Igen, csak ez onnan kezdődött, hogy felülről megmondták, hogy Iker fog védeni.Realista24 írta:López menni akart, mert látta, hogy nincs esélye. Szerintem ennyi indokolta a nyári eseményeket.

Kommentáld a híreket
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Kommentáld a híreket
Lopez Top 1 kapus volt abban a félévben, mikor idejött, én úgy embert védeni nem igen láttam még huzamosabb ideig.Realista24 írta:López egy tucat kapus volt, akinek volt pár jó meccse, nem több. És csak azért lett így felkapva, mert Iker élete legrosszabb korszakát élte.. Ha neveket akarunk akkor jogos,ha tudást és teljesítményt,akkor már lopeznél kibukott a sztori.
Aztán következő évre visszaesett, de még így is bőven jó volt, bár már elmaradtak azok a folyamatos bravúrok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
López menni akart, mert látta, hogy nincs esélye. Szerintem ennyi indokolta a nyári eseményeket.Ám Iker idén bőven sem nyújt olyat, ami indokoltá tette volna a nyári változásokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez nem igaz. López nagyon jó kapus, annyira viszont tényleg nem kimagasló, hogy egy Real Madrid kaliberű csapatban hosszú távon kikezdhetetlen kezdő legyen. És nem elég nagy név. Volt pár hibája és azonnal kikezdték. Ám Iker idén bőven sem nyújt olyat, ami indokoltá tette volna a nyári változásokat.Realista24 írta:López egy tucat kapus volt, akinek volt pár jó meccse, nem több. És csak azért lett így felkapva, mert Iker élete legrosszabb korszakát élte.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Húha...azért ez meleg pite.ez tipikusan realos vezetőségi dolog,értem mit akarsz mondani......baleről bepattant a szöglet a döntőben holott oda sem figyelt,akkor kurva jó a pali.........persze egy fenét,ikernek semmi komoly köze nem volt a bl-hez.
López egy tucat kapus volt, akinek volt pár jó meccse, nem több. És csak azért lett így felkapva, mert Iker élete legrosszabb korszakát élte.. Ha neveket akarunk akkor jogos,ha tudást és teljesítményt,akkor már lopeznél kibukott a sztori.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Értem mire célzol,de szakmailag ez nem norma. Ha neveket akarunk akkor jogos,ha tudást és teljesítményt,akkor már lopeznél kibukott a sztori.
Ebben szerintem tévedsz. De Gea az utódja Casillasnak, López ilyen téren egy "senki" volt. Jött, mert kellett, elvállalta, szép fizetést kapott, majd elment. Ennyi a story. De Geára lehet építeni.
ez tipikusan realos vezetőségi dolog,értem mit akarsz mondani......baleről bepattant a szöglet a döntőben holott oda sem figyelt,akkor kurva jó a pali.........persze egy fenét,ikernek semmi komoly köze nem volt a bl-hez.A BL-t és a Kupát, ahol Iker védett megnyertük, a bajnokságot elbuktuk. A Real Madrid vezetőségét más nem érdekelte. López jó volt, de nem elég jó, több játéklehetőséget akart, hát elment, elengedték.
Igen,degea első éve vicc volt,de fiatal és idegen volt. Most viszont tényleg korrekt a gyerek.Anthony írta:Emlékszem még De Gea első évére Manchesterben. Hibát hibára halmozott, ki is került a kezdőből, nevetség tárgya volt. Most meg álltólag ő az egyik legjobb. De ilyen kalibert lehetetlen Iker mögé hozni. Mellé meg semmi értelme, megy megint a tavaly-tavalyelőtti zene...
Adjuk Ikert is Bale mellé a De Gea + sok bőrőnd pénz cserébe, és akkor mindenki happy
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Emlékszem még De Gea első évére Manchesterben. Hibát hibára halmozott, ki is került a kezdőből, nevetség tárgya volt. Most meg álltólag ő az egyik legjobb. De ilyen kalibert lehetetlen Iker mögé hozni. Mellé meg semmi értelme, megy megint a tavaly-tavalyelőtti zene...
Adjuk Ikert is Bale mellé a De Gea + sok bőrőnd pénz cserébe, és akkor mindenki happy

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Érzelmek és személyes döntések ide vagy oda. A BL-t és a Kupát, ahol Iker védett megnyertük, a bajnokságot elbuktuk. A Real Madrid vezetőségét más nem érdekelte. López jó volt, de nem elég jó, több játéklehetőséget akart, hát elment, elengedték.Véleményem szerint Diego igen is jó volt,pár hiba volt ugyan,de azt senki sem várhatja el egy kapustól,hogy néha ne hibázzon,hiszen az a leglátványosabb, midőn egy kapus tévedése általában gólt eredményez.
Ebben szerintem tévedsz. De Gea az utódja Casillasnak, López ilyen téren egy "senki" volt. Jött, mert kellett, elvállalta, szép fizetést kapott, majd elment. Ennyi a story. De Geára lehet építeni.De Geát meg bárkit aki tehetséges,vagy már valaki , értelmetlen hozni,mert alig kap majd lehetőséget iker mellett,iker még 5 évig elvédeget,addig itt kapus felesleges pénzkidobás és nyomor a leigazoltra nézve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Diego nem volt eleg jo, arra pedig semmi garancia nem volt, hogy Iker a jobbik arcát fogja mutatni.
Utólag konnyu okosnak lenni, de ez a 10 Milla visszajön Navasbol bőven, ha mondjuk hozzuk De Geat.
Ezzel az a probléma,hogy tudni lehetett 100% bizonyossággal,hogy az Iker,lopez,navas csörte nem szakmai alapokra volt fektetve,hanem érzelmi és az egész csere-bere kizárólag azért volt kivitelezve,hogy Ikernek biztos és nyugodt poziciót biztosítsanak......
Véleményem szerint Diego igen is jó volt,pár hiba volt ugyan,de azt senki sem várhatja el egy kapustól,hogy néha ne hibázzon,hiszen az a leglátványosabb, midőn egy kapus tévedése általában gólt eredményez.
De Geát meg bárkit aki tehetséges,vagy már valaki , értelmetlen hozni,mert alig kap majd lehetőséget iker mellett,iker még 5 évig elvédeget,addig itt kapus felesleges pénzkidobás és nyomor a leigazoltra nézve.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Khedira mennyit hagy ki?
borzasztó már ő is sérült
borzasztó már ő is sérült

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Diego nem volt eleg jo, arra pedig semmi garancia nem volt, hogy Iker a jobbik arcát fogja mutatni.
Utólag konnyu okosnak lenni, de ez a 10 Milla visszajön Navasbol bőven, ha mondjuk hozzuk De Geat.
Az a baj, hogy ez a "jobbik" arca sincs közel sem azon a szinten, amelyen Keylor védett tavaly vagy akár a VB-n.

Nagy kár, hogy így elbaszarintottuk ezt az egészet.
Egyértelműen neki kellett volna kezdeni szerintem.
És ezt nem az ATMA elleni meccsre alapozom. Iker feljött egy színtelen-szagtalan semmilyen közepes szintre, de ennyi.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Diego nem volt eleg jo, arra pedig semmi garancia nem volt, hogy Iker a jobbik arcát fogja mutatni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ennek így akkor sok értelme volt. Ennyi erővel maradhatott volna DL második számúnak is, ehelyett odaadtuk ingyen a Milannak, és vettünk egy kapust 10 millióért, akire Ancelotti szinte egyáltalán nem számít.Keylor Navas ügynöke, Ricardo Cabanas: “Keylor azt mondta nekem, hogy távozni akar a Real Madridtól, és ezt már a vezetőséggel is közölte.” Forrás: Madridom.hu
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hiába Mes que un club...Banán írta:A barátságosabb légkör döntött - Tajti

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Así que la siguiente.Por favor El Jefe...mocsok írta:feel the irony.morientes írta:Még is mit kellene neki csinálnia?

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- mocsok
feel the irony.morientes írta:Még is mit kellene neki csinálnia?
- morientes
Mindenre a bebaszás a legjobb gyógymód...Ilyenkor a bebaszás a legjobb gyógymód
.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
szerintem mocsok részéről ez irónia akart lenni.morientes írta:Még is mit kellene neki csinálnia?mocsok írta:rohadjon meg hogy megünnepli a születésnapját.![]()
![]()
![]()
![]()
biztos a pokolra jut.Végigvonulni a madridi főutcán önmagát korbácsolva hogy mea culpa?
Ez a hajó már elment,de lesz egy kövezkező meccs ahol teheti a dolgát.Az meg hogy ünnepel...hadd tegye,fiatal ember,kerek évforduló,isten éltesse...

Ilyenkor a bebaszás a legjobb gyógymód. Tegnap én is részegen táncoltam az asztal tetején. Pedig előtte pár órával még a dohanyzó asztalt törtem ketté a meccs miatt..
- morientes
Még is mit kellene neki csinálnia?mocsok írta:rohadjon meg hogy megünnepli a születésnapját.![]()
![]()
![]()
![]()
biztos a pokolra jut.

Ez a hajó már elment,de lesz egy kövezkező meccs ahol teheti a dolgát.Az meg hogy ünnepel...hadd tegye,fiatal ember,kerek évforduló,isten éltesse...
LEGIO PATRIA NOSTRA