Episode 2: Ninja DefuseSanti írta:A silver élet egy "csodás" pillanata.

Természetesen ezeket magasabb szinten elképzelhetetlen ilyen balfasz módon megcsinálni, már rég kilőttek volna, nem is felvágás, csak poén miatt raktam fel.

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. február 10., kedd 15:13
Episode 2: Ninja DefuseSanti írta:A silver élet egy "csodás" pillanata.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 10., kedd 1:17
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 10., kedd 0:45
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 10., kedd 0:37
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 10., kedd 0:21
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. február 9., hétfő 23:51
+1. Én is ajánlom. Nagyon jó játék ;)Ewr írta:Fúú a The Escapists-t próbáljátok ki, nagyon poén kis indie játék![]()
Egy 8-bit-es börtönszimulátor kb.![]()
A feladat az, hogy meg kell szökni, de persze nem olyan könnyű, mert ezt rohadt sok módon meg lehet tenni. Lehet tárgyakat vásárolni a többi rabtól, lopni tőlük, fegyvereket, hasznos eszközöket kraftolni, a bizalmukba férkőzni, hogy aztán kövessenek és összeverjenek másokat a parancsodra, nagyon összetett az egész.![]()
Még csak early-access a játék és állítólag tervben van a multiplayer is.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. február 9., hétfő 22:09
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 9., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. február 9., hétfő 21:13
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 9., hétfő 0:47
Igy van. Siman vannak opciok. Torchlightnak a folytatasa is biztos menni fog (nagyon fasza jatek). Aztan mostanaban szereztem be a mark of the ninja-t, szinten jo, par orat szepen el lehet vele utni. Ha pedig visszamennel az idoben korabbi jatekokhoz akkor valoszinuleg jobban is jarsz mint a mai csucsjatekokkal, mert altalaban elmondhato hogy a grafikat leszamitva (es meg ezen is lehetne vitatkozni) minden mas tekintetben legalabb olyan jok, de sokszor inkabb meg jobbak is.Santi írta:Nem játékra van, de ott egy csomó fasza kis indie game, aminek lófasz gépigényük van, nem is öregek, nem kell sokévet visszamenni, de mégis odabasznak. Pl To the Moon, Closure, Torchlight, Bastion etc. Én ezt a vonalat javaslom, de természetesen az öreg klasszikusokat is elő lehet venni, ha kell.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. február 9., hétfő 0:27
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 8., vasárnap 18:29
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 8., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. február 8., vasárnap 17:58
Nem játékra van, de ott egy csomó fasza kis indie game, aminek lófasz gépigényük van, nem is öregek, nem kell sokévet visszamenni, de mégis odabasznak. Pl To the Moon, Closure, Torchlight, Bastion etc. Én ezt a vonalat javaslom, de természetesen az öreg klasszikusokat is elő lehet venni, ha kell.hehe írta:pasziánsz, esetleg egy jó amőba.KAG írta:Előző héten kaptam születésnapomra egy laptopot.
Intel HD4000-es VGA van benne. Ritkán szoktam játszani, szóval nem igazán tudom, hogy ez mire elég.?
Emelett 4 GB ram és egy 2,4-es órajelű I3-as CPU.
![]()
szóval nem sok, sokéves játékokkal lehet próbálkozni, de alapjában véve nem erre van a motyó.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 8., vasárnap 13:22
pasziánsz, esetleg egy jó amőba.KAG írta:Előző héten kaptam születésnapomra egy laptopot.
Intel HD4000-es VGA van benne. Ritkán szoktam játszani, szóval nem igazán tudom, hogy ez mire elég.?
Emelett 4 GB ram és egy 2,4-es órajelű I3-as CPU.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 8., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 8., vasárnap 12:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 8., vasárnap 12:10
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 5., csütörtök 19:47
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 4., szerda 23:03
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem