Iker Casillas
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Iker Casillas - 1
el kell adni mind2 kapusunkat
hozni de geát bármi pénzért, meg mögé monnyuk a kis zizout ha elég idős
hozni de geát bármi pénzért, meg mögé monnyuk a kis zizout ha elég idős

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sosem fogadná el, hogy nem ő az elsőszámú kapus.
murinnyót is kigolyózta miatta.
megmérgezné az öltözőt...
murinnyót is kigolyózta miatta.
megmérgezné az öltözőt...

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Vegyük meg de Geát, és legyen Casillas 2. számú még 1-2 évig
azzal mindenki elégedett lenne
azzal mindenki elégedett lenne
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Azt mondom, hagyjuk továbbállni Navast, és vegyük meg a kispadra 35-40 millióért De Geát, de úgy, hogy természetesen San Iker véd, amíg mondjuk a spártai megint szét nem rúgja, vagy végelgyengülésben ki nem múlik.
Méltó folytatása lenne az átigazolási politikánknak. Perez képes megcsinálni.

Méltó folytatása lenne az átigazolási politikánknak. Perez képes megcsinálni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
-Valóban benne volt abban a gólban...Az első gólnál szerintem is meg kellett volna fognia, vagy legalább oldalra ütnie
Amellett szerintem a beíveléseknél bizonytalan...
Többször előfordul,hogy ki sem mozdul a kapuból,amikor kellene...
Persze a tegnapi meccs természetesen nem rajta ment el...
Mindenki gyenge volt,a védelem meg főleg...

Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az első gólnál szerintem is meg kellett volna fognia, vagy legalább oldalra ütnie. Nem számít, hogy hány göröngyön megy át a labda, vagy hogy mennyire takarták. De a többi gólnál bárki van ott, az - szerintem - ugyanúgy gól.
A második gólnál, hogy nem számítanak az AtMa játékos ollózására még megértem. Bár akkor sem értem, miért volt teljesen üresen a kapuval szemben.
A harmadik gólnál Varane bekísérte a labdát a kapuba. (Hogy Ő is milyen borzalmas volt ma... Griezman azt csinált vele, amit csak akart... És Pepét megszégyenítő hatékonysággal osztogatta az AtMának a labdákat... Nem értem.)
A negyediknél meg se Carvajal, se Varane nem ment közel Mandzukichoz. Teljesen szabadon fejelt. De talán még Illarra is ott volt a közelben. Érthetetlen.
A kirúgásai viszont általában emberhez mentek. Más kérdés, hogy mennyire tudták az embereink megnyerni azokat a párharcokat.
A második gólnál, hogy nem számítanak az AtMa játékos ollózására még megértem. Bár akkor sem értem, miért volt teljesen üresen a kapuval szemben.
A harmadik gólnál Varane bekísérte a labdát a kapuba. (Hogy Ő is milyen borzalmas volt ma... Griezman azt csinált vele, amit csak akart... És Pepét megszégyenítő hatékonysággal osztogatta az AtMának a labdákat... Nem értem.)
A negyediknél meg se Carvajal, se Varane nem ment közel Mandzukichoz. Teljesen szabadon fejelt. De talán még Illarra is ott volt a közelben. Érthetetlen.
A kirúgásai viszont általában emberhez mentek. Más kérdés, hogy mennyire tudták az embereink megnyerni azokat a párharcokat.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a mai meccstől függetlenül idény végén mindenképp mennie kell.
de gea tökéletes lenne
de gea tökéletes lenne

- h3x0r
Mintha ez a beszelgetes egy parszor mar lezajlott volna.
Jelenleg tenyleg az van, hogy a kotelezot legtobbszor hozza, viszont hianyoznak azok a bravurok, amik a top kapusokra jellemzoek. Szinte biztos vagyok benne, hogy a 2011-es Barca elleni kupadonton jatszo Casillas kivedte volna az elso golt.

Jelenleg tenyleg az van, hogy a kotelezot legtobbszor hozza, viszont hianyoznak azok a bravurok, amik a top kapusokra jellemzoek. Szinte biztos vagyok benne, hogy a 2011-es Barca elleni kupadonton jatszo Casillas kivedte volna az elso golt.
En is orulok neki, hogy ilyen legendaink voltak es vannak, viszont tudni kell a csucson abbahagyni. Azzal csak art a csapatnak, ha olyankor is jatszik, mikor tudnank helyette jobb jatekost is igazolni.Jim írta:ne csináljunk belőle is Raúlt, egyik legenda sem érdemli meg
nyertek nekünk 1-2 bl címet mellesleg
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Casillas régen képes volt hogy megtámogasson Heinzéket meg Graveseneket. Ma már sajnos nem képes rá.Sajnos ugyanolyan borzasztó teljesítményt nyújtott és benne sem volt több tűz mint a többiekben.Ráadásul igenis jócskán benne volt az első gólban. Feltűnő volt hogy megint ha hátrakerült a labda csak belek*rt egy jó nagyot és még csak irányban sem volt megfelelő.Ezek a mai futballban igenis eladott labdák.Beadások/ívelések szintén nem új keletű dolgok.Santi írta:igen, minden bementdannen írta:ma is minden ami kapura ment és veszélyes volt bement
Jó oké, hibázott akkor (bár én még mindig azt mondom, hogy ketten is takarták Tiagot, későn láthatta meg a labdát), de azért hülyeségeket akkorsem kell mondani, egyébkéntsem rajta ment el. Sok hiányzó volt, a középpálya átjáróház volt, a védelemről nem is beszélve, nem emlékszem, hogy valaha ebben a felállásban játszott volna a hátsó alakzat valamikor is. Kell a Ramos meg a Pepe.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
eddig nem volt rá panasz az egész szezonban, most egy borzasztó meccse után megint ő lett a bűnbak
ne csináljunk belőle is Raúlt, egyik legenda sem érdemli meg

ne csináljunk belőle is Raúlt, egyik legenda sem érdemli meg

- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Arról nem is beszélve, hogy ellenünk a csapatok jókora többségének sok helyzete nemvoltvanlesz, olyan kapusra van szükség, aki bravúrokra képes, MAGAS, ÉRZI ÉS JÓL MOZDUL KI A BEADÁSOKRA, PONTRÚGÁSOKRA.
Ez a faszi nulla lett, árnyéka önmagának. Mitől is javulna a helyzet 34 éves korában?
DEGEA
Ez a faszi nulla lett, árnyéka önmagának. Mitől is javulna a helyzet 34 éves korában?
DEGEA
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem mondtam, hogy bravúr volt. Erre válaszoltam:
- Igen.
- Bement?
- Nem.
Ezt azt állításodat cáfoltam.
- Veszélyes volt?dannen írta:minden ami kapura ment és veszélyes volt bement
- Igen.
- Bement?
- Nem.
Ezt azt állításodat cáfoltam.
- Santi
igen, minden bementdannen írta:ma is minden ami kapura ment és veszélyes volt bement
Jó oké, hibázott akkor (bár én még mindig azt mondom, hogy ketten is takarták Tiagot, későn láthatta meg a labdát), de azért hülyeségeket akkorsem kell mondani, egyébkéntsem rajta ment el. Sok hiányzó volt, a középpálya átjáróház volt, a védelemről nem is beszélve, nem emlékszem, hogy valaha ebben a felállásban játszott volna a hátsó alakzat valamikor is. Kell a Ramos meg a Pepe.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Nem a faszt nem, ilyen képességű kapusnak ezt fogni kell pont.Megalapozta ezt a csodálatos mérkőzést.Remélem azért nem megy el az önbizalma, mert kikerülni amíg le nem lép úgy sem fog a kezdőből.Savant írta:Casillas szerint ő nem hibázott az első gólnál sem.
Nyáron kellett volna eladni, amikor leigazoltuk Navast. Ez így lóf*sz lesz.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Casillas szerint ő nem hibázott az első gólnál sem.
CRISTIANORONALDO

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugyanez.ferni írta:Egyet remélek csak, azt hogy túlteszi magát ezen, mert épp összekapta már magát és jó lenne, ha nem esne szét a mai meccstől.

Ismét fogott egy nagyot Carvajal orbitális hibája után, amikor Griezmann veszélyeztetett, remélem a helyes úton folytatja tovább.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
A harmadiknál simán elüthette volna, de oké nézzük el.. Viszont az első egyértelmű az ő hibája. Odament a lábához a labda, kézzel nem is kellett volna beleérni, ezen a szinten ez nem kell, hogy probléma legyen. Oké, a megye 2ben mikor megpattan a göröngyös pályán, ott nem biztos, hogy a kapus hibája, de itt??Santi írta:Tulajdonképpen kapott 4 gólt úgy, hogy egyikről se tehetett, max részben bennevolt az elsőben, de ott is van mit felhozni a mentségére, jó lett volna egy kapu mögötti kamera, hogy mennyit látott belőle vajon, mikor látta meg a labdát. Remélem nem veszít a formájából, a társaság meg észbekap egy ilyen zakó után.
- Santi
Tulajdonképpen kapott 4 gólt úgy, hogy egyikről se tehetett, max részben bennevolt az elsőben, de ott is van mit felhozni a mentségére, jó lett volna egy kapu mögötti kamera, hogy mennyit látott belőle vajon, mikor látta meg a labdát. Remélem nem veszít a formájából, a társaság meg észbekap egy ilyen zakó után.
Egyet remélek csak, azt hogy túlteszi magát ezen, mert épp összekapta már magát és jó lenne, ha nem esne szét a mai meccstől.