Ezt adom, játékosaink nagyon hamar elszállnak maguktól, de itt most nem erről van szó.Egy nagyon jó és nagyon fárasztó 2014-en vannak túl, kicsit jóllakva, fáradtan és tele sérültekkel vágtak neki ennek az évnek, a hullámvölgy várható volt én vártam is, le is írtam többször decemberben.lesliejr írta:
A Real-nál híresen gyorsan eljön az arcoskodás, látni lehet az apró jeleit meccseken, de én nem teljesen ennek tudom be. Ancelottinak mindenesetre fel van adva a lecke ha visszatérnek a sérültek. Perez pártfogoltjait játszatni, közben meg jól jönne a tavalyi gyilkos taktika, ösztön stb.
Ez egy rövidzárlat, nem egy totális szétesés mint ami régen volt ránk jellemző, persze ezzel nem akarom magyarázni az atletico meccset,azt lehetetlen, az szánalmas volt.De biztos vagyok benne,hogy egyben fordulópont is a tavaszunkban, szerintem fejben nagyon jót tett ez a csapatnak (még ha így leírva hülyén is hangzik),visszaszállnak a földre Ancelotti rendbeszedi őket.Szerintem most szépen lassan megindulunk felfelé,apróbb önbizalom növelő győzelmekkel aztán a Barca meccsre csúcsformát várok.A séültek visszaérkezése az amin elmehet a szezon, mert ha késve érkeznek akkor a bl könnyen ugorhat.