+1.madridronie írta:
Inkább szerintem helyesebb, ha azt mondjuk csaszi szeretne lenni és az árának, a szurkolók, a vezetők valamint a média elvárásainak megfelelően valóban húzóember, nagy sztár akar lenni a Real Madridban is! Ha szigorúan azt nézzük; C. Ronaldo és S. Ramos után az elvárások alapján jelen pillanatban neki kellene a 3. zászlóshajónak lenni a csapatban, véleményem szerint ennek (+magának) szeretne görcsösen megfelelni, még ha kifelé full nyugodtságot (néhol nemtörődömséget) is sugároz/sugall, belülről igen is nyomaszthatja ez + a kritikák --> ezért sincs ott szerintem mostanában fejben, illetve választ sorozatosan rossz megoldást. Szerintem nem ő itt az egyedüli, aki rosszabb periódust is megél ennél a klubnál, meg olykor kihagy kihagyhatatlant is, de ilyen melyik nagy játékossal nem fordul elő(?).

Pontosan azért önző,és vannak olyan dolgai amiket sokkal egyszerűbben meg lehetne oldani mert iszonyúan görcsösen játszik.
Csak nem esik le neki hogy ezzel saját magát építi le.Átpróbál esni a ló másik oldalára,de pl múltkor lő egy hatalmas szabadrúgás gólt,utána 1-1-be viszi a kapusra a labdát,megpróbálja berúgni,erre kihagyja+Ronaldo le kurva anyázza.
Ezzel azt akarom kifejteni,hogy nem tud egyszerűen átesni,mert mindig csinál valami hülyeséget,ami miatt megint kell bizonyítania.Így huzamosabb ideig nagyon nehéz játszani,természetesen ezt magának köszönheti.
De a védekezést nem értem,ezen a hétvégén 4-4-2-be csatárt játszott,nem tudom mit várnak egyesek,talán hogy azt csinálja amit Torres meg Griezmann,hogy a saját térfelükön,25 méteren védekezzen?
Az utóbbi időkben ha eladja a labdát,mindig próbálja visszaszerezni.Szóval ebben változott.Még ha ugye ezt nem is veszik észre páran direkt.