Padra lehet,de az öreget ismerve,az sem biztos.Az hogy becseréli e majd,ha mégis,mégúgy semhát így, hogy se Modric se James, gondolom Medrán helyett már Odegaard lesz felhívogatva :D

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 5., csütörtök 13:05
Padra lehet,de az öreget ismerve,az sem biztos.Az hogy becseréli e majd,ha mégis,mégúgy semhát így, hogy se Modric se James, gondolom Medrán helyett már Odegaard lesz felhívogatva :D
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. február 5., csütörtök 12:59
hát így, hogy se Modric se James, gondolom Medrán helyett már Odegaard lesz felhívogatvamorientes írta:?na Odegaard elintézte :D
Gondolom bedobja az öreg az atma ellenA sok vaddisznó felzabálná a szerencsétlent az első 10 percben
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 5., csütörtök 12:58
?na Odegaard elintézte :D
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. február 5., csütörtök 12:39
na Odegaard elintézteA tegnapi mérkőzésen lábközépcsont törést szenvedett a Real Madrid középppályása, James Rodriguez. A kolumbiai játékost műteni kell, előre láthatólag 2 hónap kényszerpihenőre szorul. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 5., csütörtök 12:23
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. február 5., csütörtök 11:54
Na ez így aztán nagyon jó... Pepe és Coentrao sérüléséval mi a helyzet? Harcképesek lesznek hétvégére? Mert jelenlegi állás szerint összeállhat az álomszerű "Carvajal - Nacho - Varane - Arbeloa" védősorunk, ráadásul egy ilyen kiemelten fontos meccsen mint a derbi, amikor bosszút kéne állnunk.Legalább 3 hétig harcképtelen lesz a Real Madrid spanyol válogatott játékosa, Sergio Ramos. A védőt a tegnapi Sevilla elleni mérkőzés 8. percében sérülés miatt kellett lecserélni, és a tesztek megerősítették a gyanút: Ramos combhajlító izom sérülést szenvedett. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. február 5., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 5., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 5., csütörtök 11:32
En neha el is felejtem, hogy meg mindig nalunk jatszik. Majd jon egy hir, hogy meg mindig serult.KAG írta:miro írta:Carlo megerősítette hogy nem lesz az Atma ellen Hamesz,Ramos,viszont Coentrao már igen.
Mondjuk Ő is most jött vissza a sérüléséből nem?![]()
Egy sérülés után meg mindig necces az első pár mérkőzés, bár most nemtudom, hogy mennyi időre esett ki Coentrao.
Hozzászoktam, hogy alig látom idén
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 5., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 5., csütörtök 11:18
miro írta:Carlo megerősítette hogy nem lesz az Atma ellen Hamesz,Ramos,viszont Coentrao már igen.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 5., csütörtök 11:15
Nem nehez kimatekozni...KAG írta:Kezdőről már lehet valamit tudni?
Olvastam, hogy Jesé elképzelhető, hogy kezdeni fog James helyett.
Isco már 100%-os?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 23:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 4., szerda 19:46
Hát én ugye ilyet,sosem írtam.Sőt,mindig kiemelem ha lő gólt,még akkor is,ha nem meccset eldöntőt.miro írta:revolver írta:
Szep uj logika, ha golt lő egy döntőben akkor nem ő nyeri meg, de ha kihagyja a helyzeteket, rajta megy el a meccs. Bravo![]()
Igen,ezt nem is mertem leírni.
Ilyenkor van az,hogy amikor adódik egy ziccer,azt egy világsztár beveri.Ettől világsztár.elvégre ez egy csapatsport és szerintem kollektíven is gyengén muzsikáltunk.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 19:14
revolver írta:
Szep uj logika, ha golt lő egy döntőben akkor nem ő nyeri meg, de ha kihagyja a helyzeteket, rajta megy el a meccs. Bravo
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 4., szerda 18:49
Kezdés előtt egy órával hirdetik a kezdőt.KAG írta:Kezdőről már lehet valamit tudni?
Olvastam, hogy Jesé elképzelhető, hogy kezdeni fog James helyett.
Isco már 100%-os?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 4., szerda 18:47
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. február 4., szerda 18:41
Szep uj logika, ha golt lő egy döntőben akkor nem ő nyeri meg, de ha kihagyja a helyzeteket, rajta megy el a meccs. BravoStatisztika ide vagy oda,elment rajta 2 fontos meccs.Innentől nem érdekel,hogy mennyit védekezik(???),vagy mennyire "akar"(???),én nem várom el hogy fejben lekövesse a latin játékstílust,de azt igen hogy oldja meg a ziccereket...akár milyen a statisztikája.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. február 4., szerda 17:38
Melyik 2? A Valencia elleni még ok, bár ott sem feltétlenül csak rajta múlt, elvégre ez egy csapatsport és szerintem kollektíven is gyengén muzsikáltunk. Biztos, hogy csak ő tehet arról, ha épp nem megy és bukunk?Statisztika ide vagy oda,elment rajta 2 fontos meccs.Innentől nem érdekel,hogy mennyit védekezik(???),vagy mennyire "akar"(???),én nem várom el hogy fejben lekövesse a latin játékstílust,de azt igen hogy oldja meg a ziccereket...akár milyen a statisztikája.
Sajnos indén sokszor jogos a kritika vele szemben, ugyanakkor azt sem lehet szerintem vitatni, hogy idén ő lett kikiáltva az első számú fekete báránynak itt a fórumon.de ne szisszenjünk már fel ha az ember kritikus hangvételt üt meg vele szemben.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 17:09
Senki nem szisszen föl,szerintem ez egyértelmű,hogy jogos a kritika.morientes írta:de ne szisszenjünk már fel ha az ember kritikus hangvételt üt meg vele szemben.
Meg akkor egyet hozott a 90+ percben.elment rajta 2 fontos meccs.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem