Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. február 8., vasárnap 15:01

Tegnap rakta valaki a Levadiakos - Giannina meccset? Valamit nagyon benéztek a bukik, mert 5.25-ös szorzót adtak a jóval esélyesebb csapatra. :lol: Nem lehetett kihagyni, jött is.
Aztán raktam még szórakozásból egy 12-es gyűjtőt, 1095-ös szorzóm volt, csak a kedves Real ment el. :vivo:
Évszázad szelvénye lett volna. :D

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 8., vasárnap 14:55

Szeritnem ez hűségbónusz, nekem akkor írták ki, amikor a NAV megint blokkolta őket, és változtattak:
Februárban megújul webcímünk, és ez alkalommal 8x 538 Ft ingyenes fogadás várja Sportingbeten. Új webcímünk: hu.sportingbet538.com
Minden hétvégei nap van egy, ha jól értelmeztem őket.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 8., vasárnap 14:48

PEEtör írta:Sportingbetes ingyenes fogadással ment a Barca -2 @ 3.30-ért.
Ez a regisztráció utáni első fogadás? Én is most töltöttem fel először oda casht. Azé' kérdem.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. február 8., vasárnap 14:37

Nagyon szemezek az éjszakai meccsek közül a Pistons és Houston meccsekkel. De még várok estig.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 8., vasárnap 14:31

PEEtör írta:Line körüli apróbb reverse movement megerősített a Pelicans-ban, +2.5 @ 3 unit.
Ment egy fél unitos GSW-13.5, Pels +2.5 és Philly under 87.5 kombi.
Kifogtam ezt a meccset, Davis korán megsérült, addig partiban voltak, sőt, utána meg ment a blowout.
Ma OKC meccsen várom menjen csak felfelé a total line (jelenleg 79-21 arányban az overen van a tömeg), aztán mehet az under, mivel korai meccs. Ha a tömeg marad az overen, akkor 2-3 unittal is akár.
Teljesen egyetértek, imádom ezt a line-t, én már most is ráugrok, mert kötve hiszem, hogy 205-nél többet szereznek, olyan 200 környékére lövöm be.
Másik ami óriási value, az a Wolves +7, szvsz SU nyernek, tehát ML-t is megteszem majd.
Szemezek a Macikkal és Spurs-szel, de könnyen lehet, hogy csak a fenti kettő megy és naggyal, utóbbiak meg max apróval.

Sportingbetes ingyenes fogadással ment a Barca -2 @ 3.30-ért.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. február 8., vasárnap 9:56

bocsi, nem volt tegnap este időm beírni: Philly-Hornets under 183. jött :)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 8., vasárnap 9:16

nmate írta:BUF Sabres @ 2.90 0.5u
Baaang.

Ma OKC meccsen várom menjen csak felfelé a total line (jelenleg 79-21 arányban az overen van a tömeg), aztán mehet az under, mivel korai meccs. Ha a tömeg marad az overen, akkor 2-3 unittal is akár.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 7., szombat 23:26

BUF Sabres @ 2.90 0.5u

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 7., szombat 23:10

Line körüli apróbb reverse movement megerősített a Pelicans-ban, +2.5 @ 3 unit.
Ment egy fél unitos GSW-13.5, Pels +2.5 és Philly under 87.5 kombi.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 7., szombat 18:28

hopp, most látom, h nem is kezdő a tag.
akkor sztornó. :mrgreen: helyette:

everton szerzi az első gólt @ 2.30
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 7., szombat 17:59

sturridge szerez gólt @ 2.30
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 7., szombat 17:56

Egyik szemem sír a másik üveg. Atma win, Atma szerzi a 3. gól. 0.5-0.5 unitot kockáztattam, 2 jött pluszba. :) :-(

Lehet ki is ülöm az NBA-t ma.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 7., szombat 17:54

Zsombor írta:Toti, marha jók ezek a ki lövi az első gól fogadások?, respect. Mentem az Atletivel most, jött is. :lol:
nincs mit. (bár ne így lett volna) :-(
elég nagy ajándék volt.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 7., szombat 17:53

Toti írta:
PEEtör írta:Nem illik reklámozni szurkolói honlapon a vereséget, de ez a szerencsejáték topik, ahol nincs helye érzelmeknek.
ahhoz kepest en itt szerda este ota hangoztatom. :D

hozzateszem uton-utfelen ebbe botlok. nagyon nagy tomeg lett, es bar tenyleg minden adott hozza foleg h ilyen ajandek oddson van, (es en is hazaira huztam) annyian felultek a vonatra, h lehet el is fog menni. tegnap este ota erzem azt, h lehet sanszunk. h a 2 vadallat olyan napot foghat ki ami eloreviszi a csapatot.

de mindegy, nehez errol igy irni. amiket irtal tippek nagyon faszan neznek ki.
:cheers:

Ma a Pels tetszik a legjobban, aztán GSW (főleg ha Melo nem lesz), majd Portland, aminél nagyon szépen felment a line 2.5-ről 4-re. Philly team totalt várok még, lehet játszom mind a négyet, Pelst tuti.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. február 7., szombat 16:18

Toti, marha jók ezek a ki lövi az első gól fogadások?, respect. Mentem az Atletivel most, jött is. :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 7., szombat 15:03

PEEtör írta:Nem illik reklámozni szurkolói honlapon a vereséget, de ez a szerencsejáték topik, ahol nincs helye érzelmeknek.
ahhoz kepest en itt szerda este ota hangoztatom. :D

hozzateszem uton-utfelen ebbe botlok. nagyon nagy tomeg lett, es bar tenyleg minden adott hozza foleg h ilyen ajandek oddson van, (es en is hazaira huztam) annyian felultek a vonatra, h lehet el is fog menni. tegnap este ota erzem azt, h lehet sanszunk. h a 2 vadallat olyan napot foghat ki ami eloreviszi a csapatot.

de mindegy, nehez errol igy irni. amiket irtal tippek nagyon faszan neznek ki.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 7., szombat 14:41

Nem illik reklámozni szurkolói honlapon a vereséget, de ez a szerencsejáték topik, ahol nincs helye érzelmeknek.
Bet-en apró hiba:Atma DNB 1.83 és Atma 0.0 @ 1.95
Szvsz nyerni fog az Atma, simába is jó lehet húzni, én még egy Atma/Atma-n illetve Atma és 2.5 overen agyalok, mindkettő 4.00 szorzó, elég csábító.

Most live-on meg ha 1.8-1.9 környékére menne a Spurs gól, akkor húznám.

Szerk.:megszületett az elhatározás, Atma 0.0 ment elég naggyal, sportingbeten az ingyenes 538 ft fogadással ment Atma/Atma.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. február 7., szombat 11:20

Wolfsburg - Hoffeinheim H(1,53)
Tottenham - Arsenal V(2,22)
Aston Villa - Chelsea V(1,30)
Manchester City - Hull City H(1,18)
Everton - Liverpool V(2,20)
Atletico Madrid - Real Madrid V(2,45)

300 - 8.425 :luck:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 7., szombat 8:41

Amiket írtam mind pakoltam, kivéve az OKC meccsen az undert. 4 jött, 2 bukott.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 7., szombat 5:33

Nem volt időm beírni, Atlanta +2.0 és Bucks +6.0 volt az estére, egy win 1 push lett így. Knicksen és Wolves-on gondolkoztam még, kitáncoltam, pedig jöttek.
Na majd ma! :)

Vissza: