James Rodríguez - 16
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: James Rodríguez - 10
Szerintem nagyon is minőségi játékos. Persze nem 80 millás, de minőségi. Nagyon jól helyezkedik, gólvaszélyes, és bitang jó a bal lába és még a védekezés sem piszkos neki. Nekem hiányozni fog...

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
A létszám miatt sokat vesztettünk vele,de amúgy minőségileg nem.
Modric felépüléséig bírni kell,aztán az Isco-Kroos-Modric játszott volna úgy is,vagyis a legjobb megoldás ez.
Lucas Silvának örülnék ha bejönne,és akkor meg is van oldva..
Modric felépüléséig bírni kell,aztán az Isco-Kroos-Modric játszott volna úgy is,vagyis a legjobb megoldás ez.
Lucas Silvának örülnék ha bejönne,és akkor meg is van oldva..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nagyon nagy érvágás ez a csapatnak,most lendült bele igazán,összeszokott a többiekkel és gólokat szerzett. És a legnagyobb baj,hogy helyette majd Khedira fogja csapatni Illarramendivel
Bale előrukkolhatna már valamivel,mert hónapok óta szarul játszik,csak villanásai vannak.

Bale előrukkolhatna már valamivel,mert hónapok óta szarul játszik,csak villanásai vannak.

- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
-De ki ám...kijar nekik megint egy 4es.
Csak itt nem lesz 2*15 perc hosszabbítás...

90 percig meg bírják...
De azért bízom benne én is,hogy legalább 1 góllal jobbak leszünk holnap...

És valóban hiányozni fog James játéka a következő meccseken...Mert így sajnos nézegethetjük Khedirát
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Galacticos
Nagyon kar erte..
Mikor cr kiesett eleg sokan irtatok hogy vmelyik dragasagnak most elo kell lepnie. Amivel egyet is ertek, es szerintem nem kerdes h inkabb james volt ez, mint az onzetlen bale.
Es pont most serul le, mikor mar kezdett belejonni.
Irtatok azt is paran h isco miatt azert nem olyan nagy baj h leserult, hat szerintem meg de. Mondon ezt ugy h a kezdetektol isco mellett voltam es vagyok.
A szezonba mostmar olyan resz fog jonni ahol iscora is, jamesre is es mindenkire szukseg lenne..
De azert az atleticot megcsapkodjuk igyis, mert mar kijar nekik megint egy 4es.
Mikor cr kiesett eleg sokan irtatok hogy vmelyik dragasagnak most elo kell lepnie. Amivel egyet is ertek, es szerintem nem kerdes h inkabb james volt ez, mint az onzetlen bale.
Es pont most serul le, mikor mar kezdett belejonni.
Irtatok azt is paran h isco miatt azert nem olyan nagy baj h leserult, hat szerintem meg de. Mondon ezt ugy h a kezdetektol isco mellett voltam es vagyok.
A szezonba mostmar olyan resz fog jonni ahol iscora is, jamesre is es mindenkire szukseg lenne..
De azert az atleticot megcsapkodjuk igyis, mert mar kijar nekik megint egy 4es.
Modric elméletileg a Bl-re lesz.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ez a 2 hónapos sérülés is rendesen betesz, az amúgy sem túl acélos középpályánknak. Én elnézegettem a Kroos - Isco - James kp-t, ami néha Bale-el kiegészült. De most már akkor biztos, hogy nézegethetjük Khedirát emg Illarat, vagy talán a hatalmas kérdőjel Lucas Silvát és Odegaardot (szerintem ezek után nevezik a felnőtt keretbe, mert nincs más lehetőség nagyon). Modric mikorra épül fel? Olyan jó, hogy a szezon egyik legfontosabb szakaszában, minden valamire való középpályásunk és védőnk is megsérül.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Biztos vagyok benne, hogy Isco nem került volna le a padra.
Szerintem a kinti(spanyol) szurkolók körében ő a második-harmadik számú kedvenc a csapatban.
Így viszont most előre egy jó darabig csak marad Jesé-Chicharito páros a padra.
A kettőnek együtt sincs annyi perce, mint egy átlagos játékosnak
Jó lesz ez gyerekek, jó lesz
Szerintem a kinti(spanyol) szurkolók körében ő a második-harmadik számú kedvenc a csapatban.
Így viszont most előre egy jó darabig csak marad Jesé-Chicharito páros a padra.

Jó lesz ez gyerekek, jó lesz

ZIDANE
- h3x0r
Abban azert nem lennek biztos hogy egy ilyen formaban jatszo Iscot lerakott volna a padra.dannen írta:köszönöm, de mi az elvakultság? hogy jobbak vagyunk iscoval, mint jamessel? a 80 milliós gyereket játszatni kell és isco ment volna a padra, ha modric visszatér, a csapat kárára. azt meg leírtam lent is, hogy nem ezen múlik a rotáció, az embereink most is megvannak a pihentetésre, de láttuk carlo mennyire használja ezt ki...pheco írta:Gratulálok az elvakultsághoz. Majd akkor gondolj erre, ha ne adj isten Isco is megsérül vagy szimplán visszaesik, mert elfárad szezon végére. Kroosal együtt ki lesznek facsarva rendesen.
Szerintem Carlo is jobban rotalna ha a padon olyan szintu jatekosok ulnenek, akiket batran be lehet rakni. Khedira, Illarra vagy Chicharito nem utik meg a szintet Carlo szemeben, mig James meguti. Addig meg van egy par meccs mig Modric visszater a kezdobe.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Azért ez a lábközépcsonttörés nem semmi... Műtét vár Jamesra...
Lehet,hogy ebből sem 2 hónap lesz,hanem több...
Ahogy már megszokhattuk....
Lehet,hogy ebből sem 2 hónap lesz,hanem több...
Ahogy már megszokhattuk....

Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az az elvakultság, hogy szinte már örülsz annak, hogy lesérült, mert így tuti Isco játszik. Én pl nem örülnék még Bale sérülésének sem, pedig nagyon idegesít a játéka. A másik meg, hogy mostanában Jamest kapta le sokszor Carlo és nem Iscot, szóval egyáltalán nem biztos, hogy Modricnál ez lett volna, amit vázoltál. Az meg már más kérdés, hogy Bale-nek kéne padoznia. Az meg, hogy Illarra és Khedira van a padon.. eddig is ott voltak még se rotálta velük Kroost, a szezon második felében pláne nem fogja. Lucas Silva meg még óriási kérdőjel, plusz Modric is kérdéses mennyi idő alatt nyeri vissza a formáját. Szóval szerintem egyáltalán nem jártunk jól James sérülésével.dannen írta:köszönöm, de mi az elvakultság? hogy jobbak vagyunk iscoval, mint jamessel? a 80 milliós gyereket játszatni kell és isco ment volna a padra, ha modric visszatér, a csapat kárára. azt meg leírtam lent is, hogy nem ezen múlik a rotáció, az embereink most is megvannak a pihentetésre, de láttuk carlo mennyire használja ezt ki...
Baromi viccesnek hiszik itt az oldalon egyesek magukat.A játékosokat állandóan bénázzák és még lehetne írni a jelzőket.
Kész kabaré amit művelnek.
Mintha ők nem is tudom hogy tudnának játszani.
Kurva szánalmas itt egy két ember ez az igazság sajnos.
Kész kabaré amit művelnek.

Mintha ők nem is tudom hogy tudnának játszani.
Kurva szánalmas itt egy két ember ez az igazság sajnos.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gratulálok az elvakultsághoz. Majd akkor gondolj erre, ha ne adj isten Isco is megsérül vagy szimplán visszaesik, mert elfárad szezon végére. Kroosal együtt ki lesznek facsarva rendesen.dannen írta:sajnálom, de lehet jobban járunk. itt van isco újabb nagy esélye (nem mintha sokat kéne még bizonyítania), mehet majd a modric-kroos-isco 3as. fapfapfap
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Na meg az ellenfelek sem voltak nagyon kiemelkedőek. A Sevilla mondjuk friss EL győztes, de attól még idegenben nem vitézkednek, és elég sok hibával játszottak. James jó játéka inkább a nem olyan jól védekező ellenfeleknek köszönhető, de alapvetően abban egyetértek, hogy a jobb nekünk.Victor írta:Amúgy az elmúlt két meccsen, 4-4-2 formációban, a kapuhoz közelebb játszva szerintem jobban mozgott a srác, és ezt nem csak a két lőtt gólja miatt mondom. A 4-3-3 rosszat tesz a csapat és egyéni szinten is a játékunknak.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Amúgy az elmúlt két meccsen, 4-4-2 formációban, a kapuhoz közelebb játszva szerintem jobban mozgott a srác, és ezt nem csak a két lőtt gólja miatt mondom. A 4-3-3 rosszat tesz a csapat és egyéni szinten is a játékunknak.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Baromipipa vagyok ezért a sérülésért!! Kimondottan birom a srácot, mert kimondottan jól mozog a pályán, és veszélyes a kapura. Erre megsérül. Hát fasza...

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szomorú ez a sérülés, jobbulást Jamesnek!
Ezzel ő ki is esett a szezon hátralevő részére. Ha április közepén visszatér, akkor már nem lesz tényező, nem fogja felvenni a ritmust. Modric visszatértéig meg Khedira alapember. Na az fasza. A BBC sem fog rotálódni, Ha ott is összejön egy sérülés, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülünk. Ugye állítólag CR sincs teljesen rendben, és könnyen lehet, hogy idő kérdése mikor éri el azt a pontot a szezonban, amikor megint csak minden 3. meccsen játszik. Nincs mese Odegaardot fel kell hozni a padra, kell a kiegészítőember, akár be is robbanhat. Itt az esély előtte is, Lucas Silva előtt is, meg lehet mutatni, kicsodák, milyen fából vannak faragva.
Ezzel ő ki is esett a szezon hátralevő részére. Ha április közepén visszatér, akkor már nem lesz tényező, nem fogja felvenni a ritmust. Modric visszatértéig meg Khedira alapember. Na az fasza. A BBC sem fog rotálódni, Ha ott is összejön egy sérülés, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülünk. Ugye állítólag CR sincs teljesen rendben, és könnyen lehet, hogy idő kérdése mikor éri el azt a pontot a szezonban, amikor megint csak minden 3. meccsen játszik. Nincs mese Odegaardot fel kell hozni a padra, kell a kiegészítőember, akár be is robbanhat. Itt az esély előtte is, Lucas Silva előtt is, meg lehet mutatni, kicsodák, milyen fából vannak faragva.
- h3x0r
Azert ez baromi idegesito, hogy vegre nem csak papiron, hanem jatekban is kezd visszaterni Jese, errefel kiesik James.
Ezek az idei Modric hirek. Vagy azota valtozott valami?dannen írta:elvileg pont a schalke első meccsére.volt írta:Más: Modric mikor tér vissza?
h3x0r írta:Szerző: d.gergo Dátum: 2015.01.02, 16:49 Forrás: marca.com
Luka Modric visszatérését nem siettetik. Bár a hírek arról szóltak, hogy a horvát középpályás 6 hét múlva, február közepén már újra pályán lehet, Carlo Ancelotti és Modric nem akarják elsietni a dolgokat, és inkább lassan, de biztosan tervezik a teljes visszatérést. Jelenleg úgy fest, a Schalke elleni párharcot biztosan kihagyja, és majd csak a Bajnokok Ligája következő szakaszára várható, hogy teljes erőbedobással újra a pályán láthatjuk a kis horvátot. Forrás: Madridom.huSzerző: Realista24 Dátum: 2015.01.13, 11:25
Luka Modric két hét antwerpeni rehabilitáció után tegnap újra a Real Madrid edzőközpontjában dolgozhatott. A horvát középpályás felépülésének utolsó fázisába lépett. Modric egy MRI vizsgálaton vett részt, amelynek eredménye pozitív lett, sokkal jobban érzi magát, és szinte nem is érez fájdalmat. Forrás: Madridom.huSzerző: Csabi Dátum: 2015.01.17, 12:51
Bár a csapat és az orvosi stáb is nagyon bizakodó Modric felépülésével kapcsolatban, a helyzet az, hogy a játékos március előtt szinte biztosan nem fog visszatérni. Modric kezelése remek ütemben halad, ám a horvátnak még várnia kell, hogy újra pályára léphessen. Forrás: Madridom.hu
arra még dobj +1 hónapotelvileg pont a schalke első meccsére.
real madrid vagyunk
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nagyon jól jartunk valóban, így előre egyetlen egy cserenk maradt.dannen írta:sajnálom, de lehet jobban járunk. itt van isco újabb nagy esélye (nem mintha sokat kéne még bizonyítania), mehet majd a modric-kroos-isco 3as. fapfapfap

Más: Modric mikor tér vissza?