Erre pedig Ford azt mondta hogy " Nem tudom , és nem is érdekel "Sunsky írta:de a lényeg, hogy Han lőtt először

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 8., vasárnap 20:23
Erre pedig Ford azt mondta hogy " Nem tudom , és nem is érdekel "Sunsky írta:de a lényeg, hogy Han lőtt először
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 8., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 8., vasárnap 20:09
csabi* írta:nem véletlen lett így megcsinálva, egyébként én is jobb szeretem abban a sorrendben nézni őket ahogy kijöttek, így nőttek a szívemhez, viszont leírtam, hogy miért lehet jó úgy megnézni ahogy írtam. de amúgy is az ő döntésenmate írta:Hát nem tudom, szíve ügye.. nekem jobban tetszik, hogy az előzmények kirakósként állnak össze, kevésbé sablon.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 8., vasárnap 20:08
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. február 8., vasárnap 20:02
A külső "mázra" és a technológia fejlődésére értettem ezeket.nmate írta:Régebbiek látványosabbak és kreatívabbak.ferni írta:Lehet nem lenne túl érdekes a látványvilág a régebbi részeknél, ha először a csilivili új részeket látná.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 8., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 8., vasárnap 19:57
Régebbiek látványosabbak és kreatívabbak.ferni írta:Lehet nem lenne túl érdekes a látványvilág a régebbi részeknél, ha először a csilivili új részeket látná.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 8., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 8., vasárnap 19:28
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 8., vasárnap 19:27
Ez is igaz,kétélű az egész.Ez amúgy szerintem "eldönthetetlen" kérdés, mindegyik mellett vannak érvek. Lesz egy csomó olyan utalás, amit akkor nem fog érteni, ha az újakkal kezd, ha meg a régivel, akkor csomó mindent elspoilerezhet saját magának az új trilógiára - kik nem halnak meg pl, ilyesmik.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 8., vasárnap 19:26
nem véletlen lett így megcsinálva, egyébként én is jobb szeretem abban a sorrendben nézni őket ahogy kijöttek, így nőttek a szívemhez, viszont leírtam, hogy miért lehet jó úgy megnézni ahogy írtam. de amúgy is az ő döntésenmate írta:Hát nem tudom, szíve ügye.. nekem jobban tetszik, hogy az előzmények kirakósként állnak össze, kevésbé sablon.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. február 8., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. február 8., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 8., vasárnap 19:21
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 8., vasárnap 19:15
de ha nem ismeri és megnézi az elsőtől(baljós árnyak) akkor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valószínűleg mégtöbb feszültség lesz benne, ha nem tudja, hogy anakin, obi-wan és yoda túl élik, lesz kikért izgulni de ha először megnézi az eredeti trilógiát, akkor ennyivel kevesebb feszültség lesz bennenmate írta:Bullshit. Így készültek el sorban, az írók is annak a tudatában csinálták az 1-2-3-et, hogy azoknak már van egy "utótrilógiája". 4-6-tal kezdd, ha nem ismered a sztorit. Ha ismered, onnantól mindegy. Addig nem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 8., vasárnap 19:08
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 8., vasárnap 18:55
1-3-6-4-5-2.miro írta:Elég idióta kérdés,de Ti ha megnézitek a Star Wars-t,hogy kezditek el 1-6,vagy 4-6 és utána az 1-3.
Unokaöcsém érdeklődik iránta,és nem tudom hogy kezdje el.![]()
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 8., vasárnap 18:35
Igen,én már nem tudom így nézni..messideco írta:Ahogy Máté elvtárs mondtamiro írta:Elég idióta kérdés,de Ti ha megnézitek a Star Wars-t,hogy kezditek el 1-6,vagy 4-6 és utána az 1-3.
Úgy jobban üt, persze akkor nem ha már ismered a történetet és a spojlereket.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 8., vasárnap 18:20
Ahogy Máté elvtárs mondtamiro írta:Elég idióta kérdés,de Ti ha megnézitek a Star Wars-t,hogy kezditek el 1-6,vagy 4-6 és utána az 1-3.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 8., vasárnap 18:09
Köszönöm!nmate írta:4-6, 1-3. Egyértelmű.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem