Farkas Norbi hozzá képest egy áldás

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. február 8., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 7., szombat 12:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 7., szombat 9:52
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 6., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. február 6., péntek 17:00
Azonnal le kell igazolni.tucsoki írta:A hír igaz!Wecker írta:Ez komoly? Több van belőle????:Đ
![]()
http://www.transfermarkt.de/rani-khedir ... ler/124410
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 6., péntek 16:58
A hír igaz!Wecker írta:Ez komoly? Több van belőle????:Đ
![]()
http://www.transfermarkt.de/rani-khedir ... ler/124410
HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. február 6., péntek 16:57
HozzászólásSzerző: **CR7** » 2015. február 6., péntek 16:28
Tavaly holland kupát nyertek, a döntőben 5-1-re verve az Ajaxot!messideco írta:A Zwolle mióta ilyen sikeres, szerintem története legjobb helyezése a mostani
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 6., péntek 16:06
Okés, köszi.BBarni írta:A BL döntők magasan a legnézettebbek!Utána jön a Fradi-Újpest és Real-Barca+ a válogatott meccsek ha a sport tv adja!Ahogy lent írtam pl a 2009-ben Újpest-Fradi volt a legnézettebb 2010-ben az El Clásico megelőzte a magyar derbit, de csak a 2. lett!Egy El Clásicot kb 500-600 ezer ember nézi tartósan,(persze ha csak egy simáról beszélünk és nem BL döntő) pontos számokkal nem vagyok tisztában, de hasonló számot hoz a Fradi-Újpest derbi is(az elmúlt években kicsit gyengébb), a Bl döntő pedig kb a duplája!Szerintem rendre az El Clásicok és a BL döntők a legnézettebbek.
A vasárnap délutáni Ferencváros–Újpest labdarúgó-mérkőzésre több mint 1.6 millió néző kapcsolt oda. Magát a mérkőzést a Nielsen közönségmérés adatai 600 ezren nézték végig, több mint kétszer annyian, mint az őszi szezon meccseit általában.(2013)
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 6., péntek 15:15
Bocs, de nekem ez vicces. A másik, hogy nekem a Real nem kicsi divatcsapatom hanem az egyetlen csapatom. Nem tudok ez ellen mit tenni mert én imádom a labdarùgást, és a minőségi focit. A hazai labdarùgás pedig minden csak nem minőségi szerintem... Én már évek óta nem kínzom vele magam és ezt hangoztatom is. Ez az adat viszont meglepettEnrique írta:És ezen mi olyan nevetséges?Géci írta:Kommenteknél azt irja a gyerek, hogy annyian néznek egy Újpest-Fradit, mint Real-Barcát! Végem![]()
![]()
![]()
![]()
Mert amúgy egyrészt igaza van, másrészt hála az égnek hogy még mindig érdekli az embereket a hazai foci, és nem mindenki kizárólag a külföldi kis divatcsapatának szurkol.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 6., péntek 14:33
A BL döntők magasan a legnézettebbek!Utána jön a Fradi-Újpest és Real-Barca+ a válogatott meccsek ha a sport tv adja!Ahogy lent írtam pl a 2009-ben Újpest-Fradi volt a legnézettebb 2010-ben az El Clásico megelőzte a magyar derbit, de csak a 2. lett!Egy El Clásicot kb 500-600 ezer ember nézi tartósan,(persze ha csak egy simáról beszélünk és nem BL döntő) pontos számokkal nem vagyok tisztában, de hasonló számot hoz a Fradi-Újpest derbi is(az elmúlt években kicsit gyengébb), a Bl döntő pedig kb a duplája!Szerintem rendre az El Clásicok és a BL döntők a legnézettebbek.
A vasárnap délutáni Ferencváros–Újpest labdarúgó-mérkőzésre több mint 1.6 millió néző kapcsolt oda. Magát a mérkőzést a Nielsen közönségmérés adatai 600 ezren nézték végig, több mint kétszer annyian, mint az őszi szezon meccseit általában.(2013)
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 6., péntek 14:15
És ez miért lenne igaz? Mármint erre vonatkozó statisztikáról én nem tudok.Enrique írta:És ezen mi olyan nevetséges?
Mert amúgy egyrészt igaza van, másrészt hála az égnek hogy még mindig érdekli az embereket a hazai foci, és nem mindenki kizárólag a külföldi kis divatcsapatának szurkol.
Szerintem rendre az El Clásicok és a BL döntők a legnézettebbek.BBarni írta:Egyébként talán a Bayern-Dortmund BL döntő érte el a legnagyobb nézettséget a Sport TV-n de lehet tévedek!
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. február 6., péntek 13:13
És ezen mi olyan nevetséges?Géci írta:Kommenteknél azt irja a gyerek, hogy annyian néznek egy Újpest-Fradit, mint Real-Barcát! Végem![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 6., péntek 12:50
Kommenteknél azt irja a gyerek, hogy annyian néznek egy Újpest-Fradit, mint Real-Barcát! Végem![]()
![]()
![]()
![]()
Elég ritka úgy tudom, hogy itthon többen néznék a Real-Barcát mint a Fradi-Újpestet!a Sport TV minden idők legmagasabb, bajnoki labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatos nézettségét is regisztrálhatta az ősszel, mégpedig az Újpest és a Ferencváros Megyeri úti derbije alatt. A rangadónál többen egyetlen bajnoki focimeccset sem néztek a csatornákon az elmúlt 9 év alatt: információink szerint millió feletti azoknak a száma, aki belenéztek a mérkőzésről adott közvetítésbe, ami magyar szinten kiemelkedő adatnak számít.
A második helyen ebben a tekintetben szintén egy idei találkozó áll: a Barcelona és a Real Madrid legfrissebb El Clásicója áll a rangsor második pozíciójában.(2009-2010)
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 6., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 6., péntek 12:30
Ennek én is nagyon örülnék, bár biztos vagyok benne, hogy van aki nagyon nem (akinek nincs digije). Eleve szerintem a kép is szebb a digin. Ja és legalább mind a 2 csatorna HD...Sastre írta:Szép is lenne, ha a Digisport megvenné a spanyol bajnokságot is. Már nagyon elegem van a SportTV ámokfutásából... szánalmas bohócok. Legyen a Diginél a két legjobb bajnokság (angol és spanyol), a maradékon meg lehet osztozkodni a többieknek...
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. február 6., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 6., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. február 6., péntek 11:55
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 6., péntek 7:35
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem