Az a legszomorúbb, hogy most nem is volt kifejezetten durva az Atletico szerintem. Nagyon jól belőtték azt, hogy meddig lehet elmenni (mondjuk Turan nem normális azért, ellenben mákja van, hogy Őt sem szórják ki soha

).
Ma mindenben fölénk tudtak nőni, harcosságban, elszántságban folyamatosan, taktikailag meg semmilyen kihívás elé nem állítjuk őket. Ehhez jött, hogy a szokatlanul felálló védelmünk több óriási hibát is vétett, az első gól előtt is, ennyire szabadon nem szabad területet hagyni a 16-os előterében (halkan jegyzem meg, hogy Pepe vagy Ramos szerintem kiért volna Tiago elé), Casillas meg nagyon mellényúlt. Eleve nem is értettem a mozdulatot sem, mondjuk valószínűleg ha dől, nem ér le, ahhoz túl gyors volt a labda.
Az ollónál is, így nem viheti le az alapvonalig a támadó, ennél az esetnél Carvajalt éreztem hibásnak. Ráadásul amúgy a visszajátszásokon látszott, hogy vakon adta be Siqueira, fel sem nézett előtte. De ennyi tudatosságot feltételezek mondjuk, illetve ott jönni kell második hullámban - a védőnek is...
Az egysíkú játékunkon túl akkora mentális fölénybe került az Atletico ráadásul az utóbbi időben, hogy hihetetlen. Sugárzik belőlük a magabiztosság. Rengeteg olyan volt, ahol Ők szorult helyzetben is - többnyire jól - sarokkal, oxival hozták ki a labdát, a mi, alapjáraton jóval technikásabb játékosaink meg egy labdát nem tudtak átvenni, vagy egyszerű passzokat rontottak. A világtalan Torresnek is bejött a sarkazás (amit nem oda szánt), előtte meg labdát vezetni nem tudott, tökéletesen jellemezte ez is a két csapat állapotát.
Ancelottinak fel kell kötnie a nadrágot, mert szerintem itt nem fizikális probléma van, hanem mentális. Azt meg nem hinném, hogy ennyire időzítik, hogy év elején legyen kicsit kevésbé koncentrált a csapat...