R.M.C.F írta:Pár szóban leírnád miről beszél?
Bale, Real Madrid, Ancelotti.
Gyors fordítás, 1-2 kevésbé lényeges mondatot kihagytam, az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalok.
- Fizetnél 90 millió eurót Bale-ért?
- Ez egy nehéz kérdés a számomra, mert korábban csapattársak voltunk a Spursben. Elmondhatom, hogy barátok vagyunk és ő egy kivételes játékos. Ezt garantálom. Mindegy, hogy melyik klubról van szó, a Realról, a Spursről vagy egy másik csapatról, csak akkor nyerhetnek, ha egy olyan játékost igazolnak le, mint amilyen Bale. Ha a Madridot választja, azzal jól járunk.
- Sokan úgy vélik, hogy Bale nem fogja úgy erőltetni, hogy távozzon, mint azt te tetted. Ilyen nehéz lenne elhagyni a Tottenhamet?
- Én megtettem, de ez az illető játékostól függ. Ez a téma még mindig érzékenyen érint engem, nem szeretnék beszélni róla.
- Milyen pluszt tudna adni Bale a Realnak?
- Bale tökéletesen beleillene ebbe a csapatba, nagyon jó lenne nekünk. Új dimenziókat nyitna meg számunkra. A lövőtechnkája, az ereje, a gyorsasága, az erő, amivel a támadásokat segíti... Ő egy olyan játékos, aki segítene nekünk abban, hogy még egy lépést tegyünk előre.
- Nagyon úgy tűnik, hogy Ancelotti lesz az új edző. Egy éve ő mondta azt rólad, hogy a világ egyik legjobb játékosa vagy. Szeretnéd, hogy ő vegye át a csapatot?
- Ha egy olyan edző tisztel meg egy hasonló bókkal, aki már mindent megnyert, az egy fantasztikus érzés. Ha tényleg jön, élvezet és megtiszteltetés lenne vele dolgozni.
Csabi írta:bale egy szar, ameddig a tottban együtt nyomták csak röhögött rajta, labdát se tud kezelni nem hogy cselt csinálni. néha-néha felesik a saját lábában...ja meg az arca...ronda mint a bűn. reméli nem igazol a realba mert egy marék döglött lepkét se ér nem 90 milliót.