Az ember holtig tanul.

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 6., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 6., péntek 13:56
Miert szalltunk volna ki?adamzz írta:Kicsit előrébb tekintve, szerintem kiszálltunk a BL-ből.Nincs két sorozatra keretünk. Carlo pedig most a bajnokságot fogja favorizálni, ez tuti.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 6., péntek 13:55
Nekem nem kell ennyire előre menni, elég ha megmondod 5-6 meccs tuti tippjét a hétvégén, aztán felteszek rá minden pénzt.adamzz írta:A hétvégén már az x-nek is tapsolni fogok.
Kicsit előrébb tekintve, szerintem kiszálltunk a BL-ből. Nincs két sorozatra keretünk. Carlo pedig most a bajnokságot fogja favorizálni, ez tuti. Most valahogy minden viharfelhő összegyűlt a fejünk felett. De végülis tavaly a bivaly bayernek és anno a csodabarcának sem sikerült a címvédés. Nem lesz szégyen ha kiesünk a 8 között. Jövőre visszajövünk full kerettel, kipihenve és szétvágunk mindenkit. Viszont így a Bayernnek gyerek játék lesz az idei BL győzelem. Játékerősségben a barca van a második helyen, de egy bayern-barca párharcban megint 7-0 sejtek. A cselzi ha összeszedi magát és be áll a busszal fullkreténbe akkor lehet esélye egy bayern elleni párharcban.. A barca nem tud bekkelni, ahhoz viszont gyenge hogy ezzel a bayernel felvegye a versenyt.
HozzászólásSzerző: Eres » 2015. február 6., péntek 13:47
adamzz írta:A hétvégén már az x-nek is tapsolni fogok.
Kicsit előrébb tekintve, szerintem kiszálltunk a BL-ből. Nincs két sorozatra keretünk. Carlo pedig most a bajnokságot fogja favorizálni, ez tuti. Most valahogy minden viharfelhő összegyűlt a fejünk felett. De végülis tavaly a bivaly bayernek és anno a csodabarcának sem sikerült a címvédés. Nem lesz szégyen ha kiesünk a 8 között. Jövőre visszajövünk full kerettel, kipihenve és szétvágunk mindenkit. Viszont így a Bayernnek gyerek játék lesz az idei BL győzelem. Játékerősségben a barca van a második helyen, de egy bayern-barca párharcban megint 7-0 sejtek. A cselzi ha összeszedi magát és be áll a busszal fullkreténbe akkor lehet esélye egy bayern elleni párharcban.. A barca nem tud bekkelni, ahhoz viszont gyenge hogy ezzel a bayernel felvegye a versenyt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 6., péntek 13:46
Dehogy szállunk.Miért tennénk?Kicsit előrébb tekintve, szerintem kiszálltunk a BL-ből.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 6., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 6., péntek 13:24
HozzászólásSzerző: pavel » 2015. február 6., péntek 13:22
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 6., péntek 13:03
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 6., péntek 13:00
-Ezen már szerintem senki sem lepődik meg...A legfrissebb orvosi jelentések szerint Sergio Ramosnak az előzetes 3 helyett 6 hetet kell majd kihagynia
-Az ám...Az Atleticonak!!!khedira kezd, az is nagy plusz.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 6., péntek 12:58
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 6., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. február 6., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 6., péntek 10:49
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 5., csütörtök 23:25
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 5., csütörtök 21:37
Reméljük hogy igazad lesz.miro írta:Cannavaro is szuper törpe volt,aztán aranylabdás futballista.lefejelhetőség, alacsonyság.![]()
Nem lesz baj,megoldja.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 5., csütörtök 20:40
Cannavaro is szuper törpe volt,aztán aranylabdás futballista.lefejelhetőség, alacsonyság.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 5., csütörtök 20:17
HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. február 5., csütörtök 19:45
Coentrao felépül szombatra, ha minden igaz ;)hunmadridista írta:Amúgy valamiért a Varane-Nacho párost higgadtabbnak érzem, mint a Pepe-Ramos tengelyt...és ez egy derbin aranyat érhet...jó nyilván tapasztaltban kanyarban sincsenek, de talán még jól is elsülhet ez a páros a hétvégén...egyedül Marcelo hiánya lehet aggasztó, mert eléggé durva formában tolja eddig...Sierra írta:Szep kilatasok szombatra... Se ramos se pepe es valoszinuleg marcelo sem lesz. Mondjuk bizok a varane-nacho parosban de azert elegge zoldfuluek mindketten meg.
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 5., csütörtök 19:09
Seraf írta:"A Versenybizottság nagy "meglepetésre" nem törölte el Marcelo M12 sáraga lapját. A Real Madrid C.F. nem hagyja annyiban, és tovább viszi az ügyet a Fellebbviteli Bizottság elé, akik pénteken üléseznek."Luigi-K1 írta:Még semmi hír Marcelóról,hogy játszhat-e szombaton?
Elvileg ma délután eldől/t ...
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem