És mostanában sajnos benne is maradBale meg akármilyen szar mindig benne van a gól.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 4., szerda 13:34
És mostanában sajnos benne is maradBale meg akármilyen szar mindig benne van a gól.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 4., szerda 13:26
Isco nemfog már hosszútávra padra kerülni.Bejátszotta magát.Bale meg akármilyen szar mindig benne van a gól.James fog padozni tavasszal(persze még így is fog játszani bőven), fiatal még, ez a beépülés éve,Ancelotti meg valszeg nyerni akar majd.Lesz 1-2 cikk amikor háborognak,hogy 80milla ül a padon, de senkit nem fog izgatni.Hosszútávon terveznek a kolumbiaival,kétlem,hogy miatta beáldoznának trófeákat.morientes írta:ráadásul Isco elől veszi majd el a helyet,ha a horvát visszatér.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 4., szerda 13:08
Ez most komoly?Nem fogalmatlan a rövid passzos dologban.
Ez már nem völgy,hanem lassan szakadék.És igen,nem passzol a szerkezetbe,ráadásul Isco elől veszi majd el a helyet,ha a horvát visszatér.Ezen felül természetesen vannak hullámvölgyek a játékában. Jobban bele passzolhatna a szerkezetben.
És akkor a mondandód első felével keretbe is foglaltad a lényeget.Ami a második felét illeti...nem,nem akar.Tavaly akart,de idén már nem.Vagy mert befásult,(ugyan mitől),vagy mert már akkora csaszinak gondolja magát,hogy neki már nem kell.A magam részéröl azt gondolom, hogy nincs igazán meg a helye a játékban és egész életében egy másik foci kultúrában nevelkedett, ami ha akarod ha nem kiütközik. Akarni akar, igyekszik visszazárni is. Az árát nem éri meg, de az már akkor tudható volt, amikor kifizettük azt a hatalmas összeget.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. február 4., szerda 12:04
Kíváncsi leszek én is; Coentrao, Khedira, Illarra (+ ugye Chicharito) szinte biztos távozónak tűnik, míg nálam Iker, Pepe, Arbeloa helyzete kérdéses (utóbbi 2 szerződése 2016 nyaráig szól) még. Ezek alapján egy bal bekk, egy komolyabb középső középpályás érkezése szerintem fix, a többi pedig a kérdéses emberek függvénye lesz majd. Érzésem szerint Bale tuti, Iker pedig 1 évet még marad, aztán lehet tévedek.Egyébként mivel elég régen volt már átgazolási időszak, a nyárra való tekintettel épp azon gondolkodtam, hogy unalmasnak néz ki...A szövegek meg hírek alapján Bale maradni fog, így viszont egyszerűen képtelenség szerintem új játékost hozni, pláne egy Pogba szintűt.
Az se biztos, hogy pénzügyileg úgy állunk, hogy kipengessünk 100 közeli összeget megint, eladás nélkül.
Valószínűbb, hogy De Gea lesz a nyár igazolása, ha úgy alakulnak a dolgok. De könnyen lehet, hogy az tartja majd izgalomba a népet, hogy kit hozunk Marcelo és esetleg Carvajal mögé...
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 3., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 3., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 3., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 3., kedd 21:44
Menny mar a f*szba ezzel a dumaval Carlo. Hat hogy lehet ilyet nyilatkozni?Ha C. Ronaldo, Benzema, és ő játékra készek, akkor mindig ők játszanak majd. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 3., kedd 21:07
R.M.C.F írta:wxyz írta:Semmi előrelépést nem jelentene neki az Arsenal, akkor inkább maradjon a helyén
Ja,csak a másodosztályban nem adnak ingyen jegyet a családnak meccsre.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 3., kedd 21:05
wxyz írta:Semmi előrelépést nem jelentene neki az Arsenal, akkor inkább maradjon a helyén
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 3., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 3., kedd 20:42
M1Ö írta:Tudom, hogy itt közutálat az Arsenal, de abszolút nem járna rosszul velük Reus.
Ha oda menne Ő is, meg mellé igazolnának egy normális kkp-t, akkor simán ütős lenne a csapatuk.
Egy xy-Ramsey-Alexis.Özil-Reus-Giroud sor simán felvehetné a versenyt egy Chelsea, MU, City-vel is.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 3., kedd 18:51
Mostanság nem igazán vágja be, plusz a BL döntőben sem rúgta be őket. Ez szúrta a legjobban a szemem azért ezt emeltem ki. A rövid passzos játékot sem feltétlen érzi annyira. Szóval szerintem igenis vészes a helyzete. Botrány, amit ebben a szezonban művel.Steve írta: Plusz olyan játékos, aki az ajtó-ablakokat elteszi. Volt, van a Realban több olyan aki erre sem képes.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. február 3., kedd 18:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 3., kedd 17:33
Kérdés,hogy mit nevezünk helyes útnak,mert az,hogy tavaly volt még benne akarat,meg nagy általánosságban sikerült megoldani a ziccereket,sokkal többet nem tett hozzá játékban mint idén.Én abban reménykedem, hogy a füttyszó, kritika előbb-utóbb az ő tudatáig is elér és jobb teljesítményre, nagyobb alázatra sarkallja majd, egyben komolyan gondolkodóba ejti és segít neki visszatalálni a helyes útra itt Madridban
Na ebben legalább egyet értünk...minden évben ez van.
ha így lenne meg úgy lenne, akkor nagyon jók lennének.
aztán sehol nincsenek. :-(
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 3., kedd 16:06
Igen, de egyre kevesebb a folt, amit be kell foltozni.mocsok írta:minden évben ez van.
ha így lenne meg úgy lenne, akkor nagyon jók lennének.
aztán sehol nincsenek.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 3., kedd 15:55
minden évben ez van.M1Ö írta:Ha oda menne Ő is, meg mellé igazolnának egy normális kkp-t, akkor simán ütős lenne a csapatuk.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 3., kedd 15:48
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 3., kedd 15:45
Leginkább arra értettem, hogy ha még sokáig szenved itt, akkor már elkerülhetetlen lesz a padoztatás( már Modric visszatérésénél törvényszerű lenne, pláne ha az atletico ellen megint semmit nem mutat és Isco továbbra is tartja magát). Idén nem látok olyan forgatókönyvet hogy elmenne.Kaka nem a legjobb pelda.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. február 3., kedd 15:23
A pletykák szerint egyébként a Bayern is sok egyéb tényező (oda elvből nem menne) mellett a túlzsúfolt támadórészleg miatt sem jöhetett nála szóba és ugyanezen oknál fogva a bajorok sem erőltetnék túlságosan a dolgot (+ nem szeretnék tovább feszíteni a húrt a Dortmunddal sem Götze és Lewa után).őszintén szólva a helyében én sem hozzánk jönnék, ha a játéklehetőséget keresném. (kivéve ha eligazol majd bale amit csodálnék)
Ami pedig az Arsenalos dolgot illeti, várjuk ki a végét, messze van még a nyár, korábbi híresztelések szerint márciusban dönt végleg a sorsáról, de az Ágyúsok is egy lehetséges opció. A Chelsea Cuadrado leigazolásával szerintem kilőve, így Angliában maradt a 2 manchesteri csapat, meg Wenger papa csapata.mondjuk az is biztos, hogy nem az arsenalt választanám, nem lenne valami hatalmas előrelépés neki, max egy jobb bajnokságban tolhatja. .......... hát nem tudom. többet érdemel ő egy arsenalnál szerintem.
Szerintem is marad.Egyre több jel utal arra, hogy a klub ragazkodik Bale-hez.
Én abban reménykedem, hogy a füttyszó, kritika előbb-utóbb az ő tudatáig is elér és jobb teljesítményre, nagyobb alázatra sarkallja majd, egyben komolyan gondolkodóba ejti és segít neki visszatalálni a helyes útra itt Madridban is + levetkőzi ezt a görcsös akarást, álmos, sokszor homály focit.Balehez visszatérve, szerintem ez a történet kétféleképpen végződhet, leamortizálodik és itt szenved pár évig mint Kaká, vagy találunk neki helyet, felpofozzuk
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem