Egy felmérés szerint a madridisták 60% leváltaná Carlót Mourinhóra.

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 10., kedd 9:52
Egy felmérés szerint a madridisták 60% leváltaná Carlót Mourinhóra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 10., kedd 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 9., hétfő 23:16
A nemzetiségi klikkek mindig, minden csapatra jellemzők voltak. Semmi meglepő nincs ebben.Jim írta:Milyen lehet a csapategység, ha egy spanyol játékos sem volt ott Ronaldo szülinapján?
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 9., hétfő 23:15
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 9., hétfő 20:28
Az én netem mobilon pl 100 megás, ami kb 2 youtube videó megnézése után annyi, szóval a hátralévő 29,9 napban a hónapban alig csordogál át másodpercenként pár kilobit...Kerlon írta: fontoskodás stb
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 9., hétfő 20:20
Szívás. Jöhet HurriKane.német hírek szerint Reus hosszabbíthat, egy kis fordulat
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 9., hétfő 20:08
Ebben csak az a szivas, hogy a BL donto lenne a 23. meccs.___Samy___ írta:és jöhet ismét 22 győzelem
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 9., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 9., hétfő 19:49
Tényleg csóró depor, megint egy atletico elleni vereség után játszanak velünksentry írta:
Depor ellen remélem mindenki úgy fut-hajt mint az állat, mert az a minimum ezek után, hogy az összes kihajtja a belét és nem áll le rajoskodni gól után, hanem tapsol a közönségnek, megköszönve, hogy támogatják továbbra is!
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 9., hétfő 19:46
Kevesebb netet eszik a fórum mint a realmadrid.com :ĐBoky írta:szóval nem kattintottál rá arra a linkre, viszont a fórumra feljöttél és ezt begépelted telefonról?Géci írta:Facen ki van téve Khediráról a medical report. Telefonról nem nagyon akarok utána nézni szal ha volna valaki akkor kukkancsa már meg, hogy mennyit lesz távolt. Szerintem nem keveset...
az ilyeneket csak én nem értem?
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. február 9., hétfő 19:19
Az a minimum, hogy 1 órán át mossa a fejüket. Azt ne felejtsük el, hogy ő elég komoly posztokat töltött be építőipari cégek élén is. Szóval az tuti, hogy ért, hogy kell tárgyalni, irányítani. Én csak abban bízom, hogy az optimális eszközt választotta a fiúk motiválására és arra hogy felhívja a figyelmet arra, hogy még egy ilyen nem fordulhat elő, mert hatalmas szégyen volt.... Ráadásul remélem CA is elbeszélgetett a csapattal, hogy ez így nem mehet tovább...hamesz írta:Perez ma ott volt az edzésen és 1 óráig beszélgetett a játékosokkal. Szép kis fejmosás lehetett.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 9., hétfő 19:11
fontoskodás stbBoky írta:szóval nem kattintottál rá arra a linkre, viszont a fórumra feljöttél és ezt begépelted telefonról?Géci írta:Facen ki van téve Khediráról a medical report. Telefonról nem nagyon akarok utána nézni szal ha volna valaki akkor kukkancsa már meg, hogy mennyit lesz távolt. Szerintem nem keveset...
az ilyeneket csak én nem értem?
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 9., hétfő 18:53
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 9., hétfő 18:37
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 9., hétfő 18:26
Közhely ráadásul nem is igaz! Egyszerűen jól kell végezned a munkádat! Holnaptól kezdjél el hazudni meg csalni - ezt mindenki tud - nem valószínű, hogy milliárdossá válsz. A lopáshoz még érteni is kell.Lopni csalni hazudni kell és akkor sikeres lehetsz vagy ha nem jön be akkor az Orosz maffia bebetonoz.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 9., hétfő 18:01
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. február 9., hétfő 17:55
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 9., hétfő 17:50
szóval nem kattintottál rá arra a linkre, viszont a fórumra feljöttél és ezt begépelted telefonról?Géci írta:Facen ki van téve Khediráról a medical report. Telefonról nem nagyon akarok utána nézni szal ha volna valaki akkor kukkancsa már meg, hogy mennyit lesz távolt. Szerintem nem keveset...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 9., hétfő 17:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 9., hétfő 17:08
1 kupát,3 rangadót,ja nem négyet ha a valenciat is idevesszük,meg pár pontot a bajnokságban...Semmit sem buktunk még el
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem