Konföderációs kupa 2013
Re: Konföderációs-kupa 2013
Én egy ilyet néznék meg spanyol részről:
Valdes-Arbeola,Ramos,Pique,Alba-Fabregas,Xavi,Busuquets-Pedro,Iniesta,Villa
Összeszokott kezdő lenne, Valdes-nak kulcsszerepet adnék, mert már nagyon összeszokott a Barcás társakkal, ő az a kapus, aki nagyon jól megjátssza a labdákat.
Elöl pedig menne a legszebb játék amit eddig láttam, a tiki-taka.
Úgy gondolom ez egy szerethető csapat lenne.
Remélem Del Bosque ezt meghúzza.
Jövőre a vb-re pedig maradna ez a kezdő, csak Arbeolat és Ramost kitenném, helyükre jöhetne Montoya és Bartra, ezáltal még növekedne a csapatszellem, hiszen 11 Barcelona játékos lenne a pályán.
Kisebb csapatok ellen a nyári felkészülés alatt pedig a Real-os játékosokat játszatnám, hogy összeszokjanak. Pl.: egy Afganisztán elleni meccsen.
Valdes-Arbeola,Ramos,Pique,Alba-Fabregas,Xavi,Busuquets-Pedro,Iniesta,Villa
Összeszokott kezdő lenne, Valdes-nak kulcsszerepet adnék, mert már nagyon összeszokott a Barcás társakkal, ő az a kapus, aki nagyon jól megjátssza a labdákat.
Elöl pedig menne a legszebb játék amit eddig láttam, a tiki-taka.
Úgy gondolom ez egy szerethető csapat lenne.
Remélem Del Bosque ezt meghúzza.
Jövőre a vb-re pedig maradna ez a kezdő, csak Arbeolat és Ramost kitenném, helyükre jöhetne Montoya és Bartra, ezáltal még növekedne a csapatszellem, hiszen 11 Barcelona játékos lenne a pályán.
Kisebb csapatok ellen a nyári felkészülés alatt pedig a Real-os játékosokat játszatnám, hogy összeszokjanak. Pl.: egy Afganisztán elleni meccsen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
és martinezt hova ? csak mert busquets mellé felesleges (a xabi-busquets duó is túlbiztosítós téma volt) busquetsnél pedig nem tudna többet hozzátenni a helyén.
egyrészt amennyivel egyénileg jobb (ha jobb, mert én nem tartom annak) annyival jobban illik busquets iniestáék mellé.
a busquets,pedro,xavi hármasból megkockáztatom, hogy az előbbinek van a leginkább helye a csapatban.
még ha ti ki is vágnátok.
egyrészt amennyivel egyénileg jobb (ha jobb, mert én nem tartom annak) annyival jobban illik busquets iniestáék mellé.
a busquets,pedro,xavi hármasból megkockáztatom, hogy az előbbinek van a leginkább helye a csapatban.
még ha ti ki is vágnátok.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért nem lenne olyan nagy kockázat berakni Martinezt és mondjuk Matat vagy Silvat. Xavit kéne kipakolni a kezdőből meg Alonso sem lesz alapember jövőre szerintem. Szóval itt lenne az idő Martinezt beépíteni, Konf.kupánál jobb lehetősége nem lesz kipróbálni új játékosokat.Matt009 írta:
Persze, hogy megpróbálja kimeríteni. Fél a keretet átalakítani
VDB nem kockáztat. Kipakolja a klasszisait, és megpróbálja velük bedarálni a meccseket. Sikeres lesz, mert jó a védelem, a labdabirtoklással meg a meccset kontroll alatt lehet tartani. Abban meg bízik az öreg, hogy a rengeteg klasszisból 1 majd csak eldönti a meccset. Ez ment 2010-ben, ez ment 2012-ben, ez fog menni jövőre is.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze, hogy megpróbálja kimeríteni. Fél a keretet átalakítani, bízik abban, hogy ami az elmúlt 5 évben működött, az működni fog idén meg jövőre is. Olyan szempontból igaza van, hogy nincsenek bivalyerős válogatottak, mindenhol van 1-2 lyukas poszt, ahova a kapitányok nem igazán találnak megfelelő embereket, ráadásul a tradicionálisan erős válogatottakból is hiányoznak az egyéniségek, a karizmatikus játékosok. Nem véletlen, hogy az olasz válogatott is a lassan aggastyán korú Pirlo köré épül... De lehetne itt sorolni még a példákat, a spanyol és a német válogatotton kívül jelenleg nincs olyan válogatott, ahol van több klasszis játékos, és minden posztra van legalább 1 jó emberük.egyszer nyilván (mondjuk lehet, hogy 2014-ben) bele fog ebbe botlani a csapat, de akkor meg elsüti a "nem lehet mindig nyerni" klisét, és a következő világversenyre majd (ő vagy az utódja) el fogja kezdeni beépíteni a carvajal/montoya,illarramendi(?),isco,thiago féle vonulatot.
de úgy látom, megpróbálja teljesen kimeríteni ezt a mostani egységet.
VDB nem kockáztat. Kipakolja a klasszisait, és megpróbálja velük bedarálni a meccseket. Sikeres lesz, mert jó a védelem, a labdabirtoklással meg a meccset kontroll alatt lehet tartani. Abban meg bízik az öreg, hogy a rengeteg klasszisból 1 majd csak eldönti a meccset. Ez ment 2010-ben, ez ment 2012-ben, ez fog menni jövőre is.
Szerintem kiégett már. A Valenciában élte ő a fénykorát, akkor még csatár volt nem Messi bal keze...morientes írta:Ez nem rossz,a jobbekk lehetne Carvajal,de Pedrito helyett inkább Villat próbálnán cenyóba,játszott már ott,és nagyobb a rutin...Én amúgy egyszer tuti kipróbálnám Pedro centerben. A spanyol csapatban be is válhatna, mert gyors, jól lő és rohadt jól mozog üresbe, illetve érzi a kiugratásokat is. Én ezt próbálnám meg egyszer Bosque helyében:
-----------------Siker
--------Piqué--------Ramos
jhv---------------------------Jessica
----------------Martinez
--------Iniesta------Fabregas
Silva----------Pedro----------MataImpossible is nothing.
rózsaszín szemüveg ON
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
carvajal madridi.morientes írta: jobbekk lehetne Carvajal
szóval egyelőre még az u21-be se fér be a kezdőcsapatba.

- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Hernanesnek kezdőnek kéne lennie ...'shutterisland írta:
azt nem mondom, hogy világválogatottak, de azért ha fred,paulinho,fernando,hernanes,jean,rever,bernard vagy jo ott vannak...

Pat ő meg még a brazil ligában is képtelen gólt lőni. Múltkori meccsen a,it láttam kb 5 100%-os ziccert hagyott ki___Samy___ írta:hát igen, diego alves, adriano, ramires, willian meg pato simán odaférhetett volna még a keretbe, meg talán még sandro is
jah, meg a danilo gyerekkel is lehetett volna próbálkozni

Adriano felesleges. Willian,Fernandino ,Alves beférhetne még.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez nem rossz,a jobbekk lehetne Carvajal,de Pedrito helyett inkább Villat próbálnán cenyóba,játszott már ott,és nagyobb a rutin...Én amúgy egyszer tuti kipróbálnám Pedro centerben. A spanyol csapatban be is válhatna, mert gyors, jól lő és rohadt jól mozog üresbe, illetve érzi a kiugratásokat is. Én ezt próbálnám meg egyszer Bosque helyében:
-----------------Siker
----------------Martinez
Silva----------Pedro----------MataImpossible is nothing.
rózsaszín szemüveg ON
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bízom benne, hogy na jó meccs lesz, mert a tegnapin bealudtam annyira unalmas sz
r volt... A Japánok tizedét berúgtäk volna annak ami kihagytak minimum x lett volna a vége. Brazil keret fele nem tudom mit keres ott, de ez a Scolari is mekkora hülye valaki istenem. Ma meglessük Suarezt meg Cavanit

Willia nem való annyira előre. Neki a box-to-box szerepkör fekszik a legjobban. Idén a Donyeckben azt játszotta világklasszis szintendiego alves - adriano,miranda,alex,rafael - sandro,ramires,diego - robinho,willian,pato
- 'shutterisland
persze, de itt hogyismondjam ő van előnyben a kritizálókkal szemben.Bár szegény VdB se a régi már. Nem értettem EB-n sem, hogy mit akar játszatni. Ott is voltak érdekes dolgok. No mindegy...
tavaly és 2010-ben szinte teljesen, de már 2008-ban is félig-meddig ez a garnitúra hozta a válogatott sikerét.
ameddig nem bukik bele, győztes csapaton és felfogáson nem fog változtatni.
pedro ott lesz, xavit erőlteti azért is, fabre sem érdemelné meg a kezdőpozíciót, viszont mondjuk navas tagsága, és michu mellőzése is felhozható.
arbeloa helyét is megkérdőjelezném, alonso is tudtommal sérülés miatt nincs itt, albiolt tüzesvassal kergetnétek el 10-ből 6-an madridból, és egy csomót röhögtetek rajta, mégis állandó kerettag szokott lenni.
én is tudnám sorolni még, amikkel nem értek egyet vdb-vel.
egyszer nyilván (mondjuk lehet, hogy 2014-ben) bele fog ebbe botlani a csapat, de akkor meg elsüti a "nem lehet mindig nyerni" klisét, és a következő világversenyre majd (ő vagy az utódja) el fogja kezdeni beépíteni a carvajal/montoya,illarramendi(?),isco,thiago féle vonulatot.
de úgy látom, megpróbálja teljesen kimeríteni ezt a mostani egységet.
most azért még mindig elég nagy esélyük van megnyerni a konföderációst, akkor meg pláne nem fog (gyökeresen) belenyúlni 2014-re.
Én amúgy egyszer tuti kipróbálnám Pedro centerben. A spanyol csapatban be is válhatna, mert gyors, jól lő és rohadt jól mozog üresbe, illetve érzi a kiugratásokat is. Én ezt próbálnám meg egyszer Bosque helyében:
-----------------Siker
----------------Martinez
Silva----------Pedro----------Mata
-----------------Siker
----------------Martinez
Silva----------Pedro----------Mata
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem! Itt mindenkit az idegesít, hogy egyes bacások jogtalanul vannak a kezdőben!Drake írta:Szerintem téged az idegesít,hogy a csapat magját Barcások alkotják...MorataMartin írta:Remélem most már helyrerakja valaki végre ezt a nagyképű spanyol válogatottat, mert nagyon idegesítenek. (Első sorban nem Ramosékra gondoltam...)
Bár szegény VdB se a régi már. Nem értettem EB-n sem, hogy mit akar játszatni. Ott is voltak érdekes dolgok. No mindegy...
Viszont annak örülnék - pedig drukkolok a spanyoloknak - ha jól beégne egy szuperbarca kezdővel és barcások erőltetésével. Megérdemelné, hogy jól szétszedje a szakma meg a sajtó. Talán észhez térne és megfelelő posztra a legmegfelelőbb játékost tenné, és nem Barca válogatott menne ki vagy olyan játékosok, akiknek a padon kéne csücsülni, vagy még ott sem....
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem azt nem kell megélnem amikor Diego Costa magára húzza a brazil válogatott mezét egy VB-n.
Egyébként Welliton milyen játékos? Fifa 12-ben lettem figyelmes rá, hogy hihetetlen gyors és az egyik legjobb csatár volt a játékban és nem értem mire fel. Ramirest és még 2-3 játékost én is hiányolok.
Egyébként Welliton milyen játékos? Fifa 12-ben lettem figyelmes rá, hogy hihetetlen gyors és az egyik legjobb csatár volt a játékban és nem értem mire fel. Ramirest és még 2-3 játékost én is hiányolok.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Sandro sérült már egy jó ideje, azért nincs ott a keretben, egyébként ha felépül, szerintem alapember lesz a válogatottban, a Spursben baromi jól tolta addig, amíg le nem sérült.'shutterisland írta:amúgy így utánanézve kapásból két csapat a brazilok konföderációs kupás keretéből kimaradt játékosokkal.
diego alves - adriano,miranda,alex,rafael - sandro,ramires,diego - robinho,willian,pato
gomes - maxwell,luisao,marquinhos,danilo - leiva,fernandinho,kaká,bastos - jonas,diego costa
azt nem mondom, hogy világválogatottak, de azért ha fred,paulinho,fernando,hernanes,jean,rever,bernard vagy jo ott vannak...
A felsoroltak közül én főleg Williant és Jonast hiányolom.

Javi Martínez helyett szerintem mehetne Cazorla, neki is brutális szezonja volt az Arsenalban. Cesc meg csatárként játszhat nyugodtan, a lényeg, hogy ne tékápéként tolja. Pedrót viszont nem szeretném a kezdőcsapat közelében látni, ez egyértelmű, még úgy is, hogy Barça-drukkerként nagyon kedvelem a srácot.RealMadridFanatic írta:iker - azpili, ramos, piqué, alba - iniesta, busquets (mert belé úgyis szerelmes a Bajusz), j.martínez, - mata, soldado, silva
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Így van,nehogy már valakinek saját véleménye legyen,mindenki legyen bólogatójános,aztán egymást tulszárnyalva veregessük hátba az aranylábú gyerekeket,mert hajlandóak kimenni a pályára meccs napon.Mert ugye ők a Real Madrid(bocsánat,mostanába sajna csak real madrid)....Elvégre ez van,ezt kell szeretni,eszi-nemeszi nem kap mást...
Azt meg csak én írtam le vagy 50-szer,hogy nem a galaktikus érát sírja vissza a nép,hanem a 2000-2002-ig taró intervallumot...
Ezt a fajta felállást meg,amit VdB erőltet,én se nagyon értem,úgylátszik kezd veszteni a szellemi frissességből az öreg.Hiába,fiatalabb már nem lesz ő sem...
Azt meg csak én írtam le vagy 50-szer,hogy nem a galaktikus érát sírja vissza a nép,hanem a 2000-2002-ig taró intervallumot...
Ezt a fajta felállást meg,amit VdB erőltet,én se nagyon értem,úgylátszik kezd veszteni a szellemi frissességből az öreg.Hiába,fiatalabb már nem lesz ő sem...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- ___Samy___
hát igen, diego alves, adriano, ramires, willian meg pato simán odaférhetett volna még a keretbe, meg talán még sandro is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- 'shutterisland
amúgy így utánanézve kapásból két csapat a brazilok konföderációs kupás keretéből kimaradt játékosokkal.
diego alves - adriano,miranda,alex,rafael - sandro,ramires,diego - robinho,willian,pato
gomes - maxwell,luisao,marquinhos,danilo - leiva,fernandinho,kaká,bastos - jonas,diego costa
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
100%-ig egyet értek én is .mentamas írta:Mennyi picsogás megy itt a fórumon mostanában....
Mindenkinek valamivel baja van, mindenbe bele tudnak kötni itt az emberek, minden játékos egy rakás szar(kivéve, akik a pletykákban szerepelnek, hogy ideigazolnak), a magyar kommentátorokról nem is beszélve(még az sem mind1,hogy milyen a frizurájuk...), és minden meccs élvezhetetlen. Hogy bírtok egy ilyen "negatív dolgokkal teli világban" élni ?![]()
![]()
Szálljatok már le egy kicsit a földre !
Szánalom, amit sokan művelnek itt(tisztelet a kivételnek) !
Hogy ne legyen off. Szerintem is túlzás ez a barca játékosaival tele tömködött kezdő. Főleg hogy Matanak,Martineznek hatalmas szezonja volt. Bár szerintem a Vb-n is ott lesz még Xavi.
Mondjuk ez az egész szerkezet nem tetszik nekem, lehet nem bírtam Aragonest de sokkal élvezhetőbb játékot játszottak.

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- RealMadridFanatic
Az egész kupa hidegen hagy, remélem a brazilok behúzzák, de nagy esélye nincs, meg amúgy is jelentéktelen.
Viszont HA ez lesz a kezdő az vicc.
Fabregas? Mire fel?
Pedro?? Na ne vicceljünk már. ott van Mata, akit amúgy nem tartok nagy számnak, de hogy ennél a semmilyen Pedronál minden szinten jobb, és SOKKAL jobban is teljesített nála idén, az biztos.
Javi Martínezt sem kedvelem, de a mostani triplázó, a Barcát porig alázó Bayern egyik legfontosabb embere volt, ráadásul rendre jól is teljesített.
Amúgy Arbeloa is egy kabaré. Ez az Azpilicueta ez kuka? Vagy kint van egyáltalán? Kint van. Gyenge Ő is? Nem láttam sok Chelsea meccset. De mintha Beníteznél alapember lett volna.
szerk.: mondjuk nekem aztán halál mindegy. Égjenek le jövőre a VB-n, a brazilok meg valami csoda folytán húzzák be. Ennyi a lényeg.
Viszont HA ez lesz a kezdő az vicc.
Ezért.mata? silva? javi martinez?
sérültek?
Fabregas? Mire fel?
Pedro?? Na ne vicceljünk már. ott van Mata, akit amúgy nem tartok nagy számnak, de hogy ennél a semmilyen Pedronál minden szinten jobb, és SOKKAL jobban is teljesített nála idén, az biztos.
Javi Martínezt sem kedvelem, de a mostani triplázó, a Barcát porig alázó Bayern egyik legfontosabb embere volt, ráadásul rendre jól is teljesített.
Amúgy Arbeloa is egy kabaré. Ez az Azpilicueta ez kuka? Vagy kint van egyáltalán? Kint van. Gyenge Ő is? Nem láttam sok Chelsea meccset. De mintha Beníteznél alapember lett volna.
iker - azpili, ramos, piqué, alba - iniesta, busquets (mert belé úgyis szerelmes a Bajusz), j.martínez, - mata, soldado, silvaValdés - Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Soldado, Iniesta.
szerk.: mondjuk nekem aztán halál mindegy. Égjenek le jövőre a VB-n, a brazilok meg valami csoda folytán húzzák be. Ennyi a lényeg.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)