Ronaldo térdével már megint mi van?Remélem csak kamu..
Érdekes amikor rugdosta a gólokat,akkor nem jöttek ezek a hírek..

HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 10., kedd 13:34
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 10., kedd 13:25
Szimpatikus húzás tőle! Nem hagyja el a nem túl jó állapotban lévő csapatát(vagy ha igen, akkor majd sok pénzért), szerintem ez nagyon korrekt tőle.Reus hosszabított!
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 12:01
No akkor,megláthatjuk hogy mennyit is ér a brazil.Habár,mindezek ellenére,nem lepne meg ha még is a "compeano el mundo" kezdenetucsoki írta:José Ramón De la Morena az El Largueróban úgy nyilatkozott hétfőn, hogy a Real Madrid többé nem tervez a kezdőben Sami Khedirával ebben a szezonban. A klub nem elégedett a német válogatott teljesítményével, továbbá a Bayern Münchennel kötött előszerződéséről szóló hírek sem segítik a játékos megítélését. Khedira úgy néz ki kegyvesztett lett a klubnál, Illarramendi pedig még nem igazán győzte meg Ancelottit, így könnyen lehet, hogy hamarosan bizonyíthat Lucas Silva. A hírek szerint nagyon valószínű, hogy a hétvégi, Deportivo elleni meccsen a brazil fog majd kezdeni.
Az év híre eddig...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 10., kedd 11:57
Köszönöm a jókívánságot, nem az elsőt kapom :Đcsabi87 írta:Azt üzenem Realistának hogy kap... be!
![]()
![]()
![]()
Ilyen emberekkel találkozni bakker,és akkor még elviszik egy Valdebebasi túrára is...![]()
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. február 10., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 10., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 10., kedd 10:51
Én úgy írnám, hogy mi nem fogjuk megdönteni a Céért kiadott összeget. 75-80 lesz a mi ajánlatunk szerintem. A Juve közben lezsírozza Verrattit és Cavanit, a PSG elviszi DM-et, a MU meg Bale-t, és bezárult a kör.dannen írta:pogba ügynöke szerint pogba megdönti cr átigazolási rekordösszegét
bárcsak őt hoztuk volna james helyettmost meg ki tudja el fogjuk-e hozni ennyiért.. állítólag a city is akarja yaya helyére, ők meg simán kipengetnek érte bármennyit.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 10:45
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 9:52
Nekik kevésbé áll érdekükben...Victor írta:Egy felmérés szerint a madridisták 60% leváltaná Carlót Mourinhóra.melyik felmérés szerint és hol? madridisták alatt nem az atleticósokat értették?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 10., kedd 9:52
na és a madridomisták?Realista24 írta:Egy felmérés szerint a madridisták 60% leváltaná Carlót Mourinhóra.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 10., kedd 9:52
Egy felmérés szerint a madridisták 60% leváltaná Carlót Mourinhóra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 10., kedd 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 9., hétfő 23:16
A nemzetiségi klikkek mindig, minden csapatra jellemzők voltak. Semmi meglepő nincs ebben.Jim írta:Milyen lehet a csapategység, ha egy spanyol játékos sem volt ott Ronaldo szülinapján?
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 9., hétfő 23:15
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 9., hétfő 20:28
Az én netem mobilon pl 100 megás, ami kb 2 youtube videó megnézése után annyi, szóval a hátralévő 29,9 napban a hónapban alig csordogál át másodpercenként pár kilobit...Kerlon írta: fontoskodás stb
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 9., hétfő 20:20
Szívás. Jöhet HurriKane.német hírek szerint Reus hosszabbíthat, egy kis fordulat
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 9., hétfő 20:08
Ebben csak az a szivas, hogy a BL donto lenne a 23. meccs.___Samy___ írta:és jöhet ismét 22 győzelem
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 9., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 9., hétfő 19:49
Tényleg csóró depor, megint egy atletico elleni vereség után játszanak velünksentry írta:
Depor ellen remélem mindenki úgy fut-hajt mint az állat, mert az a minimum ezek után, hogy az összes kihajtja a belét és nem áll le rajoskodni gól után, hanem tapsol a közönségnek, megköszönve, hogy támogatják továbbra is!
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 9., hétfő 19:46
Kevesebb netet eszik a fórum mint a realmadrid.com :ĐBoky írta:szóval nem kattintottál rá arra a linkre, viszont a fórumra feljöttél és ezt begépelted telefonról?Géci írta:Facen ki van téve Khediráról a medical report. Telefonról nem nagyon akarok utána nézni szal ha volna valaki akkor kukkancsa már meg, hogy mennyit lesz távolt. Szerintem nem keveset...
az ilyeneket csak én nem értem?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem