más:
valaki ért az autó hangrendszerekhez? egy basic 4 hangszóró+mélynyomó kombó főleg dnb-hez mennyibe fáj? nem kell hátmasszázs a sofőri ülésbe meg semmi akksiromboló félcsomagtartós dolog, csak mégse a gagyi gyári hulladék szóljon

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. február 17., kedd 17:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:43
Nem véletlen, van egy kollégám, akinek a tesója a londoni központban dolgozik. Mesélt érdekes dolgokat.iphone
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 17., kedd 15:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 17., kedd 15:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:26
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 17., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 16., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 15., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 15., vasárnap 13:19
Túl sok lehetőség nincs. Beállításokban lehetne, de ez ritka.Victor írta:Srácok! Létezik, hogy a Lenovo A660-as telefonban nem lehet külön csengőhangot beállítani egyes emberekhez? Sehol sem találjuk az opciót...
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 14., szombat 8:45
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 13., péntek 19:25
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. február 13., péntek 19:21
Ezt lordgabitól kellene megkérdezni.csabi* írta:lg a cucc, gondolom csak nem lehet annyira szar
Márkától függ. Én 80 Ft-ért vettem Verbatimot, na az lemez, de pl fujival volt már rossz tapasztalatom, maxellt se komálom. A Verbatimon túl a TDK jó még meg a Philips tapasztalataim szerint.csabi* írta:a 100 ft-os dvd lemezekkel lesz a baj
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 13., péntek 18:29
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 13., péntek 17:37
Szvsz nem szoftveres gond lesz, vagy a lemezekkel van gond (olcsó ukránoknál előfordul), vagy az író kezi megadni magát...csabi* írta:dvd íráshoz milyen programot ajánlotok?
eddig használtam nerot meg burn aware de egy idő után mind2 hibásan írta ki a dvd-ket? mi lehet a hiba?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 13., péntek 16:31
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 10., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 8:55
Elsőre passz, ha nem volt mókolás driverekkel, biosban turkálás, stb., akkor szvsz telepítsd újra, van hozzá pár leírás a neten mit hogyan kell beállítani. Ha nem érzékeli biosban a hdd-t akkor az valószínűleg nincs is csatlakoztatva.Toti írta:két probléma.
egy:
adva van egy win7es gép, virtualboxon lemezképről indítva van egy xp (bizonyos programok miatt), működött is, majd most vmi történt és be sem tölt az xp (bejön a windows normál módú indítása, stb.. választhatósági lehetősége (csökkentett mód nem jön) bármelyikre kattintunk, elkezdené tölteni az xp-t de bedob egy kékhalált. ilyet már kipróbáltam minden szar beállítást virtualboxba, de állandóan ez fogad ha elindítom a lemezképet. mi lehet? mivel próbálkozzak? sztem a tárolónál vmi sata, ide kontrollerrel kéne baszakodni, de már mindent próbáltam és semmi. de rohadt fontos lenne, h ez működjön ez a lemezkép, mondom bizonyos programok miatt.
kettő:
van az a gép amiről ez a lemezkép készült, egy régi xp-s gép (e helyére került be pár napra az új win7es gép amin a virtualbox fut, amin futtatni kellene ezt az xp-s gépet) szóval ezt a gépet visszatettem üzembe az új helyett, erre indításnál beadja, h boot from cd.... na mondom mi a picsa, álló helyzetben a polc tetején vki átállította a bootolást cd-ről merevlemez helyett? mondom oké, restart, bios-ba be.. állítanám át hdd-re, merevlemezre a bootot és látom, h nem jelzi a merevlemezt a gépben. a biosban nem látszik a merevlemez, mintha nem lenne winchester a gépben. de van. na ez mitől van?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 9., hétfő 18:31
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 8., vasárnap 9:47
Hibernálást, rendszervisszaállítási pontokat kikapcsolni/törölni, szemetes mappákat kitakarítani, windows update előzményeket szintén, stb.reeed_ati írta:Értetlenül ülök a gépem ténykedése előtt.![]()
Volt egy olyan gondom, hogy napról napra kevesebb lett a helyem a c meghajtón 160 gigából mára nem maradt semmi.
Nincs is sok minden feltelepítve, ezért gondoltam valami vírus lehet, mert van ilyen ami eszi a helyet...
Mondom felrakom a legújabb kasperskyt, legyalultam az előzőt, a karanténba helyezett fájlokkal együtt, erre hirtelen 80 giga felszabadult, wtf??![]()
Valami ötlet, hogy ez most akkor hogyan?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem