4 sárgát írnak neki...a szombati pocsolyás meccsükön bemondta a kommentátor, hogy ez volt az ötödik, ki kell hagynia a derbit...Toti írta:raúl garcia nem eltiltott?

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 6., péntek 16:31
4 sárgát írnak neki...a szombati pocsolyás meccsükön bemondta a kommentátor, hogy ez volt az ötödik, ki kell hagynia a derbit...Toti írta:raúl garcia nem eltiltott?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 6., péntek 14:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 6., péntek 13:55
Jó szándékkal kérdem,de nincs ez kicsit túl misztifikálva?Ott a csütörtők,a péntek,meg a szonbat délelőtt...a futballista meg nem az az otthon ülő tipus,nem hiszem hogy otthon malmozik a szófán Chopint hallgatva és relaxál...És vajon miért mentek bele? :hmmm: Ez tipikusan az az eset volt, amikor konkrétan hétfő este lehetett volna játszani. Sokat számíthat sajnos, hogy ők pihentek egész héten.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 5., csütörtök 23:28
És vajon miért mentek bele?Hivatalos meccsen(fifa,uefa,lpf stb...) 72 óra kötelező pihenési idő az előírt. Ettől eltérni csak a két fél írásos beleegyező nyilatkozata mellett lehet.
Itt nincsen meg a 72 óra,valószínű a madrid beleegyezett ebbe.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 5., csütörtök 22:45
h3x0r írta:Most komolyan, mi a jo![]()
nem vasarnap jatszunk??
Raadasul nem is estere, hanem delutanra raktak a meccset![]()
szerk.: megha jovo heten BL meccse lenne az Atletinek, megertenem, de igy..
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 5., csütörtök 22:40
Jaj, én már rettegek ezektől a meccsektől, most is este játszották a két kupameccset, mindkét éjszakám idegbeteg volt, így legalább van idő lehiggadni...hunmadridista írta:Mondjuk én is jobban örülnék az esti meccseknek, mert egyrészt megvan a maguk hangulata, másrészt meg én is jobban tudnám követni az esti órákban a meccseket![]()
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 5., csütörtök 18:39
Nem kell ezen meglepődni, nem szívatás csak szimplán üzlet az egész...az ázsiai piac meghódítása érdekében játszunk nagyrészt 12:00-16:00 között meccseket idén...jobb lesz ha megszokjátok, a hátralevő meccseink nagyrészt ezekben az időpontokban fogjuk játszani (12:00-16:00-18:00)...h3x0r írta:Most komolyan, mi a jo![]()
nem vasarnap jatszunk??
szerk.: megha jovo heten BL meccse lenne az Atletinek, megertenem, de igy..
Nem kell félni...ellenünk még a holtak is feltámadnak játszaniikarus93 írta:Azt nem tudja valaki, hogy Arda Turan sérült?
Szombaton játszani fog ellenünk?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 4., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: volt » 2015. február 4., szerda 22:50
Direkt szopatnak minket.h3x0r írta:Most komolyan, mi a jo![]()
nem vasarnap jatszunk??
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 4., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 3., kedd 17:42
Xabi volt ott a kulcs.Mert hogy ő szerezte meg legtöbbször a labdátÖzil, DM... Két egylábas. Mégis a világ legjobban kontrázó csapata voltunk, míg itt voltak. Ők ketten és Karim voltak a fő játékosok a kontráknál.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 3., kedd 16:10
Ez tiszta nekem is, de egy meccsen rengeteg féle szituáció van.Marky írta:a kontrákkal szerintem semmi probléma nincs, maximum nem adja le mindenki egyből a labdát és ezért nem sikerül olyan nagy százalékban a kontragól. a sebesség megvan, a keresztbemozgások, a pontos átadások még mindig megvannak.
a másik ok pedig az, hogy tökig felvan tolva a játék, nincs elég szabad hely egy egész pályás kontrára. ha van abból általában gólt lövünk. a 10 mezőnyjátékosunkból 9 a támadóharmadban áll, labdaszerzésnél meg nincs elég terület csak úgy végjátszani.
a stílus átka.
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. február 3., kedd 15:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 3., kedd 15:34
Hogy Te mindenben megtalálod a tökéleteset és mindent meg tudsz magyarázni. :Đdzsi91 írta:Nem felejtettünk el,csak mostanában bunkerező csapatokkal toltuk,barcának nyerni kell majd,rajtuk lesz a nyomás mert valszeg ponthátrányban lesznek,kifognak támadni.Ha okosan csináljuk nagyon elkenhetjük őket.
Özil, DM... Két egylábas. Mégis a világ legjobban kontrázó csapata voltunk, míg itt voltak. Ők ketten és Karim voltak a fő játékosok a kontráknál.morientes írta:Ühüm,de egy jó kontránál folyni kell a töknek a csánkokon,nem akadhat el azon hogy valaki rakja egyik lábáról a másikra...én értem hogy egylábas futballistáké a jövő,de azért na...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 2., hétfő 13:41
Ühüm,de egy jó kontránál folyni kell a töknek a csánkokon,nem akadhat el azon hogy valaki rakja egyik lábáról a másikra...én értem hogy egylábas futballistáké a jövő,de azért na...Nem felejtettünk el,csak mostanában bunkerező csapatokkal toltuk,barcának nyerni kell majd,rajtuk lesz a nyomás mert valszeg ponthátrányban lesznek,kifognak támadni.Ha okosan csináljuk nagyon elkenhetjük őket.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 2., hétfő 13:16
Nem felejtettünk el,csak mostanában bunkerező csapatokkal toltuk,barcának nyerni kell majd,rajtuk lesz a nyomás mert valszeg ponthátrányban lesznek,kifognak támadni.Ha okosan csináljuk nagyon elkenhetjük őket.morientes írta:Csak ezzel meg az a baj,hogy mi meg mintha elfelejtettünk volna kontrázni...dzsi91 írta:Ami ebből a meccsből is kiderult,hogy csúnyán leszopathatjuk őket idegenben is,ha nem bénázunk.Elképesztő mennyi területet hagynak katalánék a kontrákra.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 2., hétfő 12:50
Csak ezzel meg az a baj,hogy mi meg mintha elfelejtettünk volna kontrázni...dzsi91 írta:Ami ebből a meccsből is kiderult,hogy csúnyán leszopathatjuk őket idegenben is,ha nem bénázunk.Elképesztő mennyi területet hagynak katalánék a kontrákra.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 1., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 1., vasárnap 22:59
A Bernabeuban nem hiszem. Azt inkabb hazai palyan csinaljak. Az elozmenyekbol kovetkeztetve konnyed merkozesnek kellene kovetkeznie.Csabi írta:le is fog kelleni, mert úgy néz ki más ezt nem teszi meg nekünk...
na majd nézzük a sevillát ellenünk szerdán, ahogy saját épséget nem kímélve mennek az elveszett labdáért is.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 1., vasárnap 22:57
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem