remélem most már leszálltak a földre onnan, ahol május óta vannak. a bajnoki címet akkor is be kell húzni, ha beledöglenek.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 7., szombat 18:03
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 7., szombat 18:03
talán nem ezért lett érte kifizetve annyi pénz?miro írta: Ja tehat ma neki kellett volna kihuzni a szarbol EZT a csapatot?Vicces vagy,de jol van.
Ide 11 jatekos kellett volna,nem is ertem hogy miert kene itt egy egy jatekost kiemelni.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 7., szombat 18:02
Ja tehat ma neki kellett volna kihuzni a szarbol EZT a csapatot?Mike írta: Fejezd mar be ezt a Balezest. Szerinted itt csak O volt a problema?
igen pontosan erre irányult ít iromány, még szerencse h figyelsz![]()
de ha már balezés...nem fejezem be, meg sztem sokan így vannak vele. Kib.szott szánalmas amit csinál egész szezonban. És bocs hogy nem szidom Iscot akinek most becsúszott egy gyengébb meccs, Kroost aki a csapat lelke csak hulla fáradt, Benzemát aki jópár meccsen húzóember volt, Ronaldot aki lőtt már egy valag gólt és közbe becsúsznak olyan hetek amikor kiderül hogy ő is ember, Nachot aki 4. számú védő, Coentraot aki hol sérült hol nem, és lehetne sorolni
ellenben van egy világlegdrágább játékosa akinek húzóembernek kéne lennie szinte mindig, ehelyett hatalmas flop hétről hétre
de hogy visszakanyarodjak a hsz lényege nem ez volt
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 7., szombat 18:01
Én valahogy nem hiszek az ilyesmikben. Néha 1-1 vereség emlékeztetheti őket, hogy nem legyőzhetetlenek. Talán egy Atletico szerű csapatot a megalázottság érzése jobb teljesítményre késztet, feltüzel.én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
Akinek 6 édesanyja volt, az sírja vissza!Én mondtam, hogy lesz még aki előbb-utóbb visszasírja Mourinho-t...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 7., szombat 18:01
Egyetértünk persze, ennyi a lényeg. Még az 5-0 sem volt ennyire megalázó vereség, nagyon fájó.petiamadridista írta:Én nem sírom vissza, de amikor az első ElClassicóján elhasalt José, utána folyamatosan látszott, hogy valamit próbál kitalálni a katalánok ellen.
először csak folyamatos bekkeléssel, darálással sikerült őket megállítani, vagy legalább tompítani a focijukon, aztán már le is fociztuk a Barcat.
Carlo meg másfél éve semmit nem tesz az Atletico ellen..
Kétszer jól meccselt a 11-ből.
Egyszer tavaly a kupában, meg a BL döntőben, ahol azért szerencsére is szükség volt.
Augusztus óta nincs semmiféle előrelépés az Atletico ellen.
Azért ez a 4-0 is vicc basszameg, ennyivel nem jobbak, ne röhögtessük már ki magunkat.
Valamit ki kellett volna találnia Carlonak, csak ő szart rá..
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 7., szombat 17:59
igen pontosan erre irányult az iromány, még szerencse h figyelszmiro írta: Fejezd mar be ezt a Balezest. Szerinted itt csak O volt a problema?
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 7., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 7., szombat 17:58
Nem, mindenki szar volt. De ettol fuggetlenul en is egy ilyesmi nyilatkozatra szamitok Carlotol.miro írta:Fejezd mar be ezt a Balezest. Szerinted itt csak O volt a problema?
+1Én nem sírom vissza, de amikor az első ElClassicóján elhasalt José, utána folyamatosan látszott, hogy valamit próbál kitalálni a katalánok ellen.
először csak folyamatos bekkeléssel, darálással sikerült őket megállítani, vagy legalább tompítani a focijukon, aztán már le is fociztuk a Barcat.
Carlo meg másfél éve semmit nem tesz az Atletico ellen..
Kétszer jól meccselt a 11-ből.
Egyszer tavaly a kupában, meg a BL döntőben, ahol azért szerencsére is szükség volt.
Augusztus óta nincs semmiféle előrelépés az Atletico ellen.
Azért ez a 4-0 is vicc basszameg, ennyivel nem jobbak, ne röhögtessük már ki magunkat.
Valamit ki kellett volna találnia Carlonak, csak ő szart rá..
HozzászólásSzerző: babaking » 2015. február 7., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 7., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. február 7., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 7., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2015. február 7., szombat 17:56
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 7., szombat 17:56
maximálisan egyetértek, a 10. után újra a földre huppantak, másszanak vissza a helyükreCsabi írta:én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. február 7., szombat 17:55
+1Csabi írta:én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 7., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 7., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. február 7., szombat 17:54
Én nem sírom vissza, de amikor az első ElClassicóján elhasalt José, utána folyamatosan látszott, hogy valamit próbál kitalálni a katalánok ellen.Én mondtam, hogy lesz még aki előbb-utóbb visszasírja Mourinho-t...
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 7., szombat 17:53
Fejezd mar be ezt a Balezest. Szerinted itt csak O volt a problema?Mike írta:minden tőlünk telhetőt megtettünkvolt írta:Kíváncsi vagyok Carlo mit fog mondani
nincs krízis
a csapat jól dolgozik
a játékosok nem fáradtak, nincs szükség a rotálásra
Bale jól teljesített
HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. február 7., szombat 17:52
Pont az ellenkezőjét látom.hiába voltam eddig pozítív,úgy gondolom ennyi sérülttel,kifacsart játékosokkal,ilyen hozzáállással nem nagyon lesz keresnivalónk.Hiába térnek vissza a játékosok,idő kell mire belerázódnak.Ancelottit meg rohadtul nem értem,mit akar kezdeni Kroosal.Érthetetlen.Na mindegy,nem is idegesítem magam faszságokon.én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem