madridronie írta:
Inkább szerintem helyesebb, ha azt mondjuk csaszi szeretne lenni és az árának, a szurkolók, a vezetők valamint a média elvárásainak megfelelően valóban húzóember, nagy sztár akar lenni a Real Madridban is! Ha szigorúan azt nézzük; C. Ronaldo és S. Ramos után az elvárások alapján jelen pillanatban neki kellene a 3. zászlóshajónak lenni a csapatban, véleményem szerint ennek (+magának) szeretne görcsösen megfelelni, még ha kifelé full nyugodtságot (néhol nemtörődömséget) is sugároz/sugall, belülről igen is nyomaszthatja ez + a kritikák --> ezért sincs ott szerintem mostanában fejben, illetve választ sorozatosan rossz megoldást. Szerintem nem ő itt az egyedüli, aki rosszabb periódust is megél ennél a klubnál, meg olykor kihagy kihagyhatatlant is, de ilyen melyik nagy játékossal nem fordul elő(?).
+1.
Pontosan azért önző,és vannak olyan dolgai amiket sokkal egyszerűbben meg lehetne oldani mert iszonyúan görcsösen játszik.
Csak nem esik le neki hogy ezzel saját magát építi le.Átpróbál esni a ló másik oldalára,de pl múltkor lő egy hatalmas szabadrúgás gólt,utána 1-1-be viszi a kapusra a labdát,megpróbálja berúgni,erre kihagyja+Ronaldo le kurva anyázza.
Ezzel azt akarom kifejteni,hogy nem tud egyszerűen átesni,mert mindig csinál valami hülyeséget,ami miatt megint kell bizonyítania.Így huzamosabb ideig nagyon nehéz játszani,természetesen ezt magának köszönheti.
De a védekezést nem értem,ezen a hétvégén 4-4-2-be csatárt játszott,nem tudom mit várnak egyesek,talán hogy azt csinálja amit Torres meg Griezmann,hogy a saját térfelükön,25 méteren védekezzen?
Az utóbbi időkben ha eladja a labdát,mindig próbálja visszaszerezni.Szóval ebben változott.Még ha ugye ezt nem is veszik észre páran direkt.