R.M.C.F írta:Én nem fikázni szoktam , legalábbis remélem italosan nem követtem el olyan sokszor,hanem igyekeztem alá is támasztani a negativ véleményemet,ami mellé sokszor oda írtam a pozitivokat is.
Szerintem korrekt dolgokat írtam már anno is,az hogy ezt sokat leírtam,az szar....az oké,de 100x annyiszor se lett volna elég hogy elfedjen sok olyan elferdült gondolatot amikről Dzsi beszél. Döbbenetes amiket megéltem cselekvőképes emberek között az elmúlt közel 10 évben......iszonyat.
Az pl tetszett amikor barcás írt Pü-t és leírta hogy egyébként jól látom ezeket,de az össznépi felfogás mást mutat és teret soha sem fogok nyerni a véleményemmel.
Számomra az a gond sokszor, hogy mindenkit egy kalap alá veszel. És igen, állítasz olyan dolgokat, ami szerinted igaz, de végül még sem. Ha előjött ez a Bartomeu-ügy. Úgy állítod be pl. Bartomeu szavait, mintha azzal minden szurkoló egyetértene, innák a szavait, pedig ettől semmi sem áll távolabb. Illetve, ha egy ember mond valamit, már megy az általánosítás. . Ezt a "mes que un club" szlogent is csak nyomjátok, hogy milyen képmutatás, mert van aki nem saját nevelés és csak papíron az stb., és mindenki erre veri. Közben, ha utánanéznél, mi is a gyökere ennek. Vagy ha Hegyi mond valami baromságot már egyből a Barca a sz...r. Ha az NSO most közölt egy cikket az most Szentírás, máskor meg egy szemét, nem is szabadna olvasni.
Ez is sokat elmond (ez nem neked, szól, nem Te írtad), hogy idáig undorító volt a kontrajáték, most meg "erre verjük". Évek óta várjuk már, hogy legyen végre a játékunkban, mint fegyver (általános vélemény, nem egy emberé). Ez pl. nem ferdítés?
Nem akarok Neked esni, mert vannak dolgok amikben teljesen igazad van és hozzáértő hozzászólásokat is olvashatunk Tőled, de néha kicsit elszáll veled a ló és olyanokat és olyan stílusban írsz, mintha senki másnak nem lehetne igaza Veled szemben, főleg a Barca-szurkolóknak. Ha hiszed, ha nem '97 óta szurkolok a Barcelonának, átéltem sok mindent, tudom mit jelentett ez az időszak a csapatnak és nem kell ahhoz Farkas Norbi, hogy legyen véleményem.
Ismétlem, nem kötekedésből írtam, ha megsértettelek vele nem állt szándékomban, nem is kívánok belefolyni semmibe, be is fejeztem itt ezt a témát. Tudom, hogy vendég vagyok itt, csak gondoltam leírom a véleményemet ezzel kapcsolatban.