Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Isco ha azt tartja szem előtt, hogy állandó lehetőség kell neki a játékhoz akkor a City be fog igazolni, ott nagyobb az esélye az állandó kezdőre mint nálunk, ráadásul ott van Pellegrini is aki ismeri.
Az AS szerint tovább húzódhat Ancelotti kinevezése, mivel a PSG továbbra sem találta meg a helyettesét, egyetlen egy esély van a mihamarabb bemutatására ha kifizetjük a 7,5 millió eurót érte.
Szintén az AS szerint Coentrao könnyen visszakerülhet a Benfica-ba, egyetlen egy probléma a játékos magas fizetése lehet, valamint 20 millió euróért már vihetik is.
Az AS szerint tovább húzódhat Ancelotti kinevezése, mivel a PSG továbbra sem találta meg a helyettesét, egyetlen egy esély van a mihamarabb bemutatására ha kifizetjük a 7,5 millió eurót érte.
Szintén az AS szerint Coentrao könnyen visszakerülhet a Benfica-ba, egyetlen egy probléma a játékos magas fizetése lehet, valamint 20 millió euróért már vihetik is.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én örülnék, ha jönne Isco csak ne Bale kárára, de amilyen eladások vannak kilátásban lehet, hogy jön mind a kettő és ez lenne a legjobb csak még mindig nem vágom, hogy milyen felállást fogunk tolni akkor, mert ez az Illaramendi is jobb mint Khedira + spanyol és fiatal
... Hááát nem tudom, de mozgalmas nyarunk lesz ez tuti. Főleg amint vége lesz a Konfederációs kupának

- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Egy kis érdekesség szerintem nagyon jóra sikerült:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _C79HadggE
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _C79HadggE
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
City Levat akarja. Allitolag 12 millat kapna evente....akkor folytatva az elozo gondolat menetet, varhatoan nagy harc lesz a golkiralyi cimert.
Jovore erdemes lesz nezni top bajnoksagok top csapatait mert az osszes atalakul vmilyen formaban...edzo keringok, verfrissites stb.
Jovore erdemes lesz nezni top bajnoksagok top csapatait mert az osszes atalakul vmilyen formaban...edzo keringok, verfrissites stb.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RealMadridFanatic
Nem. Csak Kaká foglalja a helyet a keretben gondolom. Irgalmatlan a fizuja, így nincs olyan madár csapat, aki elvinné. Reménykedtem a Monacoban, de "csak" gazdag az ember, nem hülye...csak a hírnév miatt kerülhetne előrébb az új edzőnél a brazil a rangsorban?
Mondjuk ettől függetlenül megmondanám neki, hogy jön Isco, Te meg vagy üldögélsz a lelátón egész évben, vagy keresel magadnak csapatot. Szerintem még így is maradna. Hiába, kell a zseton...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hát nem tudom
a jelenlegi Kakát kb mindenben megelőzi Isco
csak a hírnév miatt kerülhetne előrébb az új edzőnél a brazil a rangsorban?
a jelenlegi Kakát kb mindenben megelőzi Isco
csak a hírnév miatt kerülhetne előrébb az új edzőnél a brazil a rangsorban?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem Higu jó lesz, akárhova megy.
Suarez meg kell + még egy jobb szélső sem ártana a támadósorba.
Suarez meg kell + még egy jobb szélső sem ártana a támadósorba.
- numberone1
Szoval, ha Cavanit elviszi a cselzi és Higut az arsenal... akkor ott egy uj es idegen kornyezetben mindketto mutathatja melyikuk a rosszabb a legmagasabb szinten. Remelem az agyusok oda porkolnek majd el-Happy-one csapatanak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RealMadridFanatic
Sok a megmondóember...
Ezt is valami fazon állítja, a Malagás sztorit, gondolom valami firkász, vagy újabb ügynök. Annyit tettek még hozzá egy cikkben, hogy ezt a szerencsétlen Kakát idén sem fogjuk tudni kidobni, ezért maradna egy évet Isco. Ugye Ő is többször elmondta, hogy nagyon megtisztelő a Real megkeresése, de játszani szeretne elsősorban. Meg is értem. Szóval akár lehet is benne valami. Valamilyen szinten minden fél jól járna. A Malaga kap pénzt is, meg megmarad az egyik legjobbjuk. A Real jóval kevesebbet fizet. A játékos pedig játszik folyamatosan, jövőre meg egy évnyi plusz rutinnal érkezik Madridba.
Közben olyat is olvastam, megint valami FIFA ügynöktől (ezek kik? mik ezek? mire jók?), hogy Cavani állítólag 3 hónapja a "Chelsea játékosa". Minden le van papírozva, kifizetik a kivásárlási árát is. Azért sem hivatalos még, mert van valami záradék a szerződéseben, hogy ha most megsérül a Konf. kupán, akkor lefújva a buli.
Na ezt nem hiszem el. Szerintem hatalmas kamuzás. Majd kiderül.
Ezt is valami fazon állítja, a Malagás sztorit, gondolom valami firkász, vagy újabb ügynök. Annyit tettek még hozzá egy cikkben, hogy ezt a szerencsétlen Kakát idén sem fogjuk tudni kidobni, ezért maradna egy évet Isco. Ugye Ő is többször elmondta, hogy nagyon megtisztelő a Real megkeresése, de játszani szeretne elsősorban. Meg is értem. Szóval akár lehet is benne valami. Valamilyen szinten minden fél jól járna. A Malaga kap pénzt is, meg megmarad az egyik legjobbjuk. A Real jóval kevesebbet fizet. A játékos pedig játszik folyamatosan, jövőre meg egy évnyi plusz rutinnal érkezik Madridba.
Közben olyat is olvastam, megint valami FIFA ügynöktől (ezek kik? mik ezek? mire jók?), hogy Cavani állítólag 3 hónapja a "Chelsea játékosa". Minden le van papírozva, kifizetik a kivásárlási árát is. Azért sem hivatalos még, mert van valami záradék a szerződéseben, hogy ha most megsérül a Konf. kupán, akkor lefújva a buli.
Na ezt nem hiszem el. Szerintem hatalmas kamuzás. Majd kiderül.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
A Cadena Cope szerint váratlan fordulat Isco ügyében, a Malaga hajlandó elengedni 15 millió euróért de csak is akkor ha még 1 évet kölcsönbe játszhat náluk, szerintem kamu.
Suarez szinte tálcán kínálja magát, inkább őt hoznám mint Cavani-t,
Suarez szinte tálcán kínálja magát, inkább őt hoznám mint Cavani-t,
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
LUIS SUAREZ:" A szívemet adnám a Real Madridért. A lelkemet kiadnám az összes meccsen, ahogy ezt mindig is tettem az Ajax, Liverpool és Uruguay színeiben. Egy játékost mindig a maximum vezérli, ahogy egy játékosnak a maximum a Real Madridot jelenti. Mindenki szeretne a csúcsra felérni és a Madrid a csúcs."
Hajrá, gyere csak !

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- numberone1
Be kell tenni mogejuk egy olyan arcot aki "2 ember" helyett is tud vedekezni. Thiago és Modric is vedekezik annyit amennyire kell. Jatekban viszont olyat produkalhatnak amire mar regota szomjazunk(+ Iscot)cart írta:És hová tennétek Thiagot? Ahogy néztem, inkább ilyen kötetlen, de támadóbb szerepkörben tud játszani, arra meg itt van Modric már...
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Alves meg Suarez közel sem ugyan az a kategória
Előbbi egy slangparaszt, Suarez meg inkább "csak" egy rafinált fickó, aki nem válogat az eszközökben.

Érdekes, hogy Alves meg a többi Barcás halálra van fikázva a viselkedése miatt, aztán egy ugyan ilyen játékost szívesen látnátok a Realban...morientes írta:Tény és való,hogy jó futballista.El kell dönteni hogy kedvesnővért igazolunk,vagy egy olyat aki azon pörög hogy szerezzen minél több gólt.Mondom:ha 6-7 meccsenként el is tiltják,de közbe termel,kis túlzással de azt mondom;legyen...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Zidane: "A Real Madrid már egyértelműen jelezte, mit gondol Bale-ről, illetve azt is, hogy nem tántorít el bennünket a magas ára. De ha úgy érzi, hogy itt a távozás ideje, le kell ülnie a klubja vezetőivel és közölnie kell velük, hogy a Real Madridban akar játszani."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tény és való,hogy jó futballista.El kell dönteni hogy kedvesnővért igazolunk,vagy egy olyat aki azon pörög hogy szerezzen minél több gólt.Mondom:ha 6-7 meccsenként el is tiltják,de közbe termel,kis túlzással de azt mondom;legyen...Sierra írta:Én is így vagyok vele, már az Ajaxos időszakában is szerettem, egyszer volt egy 49 gólos szezonja.nmate írta:Én néha néztem idén Pool meccset, csak miatta, bírom a tagot a 2010-es VB ótaAztán a Vb-n is bírtam.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
És hová tennétek Thiagot? Ahogy néztem, inkább ilyen kötetlen, de támadóbb szerepkörben tud játszani, arra meg itt van Modric már...
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Perez hiaba teszi le a szezodsest ha Thiago inkabb maradna a Barcaba, de ha eligazolna akkor is inkabb Angliat nezem ki belole....minden esetre jo lenne feherbe latni, de sztem irealismiró írta:http://www.youtube.com/watch?v=vnZ_YpL8x64
perez...szedd össze magad és tedd le a kivásárlási árát egy szép szerződéssel..

- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
http://www.youtube.com/watch?v=vnZ_YpL8x64
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Én is így vagyok vele, már az Ajaxos időszakában is szerettem, egyszer volt egy 49 gólos szezonja.nmate írta:Én néha néztem idén Pool meccset, csak miatta, bírom a tagot a 2010-es VB óta