....és hát ugye,ugyan ezt oda is írtam a mondandóm második felébenPróbálkozhat eleget, amikor nincs jobb megoldás. Most egyértelműen volt.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 5., csütörtök 14:03
....és hát ugye,ugyan ezt oda is írtam a mondandóm második felébenPróbálkozhat eleget, amikor nincs jobb megoldás. Most egyértelműen volt.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 5., csütörtök 13:58
Onnan nem is kell passzolni,ötösön egy játékos már ne passzoljon,de neki most kellett volna.
Próbálkozhat eleget, amikor nincs jobb megoldás. Most egyértelműen volt.Bale meg...az az igazság,hogy nem itélem el annyira,hogy nem passzolt,egyszerűen egy ilyen kaliberű futballistának próbàlkozni kell,mert ha nem teszi,soha a kurva életben nem fogja tudni megoldani,mert hogy az rögzül majd a fejében,hogy de hát úgy sem megy
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 5., csütörtök 13:42
Szerintem egy szóval nem írtam.Nincs favorit.tubatibi írta: Azt ne mond már nekem, hogy mi vagyunk a favoritok, amikor folyamatosan szopóágon vagyunk ellenük.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. február 5., csütörtök 13:40
Azt ne mond már nekem, hogy mi vagyunk a favoritok, amikor folyamatosan szopóágon vagyunk ellenük.miro írta:Casillas-Carvajal,Nacho,Varane,Coentrao-Isco,Kroos,Khedira-BBC
Azért ne hogy már ez gyenge legyen.
Egyáltalán nem az Atletico a favorit..
Mondjuk Coentraonak adok 60 percet max,vagy félidőt,gondolom elég szar passzba van,és már térden fog járni ha kicsit keményebb lesz az iram,akkor jöhet oda Arbeloa.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 5., csütörtök 13:36
De lesz.Gondolom arra gondolt vagy ez kezd vagy az.Csak azt már nem írta oda.Elfogyott a kékcsababarca írta:BBeno írta:szombat egy finom khedira- illarra tengely. de jó lesz. simán kikapunk.
Kroos se lesz hétvégén?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 5., csütörtök 13:34
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. február 5., csütörtök 13:33
Személy szerint csak azért félek tőlük, mert Simeone halál komolyan a játékosok agyába ültette a "This is Sparta" címszót, ami már egyszerűen felfoghatatlan. Mit leműveltek már a Barcelona ellen is... minket sem fognak kímélni és az aggódásom ezért van.ateeemadrid írta:értem én, hogy nagy a pesszimizmus, gyengén is játszunk, sok a hiányzó, de azért ne legyünk már beszarva ennyire ettől az atletitől. full szerencsével hozták csak ellenünk a meccseiket, erre nem alapozhatnak mindig. még ez a gyenge formában lévő real is klasszisokkal komolyabb játékerőt képvisel ennél az atleticonál.
de különben is, ilyen negatív hozzáállás után annyira tipikus lenne, ha nyernénk.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 5., csütörtök 13:33
BBeno írta:szombat egy finom khedira- illarra tengely. de jó lesz. simán kikapunk.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. február 5., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 5., csütörtök 13:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 5., csütörtök 13:08
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 5., csütörtök 13:06
morientes írta:Nem.Akkor fog visszajönni az önbizalma,ha bever egyet.Addig nem.Egyszerűen annyi ilyen van a számláján hogy muszáj az ilyen ziccereket is leadni,mert akkor fog visszajönni az önbizalma,és akkor lesz rendben ha kezdik dicsérni.
Ezen kívül nagyjából ugyan azt fogalmaztuk meg mind a ketten,szal nincs vita
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 5., csütörtök 13:02
Nem.Akkor fog visszajönni az önbizalma,ha bever egyet.Addig nem.Egyszerűen annyi ilyen van a számláján hogy muszáj az ilyen ziccereket is leadni,mert akkor fog visszajönni az önbizalma,és akkor lesz rendben ha kezdik dicsérni.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 5., csütörtök 12:48
morientes írta:Bale meg...az az igazság,hogy nem itélem el annyira,hogy nem passzolt,egyszerűen egy ilyen kaliberű futballistának próbàlkozni kell,mert ha nem teszi,soha a kurva életben nem fogja tudni megoldani,mert hogy az rögzül majd a fejében,hogy de hát úgy sem megy.Viszont...ilyen szituációban,mégis csak passzolni kellett volna,ajtó ablak Benzema előtt.Nem az volt a baj hogy bevállalta,hanem hogy rosszkor vállalta be,nem jól döntött,vagy ha már így alakult,be kellett volna rúgni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 5., csütörtök 12:45
hagyjad már, schalke ellen a padon ott lesz.morientes írta:Március vége...a hírek szerint.Géci írta:Most miért terjeszted a baromságot!? Modric a Schalke ellen már bevethető lesz. Igaz akkor még sanszos, hogy a padon...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 5., csütörtök 12:43
Március vége...a hírek szerint.Géci írta:Most miért terjeszted a baromságot!? Modric a Schalke ellen már bevethető lesz. Igaz akkor még sanszos, hogy a padon...
Micsoda pokoli alkuFaust írta:Mondjuk ha Géci veszít, nem fórumozik soha többet. Deal?![]()
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 5., csütörtök 11:34
-Hát,csoda lenne...Modricot rakják össze Március 1-re a Villarreal elleni meccsre
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 5., csütörtök 10:44
Köszönöm!Victor írta: Február 7: Atletico-Real Madrid
Február 14: Real Madrid-Deportivo
Február 18: Schalke-Real Madrid (BL)
Február 22: Elche-Real Madrid
Március 1: Real Madrid-Villarreal
Március 7: Bilbao-Real Madrid
Március 10: Real Madrid-Schalke (BL visszavágó)
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 5., csütörtök 10:41
Február 7: Atletico-Real MadridHa valaki bemásolná a következő 1 hónap meccseit,azt megköszönném.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 5., csütörtök 10:34
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem