Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 16:54

A barcánál meg egy pozitívum van a mi szempontunkból, hogy azért kapjűák a gólokat egész rendesen. Csak éppen elkezdték elől termelni nem kicsit.
Ezt írtam a minap,hogy a védelem olyan amilyen,a kp-n Mascherano az egyetlen stabil arc,de az eleje...az hozza amit tud,illetve Suarez még nem is annyira....
A mi BBC-nk meg mostnában tiszta BénaBélaCorporation,kivéve tán a franciát,mert ő még csak csak...habár nem a tavalyi ő sem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 10., kedd 16:44

Túlságosan beleégett a barcakorszak sokak fejébe,ahányszor csak elkapnak egy jó szériát a többség pánikhankulatban elkezd temetni mindent,
Nekem nem csak a mostani dolgok aggasztóak, hanem ahogy ősszel beírtam párszor, az akkori eredmények zavartak. Teljesen szét volt esve a barca, mégis behúzta a meccsek nagy részét, a valencia ellen az utolsó pillanatban, az Almeria elleni az utolsó 15 percben fordítottak...Amikor a két(három) nagy csapat formában van, akkor mindenkit szétszednek, a kérdés az, hogy rossz formában mennyit húznak be. Egyébként ilyen szempontból olyan vészesen nem állunk, a 4 vereségből 3 olyan, ami...nem volt csoda azért. Valencia ellen idegenben nehéz szokott lenni, Atletico ellen meg nem tudunk játszani. Pozitív, hogy pár gyenge meccsünket is behúztuk. Ha visszajön a formánk, akkor nincs is olyan nagy baj, pontok szempontjából belefér, hogy a szezon eleji bénázást követően két nehéz idegenbeli meccset elbukjunk a hullámvölgy idején. De ehhez vissza kéne jönni, és masszívan nyerni a meccseket. Ez most a kérdés, hogy sikerül-e, mert nem sok minden utal rá..

A barcánál meg egy pozitívum van a mi szempontunkból, hogy azért kapjűák a gólokat egész rendesen. Csak éppen elkezdték elől termelni nem kicsit.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 10., kedd 16:43

Egy meccsen megcsíphet minket a Schalke, de szerintem annyira nem, hogy azt a visszavágón ne fordítsa meg a csapat. Villarrealtól idegenben tartanék nagyon, de hazai pályán azért ők is bőven verhetők. A Bilbao elleni meccs meg szerencsére odébb van.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 16:03

pheco írta:Következő 5 meccs:
Real-Depor, Schalke-Real, Elche-Real, Real-Villarreal, Bilbao-Real

Azért ez annyira nem vészes, max ezek közül egyedül Bilbao okozhat kis gondot, de az még 1 hónap. Szerencsére nem nehéz a sorsolás, pont jó, hogy kilábaljon a csapat a hullámvölgyből. Ezek után még van egy Real-Schalke és egy Real-Levante, majd jön a Clásico 22-én. A BL-ben jó lenne elkerülni a Bayern, Barca, Chelsea hármast és akkor szerintem jól jövünk ki a mostani helyzetből.(persze nem nézem le a Schalket, de azért na... őket ütni kell)
Én ebből egyiket sem mondanám biztosra,a schalke xelni tudott anno münchenben,talán mondjuk az elche lehet sima,a sárgák azért most jók,az meg ne tévesszen meg senkit,hogy a barca agyonb**ta az athletit,de elkenték az atleticot is simán,oda vissza.
Az a tavalyi Real,az őszi,simán átgázolna ezeken a csapatokon,de ez az idei real,ez most kicsit más káposzta.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 16:02

Én fosok jelenleg a Schalketól és a Villarealtól is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 10., kedd 15:53

Következő 5 meccs:
Real-Depor, Schalke-Real, Elche-Real, Real-Villarreal, Bilbao-Real

Azért ez annyira nem vészes, max ezek közül egyedül Bilbao okozhat kis gondot, de az még 1 hónap. Szerencsére nem nehéz a sorsolás, pont jó, hogy kilábaljon a csapat a hullámvölgyből. Ezek után még van egy Real-Schalke és egy Real-Levante, majd jön a Clásico 22-én. A BL-ben jó lenne elkerülni a Bayern, Barca, Chelsea hármast és akkor szerintem jól jövünk ki a mostani helyzetből.(persze nem nézem le a Schalket, de azért na... őket ütni kell)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 10., kedd 15:22

Jó dolog az optimizmus, alap hangon én is így vagyok ezzel.
De egyelőre tényleg semmi jel nem mutat arra, hogy össze kapnánk magunkat, pedig már a következő fordulóba február közepe lesz. Tehát 2,5 hónapja csak süllyedünk. Dzsi, innen az a törvényszerű, hogy feljavulunk villámcsapásra és szezon végéig le sem állunk? Hát nem tudom, legyen igazad. Csakhogy a sok sérült sem fog top formában vissza térni, Bale-re a szezon else meccse óta írjuk, hogy majd össze kapja magát, ezek szerint CR sem 100as, így, hogy beindul a BL is, Kroos és Isco mégjobban kilesz facsarva. Mert az utolsó 2 meccsünkön már Isco is vissza esett. A 3. ember a k.pályánkra vagy egy fogalmatlan Khedira, vagy egy bizonytalan/mellőzött Illarra, vagy egy 0 kilométeres Lucas. Majd Benzema megoldja, akinek alapból hullámzó a teljesítménye? Vagy Ramos, aki idén inkább a f*szágaival tűnik ki? Ja, meg még nincs is egy ideig alapból. Casillas is hirtelen mindent fogni fog, mikor már lassan 3 éve saját maga paródiája?

Szedjék össze magukat, mert sokkal több van ebben a csapatban ennél a szenvedésnél. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen jól működő valami ennyire szét tud esni, úgyhogy cáfoljanak rám megint, mert egyelőre én sem érzem, hogy itt happy end lesz a vége.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 14:58

Nem a pillanatnyi formáról beszéltem...
Hát én sem.Hanem a téli szünet utániról.Ha az egy pillanat,akkor jó hosszú...
Túlságosan beleégett a barcakorszak sokak fejébe,ahányszor csak elkapnak egy jó szériát a többség pánikhankulatban elkezd temetni mindent, ősszel is amikor a classicoig nem kaptak ki,akkor is valami hasonló ment csak nem ilyen durván...
Nem égett bele semmi,leszarom ha a barcelona ötöket rugdos,sorra nyeri a meccseket,pont az a bajom hogy mi megyünk lefelé,fásultság,a motiváció hiánya,stb...
Leírom,hogy nem a pillanatyni formáról beszéltem erre meg mondod ,hogy pedig jelenleg jobbak :mrgreen: Ezt szerintem mindenki aláírja,hogy jelenleg jobbak, elkaptak egy jó szériát, majd amikor sűrűsödik a porgram,jönnek a bl meccsek classico-k akkor kell a barca csúcson legyen, helyette most vannak.Nálunk ami gáz az a sérülések, ezzel az ócska orvosi stábbal,nem lehet tudni,hogy modric márciusban vagy csak jövőre tér vissza és a többiekről se... Könnyen mehet a kukába az egész szezon a sérültek miatt, ez bennevan, de abban biztos vagyok,hogy ha a sérültek visszatérése nem fog nagyon eltérni a várttól akkor tavaszra csúcsra leszünk járatva és nem fogunk elfogyni májusra, addig ezt az igazán átvészelhető időszakot ki kell bírni,b vagy c csapattal is.1 botlást várok a klasszikusig a Real-tól és a Barcától is(kérdés,hogy 1 vagy 3 pontot bukik és melyik csapat). 
Modric blablabla,sérülések blablabla,fáradság blablabla...szűk keret blablabla...engem nem az érdekel.Hanem az,hogy nem látom nemhogy a tüzet,de még egy szikrácskát sem,hogy szétszakadnának azon a rohadt pályán,mert kapjanak ki,tartalékosan,de látnám hogy mindent megtesznek....csakhogy közlöm,nem tesznek,még a tized részét sem.
Az a dibdáb barca,aminek se hátulja,se közepe,az meg csak nyer sorra...de mi azért még mindig jók vagyunk.

Nem temetem a csapatot,csak a jelenlegi állapotok szerint,NEM VAGYUNK JÓK!Ezért gondoltam hogy szerényebben a jóslatokkal :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 10., kedd 14:43

hunmadridista írta:
dzsi91 írta: Nem a pillanatnyi formáról beszéltem...
Pedig jelenleg sok tekintetben sokkal jobb a Barcelona...
Leírom,hogy nem a pillanatyni formáról beszéltem erre meg mondod ,hogy pedig jelenleg jobbak :mrgreen: Ezt szerintem mindenki aláírja,hogy jelenleg jobbak, elkaptak egy jó szériát, majd amikor sűrűsödik a porgram,jönnek a bl meccsek classico-k akkor kell a barca csúcson legyen, helyette most vannak.Nálunk ami gáz az a sérülések, ezzel az ócska orvosi stábbal,nem lehet tudni,hogy modric márciusban vagy csak jövőre tér vissza és a többiekről se... Könnyen mehet a kukába az egész szezon a sérültek miatt, ez bennevan, de abban biztos vagyok,hogy ha a sérültek visszatérése nem fog nagyon eltérni a várttól akkor tavaszra csúcsra leszünk járatva és nem fogunk elfogyni májusra, addig ezt az igazán átvészelhető időszakot ki kell bírni,b vagy c csapattal is.1 botlást várok a klasszikusig a Real-tól és a Barcától is(kérdés,hogy 1 vagy 3 pontot bukik és melyik csapat).

Túlságosan beleégett a barcakorszak sokak fejébe,ahányszor csak elkapnak egy jó szériát a többség pánikhankulatban elkezd temetni mindent, ősszel is amikor a classicoig nem kaptak ki,akkor is valami hasonló ment csak nem ilyen durván...

Egyébként meg mi vagyunk jelenleg a trónon,szóval : a Real Madridot csak a Real Madrid verheti meg! (+Pepe-t ki kellett volna állítnáni) :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 10., kedd 14:30

dzsi91 írta: Nem a pillanatnyi formáról beszéltem...
Pedig jelenleg sok tekintetben sokkal jobb a Barcelona...motiváltabbak, egységesebbnek tűnnek és talán szervezettebbek is mint mi...nyilván ez nem jelent még semmit, mert hosszú a szezon, de rengeteg az intő jel...nem mellesleg pedig vészesen közelednek a tabellán (ahogy Messi is a góllövő listán)...

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 10., kedd 13:31

morientes írta:
.ráadásul még mindig jobbak vagyunk
Azok lennénk?Jobbak?Ezt most így mire is alapozzuk?Tavaly jobbak voltunk.Az előző szezonban jobbak voltuk.De most?Lehetünk jobbak még persze,de most egyenlőre olyqn szarul játszunk meccsek óta mint a bűn.
A barca meg csendesen nyeri a meccseket.Szóval nem vagyunk jobbak.Most nem.
Nem a pillanatnyi formáról beszéltem...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 11:55

.ráadásul még mindig jobbak vagyunk
Azok lennénk?Jobbak?Ezt most így mire is alapozzuk?Tavaly jobbak voltunk.Az előző szezonban jobbak voltuk.De most?Lehetünk jobbak még persze,de most egyenlőre olyqn szarul játszunk meccsek óta mint a bűn.
A barca meg csendesen nyeri a meccseket.Szóval nem vagyunk jobbak.Most nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 10., kedd 7:37

sonic írta:
Faust írta:és gyönyörűen elherdáltuk az előnyünket.
Az mondjuk egyebkent is benne volt a pakliban hogy 0 ponttal jovunk el a Calderonbol, megiscsak rangado. Szoval a korulmenyekhez kepest pontszamban meg jol allunk. A mutatott jatek mar inkabb aggaszto... De ha behuzogatjuk a kotelezo meccseket akkor idot nyerhetunk mig a hianyzok visszaternek. Az egyetlen problema hogy nemsokara klasziko es ha addig nem kaparja ossze Ancelotti a csapatot hogy partiban lehessunk, akkor elenk kerulnek, es az mar nem jo.
Azért akkorát nem fordult a világ mint azt itt sokan írják,a Barca Bl visszavágót játszik azon a héten,győzelmi kényszerben lesznek,nekűnk az x is jó,ha minden igaz addigra Ramos és modric is bevethető lesz...ráadásul még mindig jobbak vagyunk.Sokakat megviselt idegileg ez a Barca korszak,ahogy van pár jó meccsük és nekünk pár rossz máris pánikhangulat van. Egy Classico mindig 3 esélyes,de jobb helyzetben leszünk,pihentebbek és kontrázgathatunk kedvünkre mert nyerniük kell.

Persze ha addig hozzuk a kötelezőt :D de szerintem mind2 csapatbak lesz 1-1 botlása a klasszikusig.

De érdemes megnézni a tavaszi menetrendünket,rengeteg hazai meccs,gyakorlatilag a klasszikus után csak a Sevilla lesz veszélyes az is azért mert idegenben lesz,valencia még de az hazai pályán... El nem tudom képzelni hogy ne nyerjük meg a ligát,még akkor is ha esetleg nem nyerünk a klasszikón.A Bl viszont necces nagyon,ha a negyeddöntőre valami bunkerező csapatot kapunk (Juve,Atlético,Chelsea) akkor könnyen kizughatunk mert sztem addigra nen leszünk még Bl győztes formában,egy arsenalnak vagy dortmundnak örülnék a 8 között,aztán az elődtőben jöhet bárki. :D

Na ezt szépen levezettem,tavaly is jól kiszámlgattunk mindent előre aztán akkor jöttek a botlások vereségek a nagyoktól amikor senki se várta :D

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 9., hétfő 22:24

Faust írta:és gyönyörűen elherdáltuk az előnyünket.
Az mondjuk egyebkent is benne volt a pakliban hogy 0 ponttal jovunk el a Calderonbol, megiscsak rangado. Szoval a korulmenyekhez kepest pontszamban meg jol allunk. A mutatott jatek mar inkabb aggaszto... De ha behuzogatjuk a kotelezo meccseket akkor idot nyerhetunk mig a hianyzok visszaternek. Az egyetlen problema hogy nemsokara klasziko es ha addig nem kaparja ossze Ancelotti a csapatot hogy partiban lehessunk, akkor elenk kerulnek, es az mar nem jo.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 9., hétfő 20:45

Pepe visszatérése sokat fog számítani(az mikorra is várható?), Nachoval és Varane-al külön nem volt gond,de így hogy vezér nélkül maradt a védelem olyanok volta mint két debütáló ifista.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 9., hétfő 20:36

Formahanyatlás, fáradtság ,Hullámvölgy, hiányzók, akik ha vissza is térnék nem egyből csúcsformában fognak pályára lépni, és akik a padon vannak 2 szinttel gyengébb játékra képesek . Modrict még elbírta a csapat mert nélküle is hozták a meccseket magabiztosan és jó játékkal, de ahogy sorba dőlnek ki és a védelem 2 fő oszlopa ez már nagyon gáz , persze bízni kell a csapatban , meg küzdeni.. amivel megint csak problémák vannak mármint a küzdéssel,ez az 5 kezdőjátékos aki kidőlt , hát hát.. meglehet a bajnokság de ahhoz most elő kell venni a küzdő énjüket mert abból sajnos keveset láttunk idén, és azzal lehet ellensúlyozni a hiányzók nagyobb tudását .. ami hiányozni fog.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 9., hétfő 19:32

https://m.facebook.com/?_rdr#!/troll0fo ... &source=48
:lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 9., hétfő 19:18

Banán írta:másrészt megnézném a Barca mit kezdene az Atma-val 5 kulcsember nélkül
Kulcsemberekkel is szívunk tőlük folyamatosan. :)

Nem azért rinyál ez a sok pesszimista, mert "volt két rossz meccsünk" :lol: , hanem mert idén még nem volt egy értékelhető mérkőzésünk, és gyönyörűen elherdáltuk az előnyünket. Nem mondom, hogy nem lehet meg még a bajnokság, és most szerencsére papíron gyengébb ellenfelek jönnek, de kb. 1-2 botlás és úszik a 'csába az egész szezon.

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 9., hétfő 18:36

Prométheusz írta:összeszedik magukat vmennyire. Az már más kérdés, hogy mitől eset így szét a csapatjáték. Nem a hiányzók miatt, az már előtte se volt olyan, mint a csúcson.

egyrészt bírom ezt a kiáltsunk papért dumát, mert van két rossz meccsünk. már nem azért az egyhuszért, de néhány hete még mindenki a barca válságáról cikkezett, ugyanilyen okok miatt.
egész egyszerűen nem lehet egy egész szezonban folyamatosan a csúcson pörögni, persze, hogy van egy-két mélypont. de azt azért nem osztom, hogy nem teljesen a hiányzók miatt, mert egyrészt kiesett a két megbízható belső védő, és ilyen szintű meccset nem tudott a két nyeretlen kétéves zöldfülű lehozni. plusz hiányzik Modric, a középpálya esze. de hangsúlyozom, hogy velük együtt sem lehet mindig mindent megnyerni. de ez a lesajnáló duma, hogy összeszedik magukat valamennyire... mintha a III. kerületi TTVE-ről beszélnénk két rossz sörmeccs után...

A Real-nál híresen gyorsan eljön az arcoskodás, látni lehet az apró jeleit meccseken, de én nem teljesen ennek tudom be.

.... és akkor még ez is... nem tudom, mi az alapja a "híresen"-nek, szerintem nem jön el a Madridnál híresen az arcoskodás. nem jobban híresen, mint mondjuk a Barcánál. egy cseppet sem.
na végre valaki, fáj feljönni a fórumra annyira pesszimisták páran, komolyan jobb kedvem lett ettől most
másrészt megnézném a Barca mit kezdene az Atma-val 5 kulcsember nélkül, könnyű most ugrálni meg a madridra mutogatni, továbbra is a formaidőzítés a kulcsszó, hozni kell a meccseket, folyamatosan térnek vissza az emberek és lesz játék is

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. február 9., hétfő 18:31

lesliejr írta:Én is láttam pár meccsen Varane-ban azt, amit itt egyesek úgy állítanak be, mintha tuti nyerő ember lenne a jövőben. Ezért írtam azt amit, vele és Bartra-val kapcsolatban. Nem tudhatjuk mit hoz a jövő, rengeteg példa, ellenpélda van csak a közelmúltból. Nem kell egyiket se ekézni, se a világ tetejére emelni.

Az idei év nekünk eddig nagyon szép. Én nem vagyok telhetetlen és tartom magamat az őszi kérésemhez. Azt kértem, hogy legalább a játékunk javuljon fel és legyenek újra szórakoztató Barca meccsek (plusz legyenek előrehozott választások). Ezt megkaptam. :)
De ez még nem jelent semmit. Összeszedettebb lett a társaság, kezdik érteni, érezni a dolgokat és már az sem baj, ha beszorulunk egy kicsit a kapu elé. Lassan (halkan mondom nagyon) kezdjük levetkőzni a Pep taktika minden gondját-baját.
Van csapatunk, nem 10 játékos lézeng és mi meg egy lehajtott fejű Messi-től várjuk a magoldásokat. Lásd szegény Tito és Tata féle taktikák.
Lehet így sem nyerünk semmit májusban, de mennyivel jobb így látni a kedvenc csapatunkat mint a tavalyit.

A Real Madridnál vmi elfogyott, már persze a kereten kívül. De én még most is azt mondom, ennél ők jobbak lesznek tavasszal. Azt nem tudom mekkora erőt fognak képviselni, de a hajrára biztos, hogy összeszedik magukat vmennyire. Az már más kérdés, hogy mitől eset így szét a csapatjáték. Nem a hiányzók miatt, az már előtte se volt olyan, mint a csúcson.
A Real-nál híresen gyorsan eljön az arcoskodás, látni lehet az apró jeleit meccseken, de én nem teljesen ennek tudom be. Ancelottinak mindenesetre fel van adva a lecke ha visszatérnek a sérültek. Perez pártfogoltjait játszatni, közben meg jól jönne a tavalyi gyilkos taktika, ösztön stb.
összeszedik magukat vmennyire. Az már más kérdés, hogy mitől eset így szét a csapatjáték. Nem a hiányzók miatt, az már előtte se volt olyan, mint a csúcson.

egyrészt bírom ezt a kiáltsunk papért dumát, mert van két rossz meccsünk. már nem azért az egyhuszért, de néhány hete még mindenki a barca válságáról cikkezett, ugyanilyen okok miatt.
egész egyszerűen nem lehet egy egész szezonban folyamatosan a csúcson pörögni, persze, hogy van egy-két mélypont. de azt azért nem osztom, hogy nem teljesen a hiányzók miatt, mert egyrészt kiesett a két megbízható belső védő, és ilyen szintű meccset nem tudott a két nyeretlen kétéves zöldfülű lehozni. plusz hiányzik Modric, a középpálya esze. de hangsúlyozom, hogy velük együtt sem lehet mindig mindent megnyerni. de ez a lesajnáló duma, hogy összeszedik magukat valamennyire... mintha a III. kerületi TTVE-ről beszélnénk két rossz sörmeccs után...

A Real-nál híresen gyorsan eljön az arcoskodás, látni lehet az apró jeleit meccseken, de én nem teljesen ennek tudom be.

.... és akkor még ez is... nem tudom, mi az alapja a "híresen"-nek, szerintem nem jön el a Madridnál híresen az arcoskodás. nem jobban híresen, mint mondjuk a Barcánál. egy cseppet sem.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Vissza: