Zeneklub
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Zeneklub
Papa Roach - The Connection
Jobb lett, mint amire számítottam, már viszonylag régen hallgattam így albumszinten zúzósabb rockot. Ez viszont most egész jól jött. Pörgős, lendületes számok váltották egymást, szerencsére voltak "éneklősebb" dalok -leginkább ezek jöttek be-, viszont az album egészét tekintve is korrekt az összkép. Ha cím szerint kellene mondanom, akkor a Wish You Never Met Me, Give Me Back My Life és a Not That Beautiful számok tetszettek a legjobban. 8/10
Jobb lett, mint amire számítottam, már viszonylag régen hallgattam így albumszinten zúzósabb rockot. Ez viszont most egész jól jött. Pörgős, lendületes számok váltották egymást, szerencsére voltak "éneklősebb" dalok -leginkább ezek jöttek be-, viszont az album egészét tekintve is korrekt az összkép. Ha cím szerint kellene mondanom, akkor a Wish You Never Met Me, Give Me Back My Life és a Not That Beautiful számok tetszettek a legjobban. 8/10
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó hát úgy nézem benéztem valamit ezzel az utolsó albumos dologgal.

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Azért én sem a Hollywood Undead sem a Five Finger Death Punch együttest nem sorolnám a nu metal kategóriába ahogy a Papa Roacht sem!Tudom, hogy a wikipédián oda sorolták őket, de szerintem tévesen!A Hollywood Undead inkább rap rock együttes, a Five Finger Death Punch heavy metál míg a Papa Roach hard rock(bár itt már kevernek más stílusokat is)!
Persze nem azt mondom, lehet, hogy több számukban vagy albumukban is vannak nu metal stílusjegyek, de összességében szerintem nem azok!Aztán lehet én mondok hülyeséget de hogy a FFDP nem nu metal az biztos!
Ja és a Five FInger Death Punch kenterbe veri a Kisst!Lets fight!
PAPA ROACH- The Connection
Ismertem őket már rég, én is gondolkoztam rajta, hogy őket ajánlom még két körrel ezelőtt, de a saját hülyeségem miatt, hogy nem hozok ismertebb együtteseket, kihagytam!Ez az egyik kedvenc albumuk, talán még az Infest című albumuk a másik kedvenc!Sokat nem írnék róluk, pörgős zene, jól szól az egész, általában 3-4 perc körüli számok, se nem túl hosszú se nem túl rövid, tökéletes!Jacoby Shaddix hangja azért nem az a elképesztő,lehengerlő fajta de nekem nagyon tetszik, teljesen rendben van!Kedvencek az albumról:Before I Die,Give Me Back My Life, Breath You In,Leader Of The Broken Hearts,Walking Dead!
Köcsög leszek, de csak azért nem adok 10 pontot mert már ismertem őket és ezt az albumot is,de így is bőven megér egy 9,5!
Persze nem azt mondom, lehet, hogy több számukban vagy albumukban is vannak nu metal stílusjegyek, de összességében szerintem nem azok!Aztán lehet én mondok hülyeséget de hogy a FFDP nem nu metal az biztos!

Ja és a Five FInger Death Punch kenterbe veri a Kisst!Lets fight!

Ismertem őket már rég, én is gondolkoztam rajta, hogy őket ajánlom még két körrel ezelőtt, de a saját hülyeségem miatt, hogy nem hozok ismertebb együtteseket, kihagytam!Ez az egyik kedvenc albumuk, talán még az Infest című albumuk a másik kedvenc!Sokat nem írnék róluk, pörgős zene, jól szól az egész, általában 3-4 perc körüli számok, se nem túl hosszú se nem túl rövid, tökéletes!Jacoby Shaddix hangja azért nem az a elképesztő,lehengerlő fajta de nekem nagyon tetszik, teljesen rendben van!Kedvencek az albumról:Before I Die,Give Me Back My Life, Breath You In,Leader Of The Broken Hearts,Walking Dead!
Köcsög leszek, de csak azért nem adok 10 pontot mert már ismertem őket és ezt az albumot is,de így is bőven megér egy 9,5!
És a F.E.A.R. című albumukkal mi van, vagy ezt most én keverem?A eddig utolsó azaz a 2012-es albumot fogom tőlük most ajánlani

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Papa Roach - The Connection
Hallottam már sokszor az együttesről, de nem tudtam hova tenni őket. Nekem leginkább a Sum 41, Blink 182 együttesekre hajaz, ha hülyeséget mondtam, akkor bocsi.
Talán az ilyen típusú rock jön be a legjobban, ezt tudom leginkább befogadni, de persze azért továbbra is a Linkin Park első albuma az etalon nálam. Számot nem tudok kiemelni, mert nem figyeltem mikor melyik szám megy. Voltak részek, amik tetszett, volt ami kevésbé, de olyan nem volt ahol azt éreztem, hogy legszívesebben áttekerném(ez nagy pozitívum nálam) Összességében jó ajánlás volt, azt kell mondjam, hogy még tetszett is a maga módján. Külön köszönöm, hogy nem az Apocalypticát ajánlottad
7,5/10
Hallottam már sokszor az együttesről, de nem tudtam hova tenni őket. Nekem leginkább a Sum 41, Blink 182 együttesekre hajaz, ha hülyeséget mondtam, akkor bocsi.

7,5/10
- peadani
RR77, ha gondolod az Apocalypticától az Amplified/A Decade of Reinventing the Cello című albumba hallgass bele szerintem egész korrekt. Ezen felül örülök, hogy eddig tetszett az ajánlás főleg ugye Victornak.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Tudtam, csak kellett a vívós smiley, hogy érezd a törődést

"And my heart will leave you never."
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
tudom-tudom, de mondom, nem is azért írtam,

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-

A régit arra értettem, hogy úgy gondoltam, hogy valamikor a 2000-es évek közepén, 2004 táján alakulhattak. Erre olvasom a pontos infót, miszerint tíz évvel tévedtem. Ezért írtam, hogy ennyire régi.

- RealRaúl77
Bevallom a műfaj utánaolvasása után kicsit tartottam tőle. Főleg, hogy az említett előadók nagy részét sosem tudtam kedvelni, akadt köztük több ismeretlen is, valamint volt a Hollywood Undead, amitől már ajánlottak is, az egészen tetszett akkor, bár sokszor nem vettem elő, valamint említették a Systemet, itt meglepődtem, hogy ide tartozik, kevés elektronikát véltem felfedezni, bár alternatívnak elég alternatív, szerintem inkább még a hagyományos metál felé húznak. Persze nem vagyok szakértő. Valamint említették a Five Finger Death Punch nevű együttest, amit egyáltalán nem ismerek, de a berlini Kiss koncerten hallhattam pár számukat, mivel előzenekar voltak. Nem volt rossz, de a legkevésbé sem velük foglalkoztam, hanem hogy húzzanak már el és jöjjenek az Istenek

Ahogy lejött nekem, ez a stílus leginkább egy általam igen kedvelt és egy általam egyáltalán nem kedvelt stílusirányzat jegyeit keveri. A metal alternatív formájában nem vagyok annyira jártas, de amiket hallgattam már, azok tetszettek, meg ami metal az általában bejön, kivétel a death, dark, goth, és pajtásait. Valamint ott a grunge, amire még építkezik a szóban forgó stílus, melyre a Kiss nagy hatással volt, valamint fordítva is, nem egy albumban érezni a stílusjegyeket. A másik rész pedig az elektronikus zene, hip-hop féle vonulat, teljesen idegen volt tőlem mindig is. Szóval kialakult egy vegyes elvárás.
Pozitívan csalódtam. Olyan hű de nagyon nem ragadott magával, de szórakoztató volt, háttérzenének tökéletes mosogatáshoz, takarításhoz
Egyelőre kiemelkedni nem emelkedett ki semmi, olyasmi amire felkaptam volna a fejem, de nagyon esélyes, hogy többször elő fogom venni. Nem hiszem, hogy mostanában, a Viktor által említett hangulat jelenleg nincs meg, most inkább John Mayall-t pörgetném újra
Mindenképp jó időtöltés volt, nem bántam meg a rá szánt időt. Hollywood Undead egy fokkal jobban bejött, nem emlékszem már azt mennyivel jutalmaztam, de egy fokkal a blues-rock album alá lőném be jelenleg, szóval:
7/10
nálam az alap az ilyan 60-as, 70-es éveknél van. Nekem az a megszokott, ha vén trottyokat akarok megnézni mindenáron a színpadon, amíg még tehetem élőben.
persze tudom, a 20 év réginek számít, nem is belekötni akartam, csak mindig vicces volt főleg gimiben, amikor 3-4 éves számokra rámondják, hogy az már régi, nem hallgatják, mert divatja múlt, meg hasonló, én meg rendre 40 éves számokat hallgattam. Persze az ilyen felfogás szerintem 2 forintot nem ér, de ha valaki csak divatból hallgat zenét, és olyan zenét, annak egészségére.
Bevallom a műfaj utánaolvasása után kicsit tartottam tőle. Főleg, hogy az említett előadók nagy részét sosem tudtam kedvelni, akadt köztük több ismeretlen is, valamint volt a Hollywood Undead, amitől már ajánlottak is, az egészen tetszett akkor, bár sokszor nem vettem elő, valamint említették a Systemet, itt meglepődtem, hogy ide tartozik, kevés elektronikát véltem felfedezni, bár alternatívnak elég alternatív, szerintem inkább még a hagyományos metál felé húznak. Persze nem vagyok szakértő. Valamint említették a Five Finger Death Punch nevű együttest, amit egyáltalán nem ismerek, de a berlini Kiss koncerten hallhattam pár számukat, mivel előzenekar voltak. Nem volt rossz, de a legkevésbé sem velük foglalkoztam, hanem hogy húzzanak már el és jöjjenek az Istenek

Ahogy lejött nekem, ez a stílus leginkább egy általam igen kedvelt és egy általam egyáltalán nem kedvelt stílusirányzat jegyeit keveri. A metal alternatív formájában nem vagyok annyira jártas, de amiket hallgattam már, azok tetszettek, meg ami metal az általában bejön, kivétel a death, dark, goth, és pajtásait. Valamint ott a grunge, amire még építkezik a szóban forgó stílus, melyre a Kiss nagy hatással volt, valamint fordítva is, nem egy albumban érezni a stílusjegyeket. A másik rész pedig az elektronikus zene, hip-hop féle vonulat, teljesen idegen volt tőlem mindig is. Szóval kialakult egy vegyes elvárás.
Pozitívan csalódtam. Olyan hű de nagyon nem ragadott magával, de szórakoztató volt, háttérzenének tökéletes mosogatáshoz, takarításhoz

Mindenképp jó időtöltés volt, nem bántam meg a rá szánt időt. Hollywood Undead egy fokkal jobban bejött, nem emlékszem már azt mennyivel jutalmaztam, de egy fokkal a blues-rock album alá lőném be jelenleg, szóval:
7/10
bocs, de ezen felnevettem magambanilyen régi az együttes

persze tudom, a 20 év réginek számít, nem is belekötni akartam, csak mindig vicces volt főleg gimiben, amikor 3-4 éves számokra rámondják, hogy az már régi, nem hallgatják, mert divatja múlt, meg hasonló, én meg rendre 40 éves számokat hallgattam. Persze az ilyen felfogás szerintem 2 forintot nem ér, de ha valaki csak divatból hallgat zenét, és olyan zenét, annak egészségére.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
láttam én is, ha asszonyt megtudom fűzni, akkor megyekMost botlottam bele, júniusban Budapesten lépnek fel![]()

-
Papa Roach- The Connection
Jó album volt, nem is tudtam hogy ilyen régi az együttes már, és hogy a tavalyi évben is adtak ki lemezt.
Sokat nem tudok írni az albumokról, rock kedvelőként jó volt, rég hallgattam nu-metált, 13-14 évesen főleg azt hallgattam
És ha már szóba került a nu-metal, itt egy válogatás a műfaj aranykorából
Ajánlom akiknek tetszett az album.
A Papa Roach-esszencia, amit mindenki ismer, még az is, aki nem Last resort
Bocsi a kis kitérőért. Jó volt az ajánlás, az album is. Jöhet egy magyar gangszterrap
7/10
szerk:
Most botlottam bele, júniusban Budapesten lépnek fel
http://langologitarok.blog.hu/2015/02/0 ... papa_roach
Jó album volt, nem is tudtam hogy ilyen régi az együttes már, és hogy a tavalyi évben is adtak ki lemezt.
Sokat nem tudok írni az albumokról, rock kedvelőként jó volt, rég hallgattam nu-metált, 13-14 évesen főleg azt hallgattam

És ha már szóba került a nu-metal, itt egy válogatás a műfaj aranykorából

A Papa Roach-esszencia, amit mindenki ismer, még az is, aki nem Last resort
Bocsi a kis kitérőért. Jó volt az ajánlás, az album is. Jöhet egy magyar gangszterrap

7/10
szerk:
Most botlottam bele, júniusban Budapesten lépnek fel

http://langologitarok.blog.hu/2015/02/0 ... papa_roach
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Na most én kezdek értékelni ezek szerint
Mindenki tudja itt, hogy nagy rock szerető vagyok, így nekem ez az album ízletes csemegeként szolgál. Természetesen ismertem őket, mondhatnám, hogy természetesen szeretem is őket, noha nem a kedvenceim, de hallgatok tőlük pár számot. Érdekes, hogy ez a korong nem jutott el hozzám, így nagyon vártam. A bevezető piszkosul bejött, és igazából maga az album igazi indítója, a Still Swingin' sem volt rossz. Silence is the enemy rá is kerül majd rögtön a lejátszási listámra, annyira bejött. KIcsit Three Days Graces volt, amit én nagyon szeretek
Wish You Never Met Me szintúgy kummára bejött, nagyon jó kis számok ezek. Leader Of The Broken Hearts szintén nagyon ütött, a Not That Beautifult pedig feldobta a csaj vokálja. A Walking Deadről egészen idáig az elvetemült zombis sorozat jutott eszembe, de most ezzel a számmal sikerült mást iktatni a fejembe, ezt külön köszönöm
As Far As I Remember is nagyon egyedi volt, nagyon tetszett a lassú rész utáni váltás. 9th Life jó kis zúzda volt, nagyon bejött minden szempontból. A befejezés is nagyon jóra sikerült, tetszett az utolsó szám, bár elég nagy baj, hogy vége lett az albumnak
Hát öregem, nem ragoznám tovább a szót, a legjobbkor találtál meg ezzel az albummal. Minden szempontból megfogott: rock, nem ismertem még, telibe találta a hangulatomat, sőt, mostanában szomorkodtam miatta, hogy több általam kedvelt együttes is szétment, és alig van már olyan zúzás, amit még tudok hallgatni (sok szemponton át kell mennie ahhoz, hogy fülesbe is hallgassak valamit
) és nem lett rongyosva játszva. erről az albumról minimum 4-5 dal rá megy az állandó pléjlisztemre, de a gépen az egész korongot pörgetni fogom szerintem.
tőlem nem megszokott, talán kicsit meglepő is az értékelés, de nálam ez a telitalálat.
10/10
köszi peadani
Na most én kezdek értékelni ezek szerint

Hát öregem, nem ragoznám tovább a szót, a legjobbkor találtál meg ezzel az albummal. Minden szempontból megfogott: rock, nem ismertem még, telibe találta a hangulatomat, sőt, mostanában szomorkodtam miatta, hogy több általam kedvelt együttes is szétment, és alig van már olyan zúzás, amit még tudok hallgatni (sok szemponton át kell mennie ahhoz, hogy fülesbe is hallgassak valamit

tőlem nem megszokott, talán kicsit meglepő is az értékelés, de nálam ez a telitalálat.

10/10
köszi peadani

-
Pár számukat ismerem, már töltöm is, ma meghallgatom

- RealRaúl77
Húú, pedig rájuk kíváncsi lennék. Sokat hallottam róluk, de valahogy nem jutottam el odáig, hogy beleássam magam.peadani írta:Apocalyptica)
Viszont az ajánlásra is kíváncsi vagyok. Nem ismerem őket, a wikipédián egy bizonyos nu metált emlegetnek, amit egyáltalán nem ismerek, de egyszer (aztán meg meglátjuk hányszor) mindenképp örülök, hogy bele kell hallgatnom és megnéznem milyen is ez.. Kíváncsian várom

- peadani
Elég nagy gondba voltam, hogy mit ajánljak, mert amit akartam(Apocalyptica) túl sok számból állt az album(24) meg valószínűleg sokak rosszul is lettek volna hallgatás közben. Végignyálaztam mi lapul a gépen meg pár kiírt cd-n hátha találok valami úgymond "különlegesebbet" de aztán én is egy olyan albumra akadtam amit még nem hallottam és nekem bejött nagyon.Az együttes szerintem sokak számára nem lesz ismeretlen sőt lehet az album se aki jártas a rock zene terén. A hard rock stílust képviselik és 1993-ban alkult a 4 fős banda.A eddig utolsó azaz a 2012-es albumot fogom tőlük most ajánlani.
https://www.youtube.com/watch?v=s44cc4J4W6U
https://www.youtube.com/watch?v=s44cc4J4W6U
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
GT nem fog tudni értékelni csak késve, szóval ma/holnap jöhet az ajánlás peadani.
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
John Mayall - A special life
Hát ez most nálam is kapufa.
Unalmasnak, vontatottnak és kicsit egysíkúnak is éreztem. Az ének sem jött be egyáltalán és a szöveg sem fogott meg ezúttal. Magával a műfajjal egyébként nincs sok gondom, így abban jó ajánlásnak tartom, viszont a bandát nem. De a lehúzásból ennyi elég is.
Ez most csak 4/10
Hát ez most nálam is kapufa.
Unalmasnak, vontatottnak és kicsit egysíkúnak is éreztem. Az ének sem jött be egyáltalán és a szöveg sem fogott meg ezúttal. Magával a műfajjal egyébként nincs sok gondom, így abban jó ajánlásnak tartom, viszont a bandát nem. De a lehúzásból ennyi elég is.

- h3x0r
Meg az ajanlas napjan belehallgattam az album kozeperol valamelyik szamba es azonnal feltunt, hogy ezt az albumot egyaltalan nem mindegy mikor hallgatom meg, kell hozza egy hangulat. Sokat nem tudok rola irni, kellemes album, utazas kozben remek kikapcsolodas volt, hamar eltelt vele az ido. Egy szamot se tudnek kulonosebben kiemelni, se pozitiv, se negativ iranyba, szamomra kiegyensulyozott volt az egesz album. Jo ajanlas volt, mar csak a mufaja miatt is.
7/10
Meg az ajanlas napjan belehallgattam az album kozeperol valamelyik szamba es azonnal feltunt, hogy ezt az albumot egyaltalan nem mindegy mikor hallgatom meg, kell hozza egy hangulat. Sokat nem tudok rola irni, kellemes album, utazas kozben remek kikapcsolodas volt, hamar eltelt vele az ido. Egy szamot se tudnek kulonosebben kiemelni, se pozitiv, se negativ iranyba, szamomra kiegyensulyozott volt az egesz album. Jo ajanlas volt, mar csak a mufaja miatt is.
7/10
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Sajnos soha nem tud elkapni engem a műfaj hangulata. Teljesen közömbös volt számomra az album, nem tudok mondani róla se jót, se rosszat. Lement a háttérben, a tempója miatt sem tudta különösebben megragadni a figyelmemet. Örülök viszont, hogy ilyet ajánlottál, mert magamtól biztos nem nyomnék be ilyen zenét, így legalább sikerült belehallgatnom a nálam megszokottól eltérő, más hangzásvilágba.
4/10
Sajnos soha nem tud elkapni engem a műfaj hangulata. Teljesen közömbös volt számomra az album, nem tudok mondani róla se jót, se rosszat. Lement a háttérben, a tempója miatt sem tudta különösebben megragadni a figyelmemet. Örülök viszont, hogy ilyet ajánlottál, mert magamtól biztos nem nyomnék be ilyen zenét, így legalább sikerült belehallgatnom a nálam megszokottól eltérő, más hangzásvilágba.
4/10
.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sajnálom bro, de ez nekem sem jött át.
Az öreg hangja nekem nem igazán tetszett, a zene úgy ahogy elment, viszont nekem is csak háttérként ment, igazából átsiklottam rajta. Háttérzenének jó, de semmi extra, nem áll hozzám túl közel a blues, inkább pörgősebb párti vagyok.
5.5/10
Sajnálom bro, de ez nekem sem jött át.
Az öreg hangja nekem nem igazán tetszett, a zene úgy ahogy elment, viszont nekem is csak háttérként ment, igazából átsiklottam rajta. Háttérzenének jó, de semmi extra, nem áll hozzám túl közel a blues, inkább pörgősebb párti vagyok.
5.5/10