James Rodríguez - 16
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: James Rodríguez - 10
AS-en 2 honap kihagyasrol irnak. A BL negyeddontok aprilis 14/15 es 21/22-en lesznek.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ezennel megoldódott Ancelotti problémája, hogy kit hagyjon ki Modric visszatérésével
BBC orrba szájba innentől ... Kezdenek össze jönni a sérülések.
Ödegaard meg örülhet.

Ödegaard meg örülhet.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem a játékrendszer a lényeg...sonic írta:A 442 maximum akkor lenne idealis szamara ha o lenne a 2 csatar egyike. Ilyesmi tudtommal meg nem fordult elo miota James ittvan. Az o erenyei sose fognak kijonni 442-ben a szelen...Pad'em írta:Reálisan kritikát meg akkor fogalmazhatnánk meg Jamesről 442-ben, ha a csapat már fél éve ebben a számára legideálisabb felállásban játszana
Erdekes amugy hogy most megint micsoda divat lett a 442 itt, a 433 ami meg kb 2 eve volt ugyanekkora divat (akkor mindenki azert vergodott hogy a 4231 szar, es a vilagotmegvalto csodamegoldas a 433), az kalap szar hirtelen, mert a csapat jatszott vagy 4-5 jo meccset egy masik felallasban... Mintha csak ezen mulna minden. Minden mas tenyezot figyelmen kivul hagyva skandalja es koveteli a forum hogy "neeegyneeegykettoooo, hat nem igaz hogy Ancelotti nem latja, szemet Perez megmondja neki hogy mit csinaljon." stb...
Fasza volt a két gólpassza, azért (szinte) állított labdából elég szépen tud ívelgetni, talán nem lenne hülyeség odatenni a szabadrúgások mögé...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A 442 maximum akkor lenne idealis szamara ha o lenne a 2 csatar egyike. Ilyesmi tudtommal meg nem fordult elo miota James ittvan. Az o erenyei sose fognak kijonni 442-ben a szelen...Pad'em írta:Reálisan kritikát meg akkor fogalmazhatnánk meg Jamesről 442-ben, ha a csapat már fél éve ebben a számára legideálisabb felállásban játszana
Erdekes amugy hogy most megint micsoda divat lett a 442 itt, a 433 ami meg kb 2 eve volt ugyanekkora divat (akkor mindenki azert vergodott hogy a 4231 szar, es a vilagotmegvalto csodamegoldas a 433), az kalap szar hirtelen, mert a csapat jatszott vagy 4-5 jo meccset egy masik felallasban... Mintha csak ezen mulna minden. Minden mas tenyezot figyelmen kivul hagyva skandalja es koveteli a forum hogy "neeegyneeegykettoooo, hat nem igaz hogy Ancelotti nem latja, szemet Perez megmondja neki hogy mit csinaljon." stb...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Pad'em
Nézd, szerintem is ő a leggyengébb a középpályánkon, de ennek az ellenkezőjét kevesen mondhatnák el magukról egy olyan középpályán ahol Kroosok, Modricok, Iscok rohangálnak. Reálisan kritikát meg akkor fogalmazhatnánk meg Jamesről 442-ben, ha a csapat már fél éve ebben a számára legideálisabb felállásban játszana, most így, hogy kb játszottunk 6-7 meccset így, azokat is főleg rangadókon, elég nehéz megítélni. Az nem nagyon oszt statisztikailag, hogy az Atletico ellen szar volt, mert az egész csapat lazán vette, senki nem szakadt meg, de mégis kontrolláltuk a meccset. Az Atletinek esélye sem volt semmire, eldugtuk a labdát, és a hibára vártunk, aztán pechünkre a mi védelmünk (=Ramos) hibázott, és helyzet nélkül lőttek kettőt. Persze egy 80 milliós játékostól joggal várhatnánk, hogy villanjon, de egyrészt az ára irreális, én emiatt nem is támadnám, másrészt, ha mellette-előtte-mögötte nem egy Khedira-Bale-Arbeloa fogat lett volna, hanem egy Modric-Cé-Carvajal akkor valószínű tőle is többet láttunk volna, mint ahogy az egész csapattól.numberone1 írta: Az Atletico elleni elso meccsen is 4-4-2-ben jatszott a csapat jobb oldalon volt James, megis nehezseget jelentet neki az elore jatek. Allandoan vissza fele fordult, mindig csak a vissza pasz. Szerinted jo volt? en ugyanilyen korulmenyes jatekra emlekszem, csak a akkor voltak emberek akik kiszabottul huztak a csapatot(Modric,Kroos,CR,Benzema,Isco) es igy Jamest is vele egyutt. Annyira kilog lefele, es nem ertem, h ez nem jon le sokaknak.Ez a 4-4-2 a leheto legrosszabb poszt neki jobboldalt, az egylabusaga es a lassusaga miatt.
Összességében persze nagy csalódás a srác, de akkor is 90%-ban olyan poszton erőltetjük, ahol nem tud focizni. A jobb szélen is látszik, hogy lassú, de szerintem egyáltalán nem az a legrosszabb poszt neki, sőt. A passzjátéka bőven jó ha a megfelelő társak vannak mellette, sokkal többet tud onnan a kapu elé érni, legalább a lövőtechnikáját kitudnánk jobban használni. Aztán kíváncsi vagyok mi lesz ha visszatér Modric, úgy érzem le lesz rakva a padra, ha Isco így folytatja...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Hatalmas alibi,az ég világon semmit nem vállal.
+1.Vagy maradhat,de szigorúan pad.
revolver írta:nyáron mehet a picsába

+1.Vagy maradhat,de szigorúan pad.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Szerintem sem volt olyan gyenge, főleg az első felesben, amikor kihúzódott a bal oldalra. Azt nem értem, hogy miért nem próbált ő se lőni. A másodikban eltűnt, de nem csak ő... Bale és CR se sokszor mutatkozott az összehozott góljukon kívül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem is csalódás eddig a srác, bár tényleg teljesen a posztján kívül játszik. Az egyik barátom már a Porto óta figyeli a pályafutását és említette, hogy egyik csapatban sem játszott ennyire hátul és nem is kellett ennyire sok védekező munkát végeznie.
Neki tényleg az feküdne, ha rá lenne kihegyezve a csapat és a többiek picit aládolgoznának védekezés terén.
De arra meg rohadt kevés az emberünk.
Igazából én még megpróbálnám elől Benzema helyett pár meccsre.
Azt a "gólpontosságot"
, amit a francia hoz szerintem Ő is hozná legalább.
Ott a lassúsága is kevésbé jönne ki. Az egyérintős foci meg az utolsó passzok kiosztása pedig azért megy neki, ezt láthattuk.
Jó ideje gondolkozom már egy ava cserén
Neki tényleg az feküdne, ha rá lenne kihegyezve a csapat és a többiek picit aládolgoznának védekezés terén.
De arra meg rohadt kevés az emberünk.
Igazából én még megpróbálnám elől Benzema helyett pár meccsre.
Azt a "gólpontosságot"

Ott a lassúsága is kevésbé jönne ki. Az egyérintős foci meg az utolsó passzok kiosztása pedig azért megy neki, ezt láthattuk.
Jó ideje gondolkozom már egy ava cserén

ZIDANE
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ti mirol beszeltek? Csak en lattam Jamest jonak ma.

Van akinek, a szisztema nem fekszik,de van akinek csak szimplan a Real tul nagy falat, teheted akahova, akarmilyen taktikai hadrendben.ziro4vr írta: Ez a mostani felállás a "legrosszabbat" hozza ki az első négyesből. Carlo nem tudom miért nem változtat, gondolom bízik az egyéni villanásokban, de a csapat formája ezt nem indokolja. Bele kell nyúlni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez a mostani felállás a "legrosszabbat" hozza ki az első négyesből. Carlo nem tudom miért nem változtat, gondolom bízik az egyéni villanásokban, de a csapat formája ezt nem indokolja. Bele kell nyúlni.realistahuni írta:Jó ideje semmi, nulla, zéró. CR is gyengélkedik, Benzema is, Baleről nem is beszélve.
Vannak itt bajok, és lesznek is sajnos.
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Katasztrófa.
A reklám gyerek felőlem távozhat is nyáron.
Vele is csak egyel többen vagyunk..
A reklám gyerek felőlem távozhat is nyáron.
Vele is csak egyel többen vagyunk..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jó ideje semmi, nulla, zéró. CR is gyengélkedik, Benzema is, Baleről nem is beszélve.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyszerűen ebben a formációban nincs helye, nem is értem mi lenne a feladata. Kiugratások, lövések, gólok gondolom én, de ezek nem valósulnak meg.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
nyáron mehet a picsába
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fúúú de rossz nézni meccsek óta.Borzalmasan játszott ma is és annyira kijöttek a hiába.Rohadt lassú,egylábas,körülményes. Középpályán nem védekezik eleget.Szélen lassú.Gyakorlatilag nincs helye a csapatban. Nagyon rossz vétel volt, ha lehetne nyáron el kell adni és hozni helyette egy normális középpályást.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én tőle nem is vártam annyira, de CR-ről is sokadszorra bebizonyosodott, hogy egyedül (ha sz.rban vagyunk) annyira nem képes eldönteni a meccseket. Tegnap is volt majd' félórája, de semmit nem tett hozzá a meccshez.
+1 sajnos.persze, hogy nem fog meccseket eldönteni. nem a posztján játszik, látszik rajta, hogy teljesen idegen neki az egész és egy-két jó labdán kívül semmit nem tesz hozzá a játékhoz. pogbáért kellett volna 80 millát lerakni nem érte, főleg ha tudtuk, hogy elől nincs neki hely. vicc igazolás volt, de már nincs mit tenni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért egy kicsit idegesítő, hogy Ő sem képes arra, hogy ebben a nehéz időszakban meccseket döntsön el. Oké Bale nulla, de ezt már több hónapja látjuk, de hogy James se tud mit csinálni, ha nem megy a csapatnak. Ez így már sok. Nem várhatjuk mindig azt, hogy Ramos majd gólt fejel vagy hogy CR majd eldönti. Papíron kurva erős játékosokkal van teli a kezdő, de néha olyan érzésem van, mintha néhányan a sült galambra várnának.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots