aztán lehet töke van a menyasszonynakKerlon írta:JAAAAAAAAAJJJ a Love storyról jut eszembe, hazajött 3 napra csak miattam. Tuti kivétel a lány.![]()

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 7., szombat 22:25
aztán lehet töke van a menyasszonynakKerlon írta:JAAAAAAAAAJJJ a Love storyról jut eszembe, hazajött 3 napra csak miattam. Tuti kivétel a lány.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 7., szombat 22:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 7., szombat 22:16
nmate írta:Best love story ever.
Beletrafáltál.zerző: 'shutterisland Dátum: 2015.02.06. 21:58
Kerlon írta:
Jeeeee. 2 hét böjt után Kerlon iz bek... Nem kell tovább sirnotok utánam.
nálad csak én hiányozhattam jobban.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 7., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 7., szombat 18:47
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 7., szombat 15:30
neeem, egyazegybe olyan mint az origi, de simán rendelek kínából olyat, ami dettó így néz ki.szilamer írta:Cimkéjéről?
Mondjuk ha csak két csík van az oldalán...
hálisten név nélkülikhedirás legalább?![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 7., szombat 15:29
khedirás legalább?hehe írta:kaptam egy tavalyi hazai realmezt ajándékba.
honnan tudom megállapítani, hogy eredeti-e?
(tudom ajándék lónak ne, de azért izgat)
HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. február 7., szombat 15:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 7., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: Spec » 2015. február 7., szombat 11:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 6., péntek 23:35
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. február 6., péntek 21:58
nálad csak én hiányozhattam jobban.Kerlon írta:Jeeeee. 2 hét böjt után Kerlon iz bek... Nem kell tovább sirnotok utánam.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 6., péntek 18:41
Akkor bontom is a pezsgőt.Kerlon írta:Jeeeee. 2 hét böjt után Kerlon iz bek... Nem kell tovább sirnotok utánam.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. február 6., péntek 18:03
+1 az Iphone 6 mellett.R.M.C.F írta:Telefonszakértők segíthetnének, Iphone 5S vagy 6, Samsung S5 vagy LG G3, HTC M8 , ki melyiket ismeri? melyiket lehet ajánlani?
Vagy milyet? Leejtettem a mostani telefonomat, annyi....kellene egy új. Na de ami most volt Samsung S4 már nem kapható ott ahol vagyok.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 6., péntek 17:13
R.M.C.F írta:Telefonszakértők segíthetnének, Iphone 5S vagy 6, Samsung S5 vagy LG G3, HTC M8 , ki melyiket ismeri? melyiket lehet ajánlani?
Vagy milyet? Leejtettem a mostani telefonomat, annyi....kellene egy új. Na de ami most volt Samsung S4 már nem kapható ott ahol vagyok.
HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. február 6., péntek 17:05
Vagy válaszd ezek helyett ezt:wxyz írta:Lehet ismered, de azért ajánlom a mobilarena.hu-t. Ott minden telefonról nagyon jó tesztek vannak, amik megkönnyítik a választástR.M.C.F írta:Telefonszakértők segíthetnének, Iphone 5S vagy 6, Samsung S5 vagy LG G3, HTC M8 , ki melyiket ismeri? melyiket lehet ajánlani?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 6., péntek 17:02
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 5., csütörtök 22:36
Lehet ismered, de azért ajánlom a mobilarena.hu-t. Ott minden telefonról nagyon jó tesztek vannak, amik megkönnyítik a választástR.M.C.F írta:Telefonszakértők segíthetnének, Iphone 5S vagy 6, Samsung S5 vagy LG G3, HTC M8 , ki melyiket ismeri? melyiket lehet ajánlani?
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem