Nem tudtunk az ellenfél térfelén passzolni 3 értelmeset azt hittem felborítom a tv.

HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. február 7., szombat 22:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 7., szombat 22:40
Norbii írta:amúgy pepe egyáltalán sérült? Mert szerintem kamubordatörése van. Nem akarta hogy tizit kapjanak, ezért inkább előadta a nagyhalált. Nyugodtan visszatérhet.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 7., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 7., szombat 22:34
Nem szeretnék vészmadár lenni, de nem lennék meglepődve, ha az fordulna elő, mint amit a 2. változatban említettél. Ez még meg lenne spékelve egy: "Bl negyeddöntőből való búcsúzás, plusz hullajtunk pontokat, a barca és atlettatrikó meg nem, és ezzel Pérez meg is köszönné Carlo munkáját" résszel... Ez a játék egyébként a 2002-2009 éveket idézi (mármint a leszarom stílus).R.M.C.F írta:
Két dolgot gondolok.
egy,hogy ez most még időben jött,és ezek után más csapat fut majd ki a pályára,mert ez önmaga paródiája. Ez a nagy pofon,most kinyit pár szemet.
Kettő, tovább tart a vesszőfutásunk,és ugyan a BL más lesz,mert ott szerintem egy másik csapat fog kifutni(most ezt nem igazán tudom megindokolni hogy miért ezt gondolom,de vannak elképzeléseim),de a ligát nyilván ezzel a játékkal nem tudjuk elhódítani és meg sem érdemeljük,és pár héten belül lekerülünk az élről....aztán félő megint egy kistakarítás lesz ami nyilván NEM tesz jót megint a csapatnak.
Ja,azt hozzá sem tettem,hogy remélem pepe minél előbb visszatér,mert ez egy bohózat ott hátul nélküle.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 7., szombat 22:29
Varanenal együtt rosszak, ezt meccsek óta pofázom. Amikor egymás mellett vannak, totál kioltják egymást. Mondjuk Nacho mellé tök mindegy kit raksz, csak kiegészítő ember szintet tud, de persze azért más lenne Ramos vagy Pepe mellett.R.M.C.F írta:Ja,azt hozzá sem tettem,hogy remélem pepe minél előbb visszatér,mert ez egy bohózat ott hátul nélküle.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 7., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 7., szombat 22:19
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 7., szombat 22:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 7., szombat 22:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 7., szombat 21:52
Ancelotti tehet róla, hogy 11ből 11 játékos még csak nem is akart? Mert, ha még az akarás látszott volna, akkor azt mondom oké, de így?Kerlon írta:Azért R24 spanom, én egy ilyen vereség után a felsorolásba bebiggyesztenék egy Ancelottit is. 4-0 ás szopás után ez már összetettebb hiba, mint egy-egy játékos szenvedése.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. február 7., szombat 21:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 7., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. február 7., szombat 21:49
Like. Bár szerény véleményem szerint akkor is Ronaldo..Azért R24 spanom, én egy ilyen vereség után a felsorolásba bebiggyesztenék egy Ancelottit is. 4-0 ás szopás után ez már összetettebb hiba, mint egy-egy játékos szenvedése.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 7., szombat 21:48
állítólag real nevelésRealista24 írta:Jó, a faszi technikailag nulla szinte, erre ollóz egy gólt, érted??? OllózzzzzzzMike írta:és az egyik góluk ollózós volt![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 7., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 7., szombat 21:40
Jó, a faszi technikailag nulla szinte, erre ollóz egy gólt, érted??? OllózzzzzzzMike írta:és az egyik góluk ollózós volt
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 7., szombat 21:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 7., szombat 21:38
Több sarkazást mutattak be, mint mi egész évben...és 80%-a sikeres volt.Mike írta:hát szerintem ez is sok...Kerlon írta:de kajak, hogy csak 4szer lőttünk?
konkrétan lefociztak minket. Nem antifocival, hanem szó szerint. Megalázóbb volt mint a barca elleni 5-0. Közünk nem volt a meccshez és örülhetünk h nem 8 lett.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 7., szombat 21:37
hát szerintem ez is sok...Kerlon írta:de kajak, hogy csak 4szer lőttünk?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 7., szombat 21:36
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem