R.M.C.F írta:biztos sokaknak majd nem tetszik,JM építette fel ezt a sikercsapatot,aminek a babérjait CA aratta le,most a csapat tüzelőanyaga elégett,és táplálni már ezt CA nem tudja
Ezzel nagyon nem értek egyet.
Nézzük meg mi is volt.
Mourinho úgy hagyta itt ezt a csapatot, hogy minden szét volt zilálva, az atlético az ott elvesztett kupadöntőn kapott vérszemet, azóta nem bírunk velük. Szóval Mourinho egy szarkupacot hagyott maga után minden szempontból, Ancelottinak azzal kellett kezdenie valamit.
Aztán a felkészülés elég jól sikerült, nagy csapatok ellen is jól játszottunk, jöhetett élesben a dolog. Az elején egyáltalán nem volt meggyőző a csapat, atlético megint jött és nyert, aztán valahogy szépen lassan magára talált a csapat, ez szerintem Ancelotti érdeme volt. Neki köszönhejtük, hogy Di María olyan csodás évet produkált tavaly, ha nem vonja vissza a kp-ra, hát minden máshogy alakul ez tuti.
Aztán megnyertük a BL-t, és jött egy iszonyatosan gyatra előszezon és szezonkezdés. De ebből a gödörből is kijöttünk, és utána szárnyaltunk hónapokig. Sajnos lehet hülyeség, lehet ezzel szembeszállni, de Modric kiesése több volt annál, mint ahogy sokan gondoltuk azt. Illetve Bale visszatérése, mert nélküle is szárnyaltunk. Szóval akárhonnan nézzük azóta gyengülünk folyamatosan. Ugye november végén sérült meg Modric, utána még 1 hónapig hoztuk a meccseket, de akkor már látszott, hogy nagyon hiányzik a horvát. És azóta is folyamatosan ritkítja a csapatot a sok sérülés, kulcsjátékosok esnek ki hetekre-hónapokra, és erre még rátesz egy lapáttal a sok formahanyatlás (CR, Ramos, Varane, Kroos, Carvajal-talán ő a leglátványosabb ilyen szempontból), és ezek a tényezők okozták ezt a 4-0-át is szerintem. Krooshoz még annyit, hogy iszonyat nagy spíler, de Modric nélkül sajnos ő is csak félkarú óriás, ők ketten alkották ősszel a tökéletes kp duót, jobbat keresve sem találtunk akkoriban. És bizony nélküle ő sem tudja azt hozni, mint amit együtt, ketten nyomtak.
Szóval egyáltalán nem igaz, hogy Ancelotti még JM babérjait aratná, mert kétszer kellett a gödörből kihúzni a csapatot, mindkétszer sikerült. Reméljük harmadszor is fog.
Sajnos én is azt gondolom, hogy nehéz lesz innen visszajönni, főleg hogy ennyien sérültek, de Modric visszatérésével sok minden fog változni, az biztos. Csak addigra nehogy késő legyen.