Régi szép idők!tucsoki írta:Tudom is ki az: linkwxyz írta:Érthetetlen az ember, mintha egy másik játékos játszana a mostani szezonban Bale néven

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. február 4., szerda 23:21
Régi szép idők!tucsoki írta:Tudom is ki az: linkwxyz írta:Érthetetlen az ember, mintha egy másik játékos játszana a mostani szezonban Bale néven
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 4., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 4., szerda 23:08
Tudom is ki az: linkwxyz írta:Érthetetlen az ember, mintha egy másik játékos játszana a mostani szezonban Bale néven
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 4., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 4., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 4., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 4., szerda 22:58
-Én sem értem mi van ezzel az emberrel,de most már valóban elég hosszú ideje gyenge...Nagyon kiváncsi vagyok meddig tart a türelem vele szemben. BOTRÁNY az ember. Nulla. Se nem passzol, se nem védekezik, nincs jobb lába. Bár elvinné valaki...
HozzászólásSzerző: volt » 2015. február 4., szerda 22:55
Védekezéssel ma nem volt gond szerintem, de akkor is botrányos.k!ll3rcsöcs írta:Nagyon kiváncsi vagyok meddig tart a türelem vele szemben. BOTRÁNY az ember. Nulla. Se nem passzol, se nem védekezik, nincs jobb lába. Bár elvinné valaki...
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. február 4., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. február 4., szerda 21:59
Kopaszodik, azért van ilyen haja, hogy azt eltakarja.Toti írta:én már azon is gondolkodom, h isten bünteti ezért a borzalmas hajért, meg hajráfért,méghozzá az ilyen szarul megoldott szitukkal.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 4., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 4., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 1., vasárnap 15:47
egyetértek. nyilván nem játszik csúcsformában, de ha abban is lenne se illene bele ebbe a realba. az, hogy üres kapura kihagyja, majd ziccert hibázik... nagyon nagy közellenség lesz itt madridban, tegnap is eléggé fújolták már.Én sem sírnék, hanem rohadtul örülnék.Bale-ben több van ennél nem is kérdés, de szerintem még csúcsformáéban sem érne nekünk annyit, mint amennyit pengetne érte az MU.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 1., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. február 1., vasárnap 10:45
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 1., vasárnap 10:14
Elköltöttek tavaly is 150 millió font körül, állítólag most télre is kapott volna van Gaal 75 milliót, úgyhogy simán benne van, hogy majd a nyáron 200 millió font körül költekezhet. Abból meg ki kell nekik jöjjön simán Hummels, Vidal/Pogba és Bale is.sonic írta:Meg annyit ehhez, hogy a MU nyaron szinte biztosan ra fog menni egy minosegi kozepso vedore. Emellett akarnak egy brutal kozeppalyast is ha jol hallottam, es akkor meg emelle 100-150 Bale-re. Az szep munka lenne, siman 200 felett zarnanak. :-) Es akkor meg a szokasos toltelek igazolasokat nem is szamoltuk.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. február 1., vasárnap 8:43
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 1., vasárnap 7:30
Hat ha kifizetnek erte 150-et akkor bolondok. De hiszem ha latom. Remelem latom, az evszazad uzlete lenne.sander írta:Szerintem meg elképzelhető hogy leigazolja ennyi pénzért. Amugy már akkor voltak pletykák a MU-ról amikor mi is le akartuk igazolni és állítolag már akkor többet ajánlottak érte /lehet hogy ezért is lett már akkor feltornázva ennyire az ára/, most a MU most kötött új szerződéseket. A napokban olvastam hogy éves szinten 75 millió eurót fog fizetni nekik az Adidas plusz a Chevrolet is bőven tejel nekik meg ugye vannak egyéb más bevételeik is. Annak tudatában pedig hogy mostanába milyen gyengék voltak és DM-ért is kemény pénzt fizettek szerintem totál elképzelhető hogy kifizetnek ennyit. Az árából meg simán jöhetne egy Pogba később meg akár Verratti is de akár mindkettő egyszerre.sonic írta:En sem nagyon hiszem el egyebkent ezeket a 100 meg 150 milliorol szolo hireket a MU iranyabol. Nem tunik realisnak hogy valaki ennyiert vegyen tolunk jatekost... Mondjuk ennyiert nem kerdes hogy elengednem, meg ha feljavul tavaszra akkor is.
Amugy is, a MU milyen poszton jatszatna Bale-t? Azt hittem a csoda 3-5-2t jatszak, abban a rendszerben o hova kerulne?Robben mit jatszott Hollandiaval? Csatart?
HozzászólásSzerző: sander » 2015. február 1., vasárnap 7:00
Szerintem meg elképzelhető hogy leigazolja ennyi pénzért. Amugy már akkor voltak pletykák a MU-ról amikor mi is le akartuk igazolni és állítolag már akkor többet ajánlottak érte /lehet hogy ezért is lett már akkor feltornázva ennyire az ára/, most a MU most kötött új szerződéseket. A napokban olvastam hogy éves szinten 75 millió eurót fog fizetni nekik az Adidas plusz a Chevrolet is bőven tejel nekik meg ugye vannak egyéb más bevételeik is. Annak tudatában pedig hogy mostanába milyen gyengék voltak és DM-ért is kemény pénzt fizettek szerintem totál elképzelhető hogy kifizetnek ennyit. Az árából meg simán jöhetne egy Pogba később meg akár Verratti is de akár mindkettő egyszerre.sonic írta:En sem nagyon hiszem el egyebkent ezeket a 100 meg 150 milliorol szolo hireket a MU iranyabol. Nem tunik realisnak hogy valaki ennyiert vegyen tolunk jatekost... Mondjuk ennyiert nem kerdes hogy elengednem, meg ha feljavul tavaszra akkor is.
Amugy is, a MU milyen poszton jatszatna Bale-t? Azt hittem a csoda 3-5-2t jatszak, abban a rendszerben o hova kerulne?Robben mit jatszott Hollandiaval? Csatart?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem