Szerintem is fölösleges szavazni,nem lenne igazságos valakire nyomni,hogy vigye a balhét,az olyan lenne mint a mesében,hogy melyik szerencsétlen egér akassza a macska nyakába a kolompot...
Ancelotti...nagyon jó edzőnek tartom,felkészült taktikailag,ismeri a foci csínját-bínját,nagy meccsek a háta mögött de...kicsit sótlan,pont ilyenkor kelkene neki is felpörögni,akkor talán a sok túlfizetett aranygyerek is észbe kapna,hogy amit tegnap műveltek az egy nagy rakás szar...méginkább annak a hígabb változata,magyarán fos...
Pedig elég lett volna egy kicsit oldalra nézni,hogy csinálja a kolléga a másik technikai zónában,az bezzeg együtt él a meccsel,leordítja az emberi fejét ha pöcsölnek,biztat,dicsér,korhol....együtt él a meccsel,nem rágózgat a kispadon,mint aki szarik bele az egészbe...Az a baj,hogy Carlo nem tud belenyúlni a meccsbe ha szotul a kapca,neki van egy séma,ha az működik oke,ha nem akkor meg bukta...
És itt nem arra gondoltam,hogy rosszul cserél,vagy egyáltalán nem (hisz nem nagyon volt kit),hanem arra hogy nem tud lendületet adni a csapatnak ha nem megy.
Persze nem az ő nyakába varrom én ezt...ez egy hosszú,sok összetévő folyamat fináléja.(a sok sérült,kifacsart játékosok,jólakottság,motiváció hiány,önbizalom hiány az atmaval szemben).Szó szerint házhoz mentünk a pofonért,remélem sok játékos rendesen magába száll ezután,Ancelotti meg átértékeli a koncepciót...
Iker egyetlen pozitivuma hogy életében először éltették a calderonba XD
Pepére meg szóljon rá valaki hogy ne szimuláljon