HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 16., vasárnap 21:00
Sok a megmondóember...
Ezt is valami fazon állítja, a Malagás sztorit, gondolom valami firkász, vagy újabb ügynök. Annyit tettek még hozzá egy cikkben, hogy ezt a szerencsétlen Kakát idén sem fogjuk tudni kidobni, ezért maradna egy évet Isco. Ugye Ő is többször elmondta, hogy nagyon megtisztelő a Real megkeresése, de játszani szeretne elsősorban. Meg is értem. Szóval akár lehet is benne valami. Valamilyen szinten minden fél jól járna. A Malaga kap pénzt is, meg megmarad az egyik legjobbjuk. A Real jóval kevesebbet fizet. A játékos pedig játszik folyamatosan, jövőre meg egy évnyi plusz rutinnal érkezik Madridba.
Közben olyat is olvastam, megint valami FIFA ügynöktől (ezek kik? mik ezek? mire jók?), hogy Cavani állítólag 3 hónapja a "Chelsea játékosa". Minden le van papírozva, kifizetik a kivásárlási árát is. Azért sem hivatalos még, mert van valami záradék a szerződéseben, hogy ha most megsérül a Konf. kupán, akkor lefújva a buli.
Na ezt nem hiszem el. Szerintem hatalmas kamuzás. Majd kiderül.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)