Szabadesés
Pálfi folytatta a Taxidermiát, undorító értelmetlen fos, értékelhetetlen basszus. Hihetetlen ez az ember. Csinál egy Taxidermiát, ami borzasztó, aztán előáll egy Final Cuttal, ami istentelenül zseniálisan király, aztán meg megint előhozakodik egy ilyen nézhetetlen okádékkal. Hihetetlen ember.

2 / 10
VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan
Keserédes humor, nagyon sok helyen magamra ismertem. Ritka jó film volt, biztos megnézem még, mihelyst elérhetővé válik.
Esetleg ha valaki látta már, és tudna válaszolni: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az mit jelentett a filmben, hogy végig lábujj hegyen jár, vagyis felemelt sarkakkal, majd a legvégén leteszi a sarkát és úgy lépdel nagyokat előre? Nem tudom értelmezni.
9 / 10
Fehér Isten
Pár jelenet nagyon Sharknado feeling volt, jópárszor felröhögtem, de összességében tetszett. Jó volt hogy két szálon futott a történet, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a kutyás részek marhára zseniálisak voltak és a vágások is királyul lettek megoldva.

8 / 10
Délibáb
Keleti vadnyugat, hortobágyi western, focista négerrel, rabszolgahajcsár románokkal.. mi kell még? Nem szeretem a westernt úgyhogy ezt sem tudtam teljesen élvezni, de az ötlet nagyon tetszett.
6,5 / 10
Utóélet
Jól indult, de a végével nem nagyon vagyok kibékülve. Úgy indult mintha mondani, tanítana akarna valamit, de ebből érzésem szerint sok mindent nem sikerült kihozni. Több volt benne, de azért egynek ez is elment.
5,5 / 10