őszintén szólva a helyében én sem hozzánk jönnék, ha a játéklehetőséget keresném. (kivéve ha eligazol majd bale amit csodálnék)
A pletykák szerint egyébként a Bayern is sok egyéb tényező (oda elvből nem menne) mellett a túlzsúfolt támadórészleg miatt sem jöhetett nála szóba és ugyanezen oknál fogva a bajorok sem erőltetnék túlságosan a dolgot (+ nem szeretnék tovább feszíteni a húrt a Dortmunddal sem Götze és Lewa után).
mondjuk az is biztos, hogy nem az arsenalt választanám, nem lenne valami hatalmas előrelépés neki, max egy jobb bajnokságban tolhatja. .......... hát nem tudom. többet érdemel ő egy arsenalnál szerintem.
Ami pedig az Arsenalos dolgot illeti, várjuk ki a végét, messze van még a nyár, korábbi híresztelések szerint márciusban dönt végleg a sorsáról, de az Ágyúsok is egy lehetséges opció. A Chelsea Cuadrado leigazolásával szerintem kilőve, így Angliában maradt a 2 manchesteri csapat, meg Wenger papa csapata.
Egyre több jel utal arra, hogy a klub ragazkodik Bale-hez.
Szerintem is marad.
Balehez visszatérve, szerintem ez a történet kétféleképpen végződhet, leamortizálodik és itt szenved pár évig mint Kaká, vagy találunk neki helyet, felpofozzuk
Én abban reménykedem, hogy a füttyszó, kritika előbb-utóbb az ő tudatáig is elér és jobb teljesítményre, nagyobb alázatra sarkallja majd, egyben komolyan gondolkodóba ejti és segít neki visszatalálni a helyes útra itt Madridban is + levetkőzi ezt a görcsös akarást, álmos, sokszor homály focit.