Te így nevezed?GT37 írta:Tényleg remek, nagyon jól összerakott cikk (még ha kicsit hosszú is), ajánlom mindenkinek. Régóta kerestem már egy olyan írást, amely összeszedi a Rosell-Bartomeu-féle brigád kontárkodásait.

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 7., szombat 1:49
Te így nevezed?GT37 írta:Tényleg remek, nagyon jól összerakott cikk (még ha kicsit hosszú is), ajánlom mindenkinek. Régóta kerestem már egy olyan írást, amely összeszedi a Rosell-Bartomeu-féle brigád kontárkodásait.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. február 6., péntek 23:02
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 6., péntek 22:23
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 6., péntek 22:10
Én inkább megkérdezemEzt a "mes que un club" szlogent is csak nyomjátok, hogy milyen képmutatás, mert van aki nem saját nevelés és csak papíron az stb., és mindenki erre veri. Közben, ha utánanéznél, mi is a gyökere ennek.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. február 6., péntek 22:03
Tényleg remek, nagyon jól összerakott cikk (még ha kicsit hosszú is), ajánlom mindenkinek. Régóta kerestem már egy olyan írást, amely összeszedi a Rosell-Bartomeu-féle brigád kontárkodásait.h3x0r írta:GT kuldott nekem egy cikket Rosell Barcelonai tevekenysegeirol.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 6., péntek 19:31
Szerintem a legtobben pontosan tudjuk, hogy valojaban mit is jelent, viszont a Barca sikerek kozepette sok, valoszinuleg frissen csatlakozott Barcelona szurkolo teljesen mas kontextusban hasznalta, amiket szepen az orrunk ala is dorgoltek. A szinvonalas magyar sportoldalakrol es kommentatorokrol nem is beszelve. Miutan akarva - akaratlanul is evekig mindenhonnan ezt hallottuk, persze hogy az elso adando alkalommal visszavagunk.Thiago11 írta:Ezt a "mes que un club" szlogent is csak nyomjátok, hogy milyen képmutatás, mert van aki nem saját nevelés és csak papíron az stb., és mindenki erre veri. Közben, ha utánanéznél, mi is a gyökere ennek.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2015. február 6., péntek 19:00
R.M.C.F írta:Én nem fikázni szoktam , legalábbis remélem italosan nem követtem el olyan sokszor,hanem igyekeztem alá is támasztani a negativ véleményemet,ami mellé sokszor oda írtam a pozitivokat is.
Szerintem korrekt dolgokat írtam már anno is,az hogy ezt sokat leírtam,az szar....az oké,de 100x annyiszor se lett volna elég hogy elfedjen sok olyan elferdült gondolatot amikről Dzsi beszél. Döbbenetes amiket megéltem cselekvőképes emberek között az elmúlt közel 10 évben......iszonyat.
Az pl tetszett amikor barcás írt Pü-t és leírta hogy egyébként jól látom ezeket,de az össznépi felfogás mást mutat és teret soha sem fogok nyerni a véleményemmel.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 6., péntek 18:55
én mondjuk egy másik érékmérő oldalra gondoltamcsababarca írta:hol számolják külön, az nso-n? az aztán értékmérő.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 6., péntek 18:49
h3x0r írta:Na de a kedvencem, hogy mostmar a gollovolistan is kulon szamoljak a tiziketToti írta:beszarok, akármelyik oldalra lépek fel, mindenhol az fogad, h messi a rosszabbik lábával, hány gólt lőtt ebben a szezonban.![]()
úgynézki idén ez számít. szezon elején még az asszisztok voltak a menők.
![]()
124 evig senkit se zavartak a 11-esek, de iden minden megvaltozott
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 6., péntek 18:36
Na de a kedvencem, hogy mostmar a gollovolistan is kulon szamoljak a tiziketToti írta:beszarok, akármelyik oldalra lépek fel, mindenhol az fogad, h messi a rosszabbik lábával, hány gólt lőtt ebben a szezonban.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 6., péntek 18:23
Ki nem szarja le hogy Messi hány gólt lőtt a "rosszabbik" lábával?Toti írta:beszarok, akármelyik oldalra lépek fel, mindenhol az fogad, h messi a rosszabbik lábával, hány gólt lőtt ebben a szezonban.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 6., péntek 17:57
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 6., péntek 17:50
Kurva hosszú cikk, de ezt megérte elolvasni, sok érdekes dolog felszínre került, össze lett foglalva a sok hazugságbugyor, a csalásháló. Amit Rosell csinált az 10 évre is sok lett volna, ő cirka 4 év alatt összehordott ennyi szennyet. Mennyi embertelen, szenvtelen és mennyi buta döntés, mennyi csalás, és mindezt a meszkeunklub égisze alatt.h3x0r írta:GT kuldott nekem egy cikket Rosell Barcelonai tevekenysegeirol.
Par oldal meg hatra van, de Real szurkolokent orom olvasni, ahogy allitanak valamit, majd fel ev mulva kiderul hogy hazudtak, megkotnek egy szerzodest a Katar alapitvannyal, majd kiderul hogy ez meg veletlenul se egy alapitvanyNa meg a birosagon a portas mar olyan jol ismeri a teljes bandat, hogy messzirol koszon nekik
![]()
October 2nd, 2013 utan van egy szamomra teljesen uj resz, valami MCM nevezetu ceg beperelte oket, mert a klub nem teljesitette a szerzodesben leirtakat es most 100 millio eurot akarnak karpotlaskent.(aprilis 9-en hoznak iteletet)
"Kicsit" hosszu a cikk, raadasul angolul is van, de aki megerti a szoveget, az tenyleg olvassa el.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 6., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 5., csütörtök 21:02
Messiás írta:Ezzel nincs is gond ez így helyes! De ha mondjuk a Madrid ellen jelen pillanatban is folyó vizsgálatok (telekspekuláció, FIFA kiskorú labdarúgók) során kiderül simliskedtek akkor megköveted a Barca szurkolóit ? Mert az tiszta sor hogy a Barcánál történt egy-két (dzsi91 írta:mert amíg nem találsz nekem egy klubot aki tényleg bűnös addig bizony csak a barca lesz meghurcolva, minden más csak feltételezés.) törvénytelen dolog de hogy ez csak a katalánok sajátja lenne háát nem tudom!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 4., szerda 23:06
Mondjuk a marketing nem a legjobb szó, mivel marketing bevétele bőven több, mint a két spanyol óriásnak.Hagyjuk már a Bayernt, közelébe sincs a 2 spanyol óriásnak marketing szempontból...
HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. február 4., szerda 21:09
Ezzel nincs is gond ez így helyes! De ha mondjuk a Madrid ellen jelen pillanatban is folyó vizsgálatok (telekspekuláció, FIFA kiskorú labdarúgók) során kiderül simliskedtek akkor megköveted a Barca szurkolóit ? Mert az tiszta sor hogy a Barcánál történt egy-két (dzsi91 írta:mert amíg nem találsz nekem egy klubot aki tényleg bűnös addig bizony csak a barca lesz meghurcolva, minden más csak feltételezés.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 4., szerda 18:45
Hagyjuk már a Bayernt, közelébe sincs a 2 spanyol óriásnak marketing szempontból... Gyakorlatilag ha fejre állnak akkor se lesznek soha semmilyen körülmények között érdekesebbek, mint egy Real vagy Barca és ez őket is nagyon zavarja.Hiába vannak ott sportszakmailag az elitben, pár bekattant félnémet öntudattal rendelkező szurkolón kívül mást nem nagyon tudnak toborozni csak a sajátjaikat.Jó ,hogy kevesebb hírverést kap egy Bayern mint egy Barca, megnyugodhatsz ,ha egyszer majd a Real Madrid lesz adócsaló, meg mindenféle gusztustalan dolognak az elkövetője, az utcára nem tudsz majd kilépni úgy ,hogy ne nyomjanak egy plakátot az arcodba a csúnya gonosz csaló Realról.lesliejr írta: A Bayern elnökét, Hoenesst lecsukták adócsalasért. Fele ekkora figyelmet nem kapott. Ezt a feszkót vkik folyamatosan napirenden tartják.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 4., szerda 18:38
Tegyük hozzá hogy azt magánemberként követte el. A klubnak semmi köze nem volt hozzá, nem is érintette.BH710 írta:Talán azért mert ő beismerte,nem pedig magyarázkodott állandóan.és nem 3 éve baszogatnak minket,hanem a neymar-ügy óta,jogosan.nem kellett volna rossellnek x milla kenőpénzt fizetni a papának és nem lenne gond...plusz bevallani h mennyi is volt pontosan.lesliejr írta: A Bayern elnökét, Hoenesst lecsukták adócsalasért. Fele ekkora figyelmet nem kapott.
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 4., szerda 18:33
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem