OFF
Re: OFF
Ha programozó akar lenni, akkor szerintem inkább ELTE. Bár most már a BME is inkább ebbe az irányba megy, mint a mérnök képzésre.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Köszi a kitöltéseket!
- Főleg a C alapú programnyelveket tanítják (C, C++, C#), de van sok Java-val foglalkozó választható tárgy is.
- A tanárok nagy általánosságban teljesen korrektek (legalábbis nekem nem volt túl sok negatív tapasztalatom).
- A programozás mellett van sok matekos tárgy is, illetve a fizikát is érdemes valamennyire tudni. (Van kb 2-3 fizikás tárgy is sajna.)
- Van külön szoftverfejlesztő szakirány, ha konkrétan azzal akar foglalkozni, de van sok más is, amelyik szorosan kapcsolódik a programozáshoz.
Az ELTE-ről nincs túl sok infóm viszont.

Én a BME-re járok mérnökinfóra mester szakon, de az alapképzést is ott végeztem. Mondjuk idén megváltoztatták a teljes tantervet, úgyhogy nem tudom mennyire relevánsak az én infóim, de általánosságban ezeket tudom elmondani a képzésről:Victor írta:Skacok, fontos!
Ha barátnőm programozóira akar menni, akkor: ELTE vagy BME?
minden érdembeli hozzászólást nagyon köszönünk!
- Főleg a C alapú programnyelveket tanítják (C, C++, C#), de van sok Java-val foglalkozó választható tárgy is.
- A tanárok nagy általánosságban teljesen korrektek (legalábbis nekem nem volt túl sok negatív tapasztalatom).
- A programozás mellett van sok matekos tárgy is, illetve a fizikát is érdemes valamennyire tudni. (Van kb 2-3 fizikás tárgy is sajna.)
- Van külön szoftverfejlesztő szakirány, ha konkrétan azzal akar foglalkozni, de van sok más is, amelyik szorosan kapcsolódik a programozáshoz.
Az ELTE-ről nincs túl sok infóm viszont.
Ha pure programozó szeretne lenni, én azt mondom ELTE. De készüljön fel, hogy mindkettő elég kemény, ismerősök tapasztalata alapján pedig az ELTE-IK az egyik legbrutálisabb szak kb az országban.Victor írta:Skacok, fontos!
Ha barátnőm programozóira akar menni, akkor: ELTE vagy BME?
minden érdembeli hozzászólást nagyon köszönünk!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
megvoltMythos90 írta:Sziasztok!
Egy egyetemi tárgyamhoz kellene kitöltetnem egy kérdőívet, lehetőleg minél több ember részvételével. A kérdőív teljesen anonim, kb 5 percet vesz igénybe. Ja és a témája a sör.Előre is köszi annak, aki kitölti!
https://docs.google.com/forms/d/1B5nghp ... k/viewform

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Sziasztok!
Egy egyetemi tárgyamhoz kellene kitöltetnem egy kérdőívet, lehetőleg minél több ember részvételével. A kérdőív teljesen anonim, kb 5 percet vesz igénybe. Ja és a témája a sör.
Előre is köszi annak, aki kitölti!
Egy egyetemi tárgyamhoz kellene kitöltetnem egy kérdőívet, lehetőleg minél több ember részvételével. A kérdőív teljesen anonim, kb 5 percet vesz igénybe. Ja és a témája a sör.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De van ám___Samy___ írta:ilyen van?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Küld postával, ha levélről van szó.chosenone46 írta:ha dhl segítségével akarok eljuttatni egy levelet Németországba, akkor kb. mennyit kell fizetnem, hogy biztosan odaérjen péntekig a levél?
- ___Samy___
ilyen van?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- chosenone46
ja megvolt, csak rohadtul meglepődtem, hogy mennyibe kerül. reménykedtem, hogy elnéztem.Realista24 írta:használd a dhl kalkulátorát.chosenone46 írta:ha dhl segítségével akarok eljuttatni egy levelet Németországba, akkor kb. mennyit kell fizetnem, hogy biztosan odaérjen péntekig a levél?

"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
használd a dhl kalkulátorát.chosenone46 írta:ha dhl segítségével akarok eljuttatni egy levelet Németországba, akkor kb. mennyit kell fizetnem, hogy biztosan odaérjen péntekig a levél?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chosenone46
ha dhl segítségével akarok eljuttatni egy levelet Németországba, akkor kb. mennyit kell fizetnem, hogy biztosan odaérjen péntekig a levél?
"...csak a kedvesség, az öröm,
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Multkor mondta nekem valaki, hogy forintba átszámolva, valami 500 forint egy nőcske ott. El tudom képzelni milyenekRealista24 írta:Kérdezz meg pár embert, akik jártak Thaiföldön és azt hiszik valami finom kislánnyal voltakKerlon írta:múlthét vasárnap reggel jött és kedden ment el tőlem...(akkor még bűnhődtem![]()
![]()
) tök meg biztos nincs, megvizsgáltam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e

Bár az angoloknak felénk se kéne a zsebük aljára nyùlni

Valaki biztos.szilamer írta:Valaki a Színház és Filmművészeti egyetemen jár?

Viccet félretéve van ott pár ismerősöm, mi érdekelne?
nem, nem tervezek tovább lovagolni a témán

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
A fórum új lady G-je?