HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 9:11
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 17., hétfő 8:56
Nem kérdés, hogy a Cavani-Suárez kettősből melyiket lenne érdemesebb űzni-hajtani a nyáron, utóbbi játéka sokkal inkább passzolna a Real Madridba!“Minden játékos arra törekszik, hogy a legjobb legyen. Ha pedig megkérdezel egy nyolc éves gyereket kérdezel, akkor mind azt fogja válaszolni, hogy egy napon a Real Madridban vagy a Barcelonában szeretne játszani. Először is a klubbal kell egyeztetnem, de ha egy napon el szeretnék igazolni, akkor a Liverpoolnak meg kell hallgatnia az ajánlatokat, ahogy más játékosok esetén is” – nyilatkozta Suarez az El Pais.
Na erre kíváncsi leszek!“Két ajánlat van az asztalomon. Remélem, hogy hamarosan dönteni tudok, mert jelenleg még szerződésem van a Málagával. Ahogy korábban is mondtam, a City és a Real Madrid is nagyszerű klub. Szeretném, ha a döntésem után a klub és én is a lehető legjobban járjunk” – nyilatkozta Isco.
A héten illene most már pontot tenni erre az ügyre is, mert kezd ciki lenni a dolog (bár a nemzetközi kupák miatt eddig szerintem semmiről nem maradtunk le, sőt)!Az AS szerint tovább húzódhat Ancelotti kinevezése, mivel a PSG továbbra sem találta meg a helyettesét, egyetlen egy esély van a mihamarabb bemutatására ha kifizetjük a 7,5 millió eurót érte.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 17., hétfő 8:50
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 17., hétfő 8:10
HozzászólásSzerző: sander » 2013. június 16., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 16., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 16., vasárnap 21:35
Nem. Csak Kaká foglalja a helyet a keretben gondolom. Irgalmatlan a fizuja, így nincs olyan madár csapat, aki elvinné. Reménykedtem a Monacoban, de "csak" gazdag az ember, nem hülye...csak a hírnév miatt kerülhetne előrébb az új edzőnél a brazil a rangsorban?
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 16., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 16., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 16., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 16., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 16., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 16., vasárnap 20:25
LUIS SUAREZ:" A szívemet adnám a Real Madridért. A lelkemet kiadnám az összes meccsen, ahogy ezt mindig is tettem az Ajax, Liverpool és Uruguay színeiben. Egy játékost mindig a maximum vezérli, ahogy egy játékosnak a maximum a Real Madridot jelenti. Mindenki szeretne a csúcsra felérni és a Madrid a csúcs."
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 16., vasárnap 20:06
Be kell tenni mogejuk egy olyan arcot aki "2 ember" helyett is tud vedekezni. Thiago és Modric is vedekezik annyit amennyire kell. Jatekban viszont olyat produkalhatnak amire mar regota szomjazunk(+ Iscot)cart írta:És hová tennétek Thiagot? Ahogy néztem, inkább ilyen kötetlen, de támadóbb szerepkörben tud játszani, arra meg itt van Modric már...
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 16., vasárnap 20:05
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 16., vasárnap 20:02
Érdekes, hogy Alves meg a többi Barcás halálra van fikázva a viselkedése miatt, aztán egy ugyan ilyen játékost szívesen látnátok a Realban...morientes írta:Tény és való,hogy jó futballista.El kell dönteni hogy kedvesnővért igazolunk,vagy egy olyat aki azon pörög hogy szerezzen minél több gólt.Mondom:ha 6-7 meccsenként el is tiltják,de közbe termel,kis túlzással de azt mondom;legyen...
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 16., vasárnap 19:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 16., vasárnap 19:55
Tény és való,hogy jó futballista.El kell dönteni hogy kedvesnővért igazolunk,vagy egy olyat aki azon pörög hogy szerezzen minél több gólt.Mondom:ha 6-7 meccsenként el is tiltják,de közbe termel,kis túlzással de azt mondom;legyen...Sierra írta:Én is így vagyok vele, már az Ajaxos időszakában is szerettem, egyszer volt egy 49 gólos szezonja.nmate írta:Én néha néztem idén Pool meccset, csak miatta, bírom a tagot a 2010-es VB ótaAztán a Vb-n is bírtam.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 16., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 16., vasárnap 19:06
Perez hiaba teszi le a szezodsest ha Thiago inkabb maradna a Barcaba, de ha eligazolna akkor is inkabb Angliat nezem ki belole....minden esetre jo lenne feherbe latni, de sztem irealismiró írta:http://www.youtube.com/watch?v=vnZ_YpL8x64
perez...szedd össze magad és tedd le a kivásárlási árát egy szép szerződéssel..
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem