Mike írta:szerintem még mindig Gyuri a nagyobb szaktekintélyistimester írta:Bognár Gyurit szembeköpték
ő Luis Enrique helyét fogja átvenni.
Oda Csertői megy. De ha Carlo ma kikap, Gyuri felkészül

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 7., szombat 11:44
Mike írta:szerintem még mindig Gyuri a nagyobb szaktekintélyistimester írta:Bognár Gyurit szembeköpték
ő Luis Enrique helyét fogja átvenni.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 7., szombat 11:23
szerintem még mindig Gyuri a nagyobb szaktekintélyistimester írta:Bognár Gyurit szembeköpték
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 7., szombat 11:18
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. február 5., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 5., csütörtök 8:05
sokkal jobban bejön ez a a vonal mint a spanyol pl. hogy ahogy vége a meccsnek takarodik el a sok sztár. németeknél meg utána még percekig pályán vannak. odamennek a szurkolókhoz tapsolni. valamilyen szinten belőlük élnek.Banán írta:na ez nem semmi
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. február 5., csütörtök 2:36
Persze semmi extramiro írta:Az ég világon semmi extra,maradjon távol Madridtól.KAG írta:Amúgy Gündogan, hogy halad a játékkal?
megláttam a videóban és eszembe jutott
Nyáron átvehetné Khedira/Illarra helyét, aztán, ha teljesen visszatér akár kezdő is
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 5., csütörtök 0:13
Hm, kár érte.Az ég világon semmi extra,maradjon távol Madridtól.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 23:58
Az ég világon semmi extra,maradjon távol Madridtól.KAG írta:Amúgy Gündogan, hogy halad a játékkal?
megláttam a videóban és eszembe jutott
Nyáron átvehetné Khedira/Illarra helyét, aztán, ha teljesen visszatér akár kezdő is
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 4., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 4., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 4., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 4., szerda 22:14
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 4., szerda 22:08
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 3., kedd 22:28
Egyetértek Meyert leszámitva, nekem ő is gyenge voltCS0ki írta:Meg a Shalkétól is..nagyon harmatosak voltak, magas de lassú védőkkel, igazi szerencsétlen támadókkal. Az a Mayer gyerek még egész jó volt, meg az a Sam gyerek még egész gyors, de a többi tragikus.
A Bayern meg lassú eléggé, főleg a védelem. Schweinsteiger is inkább tűnik 40 évesnek, mint 30nak. Persze ennél jobbak lesznek azért, de jelenleg nem tűnnek olyan jónak, mint korábban.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 3., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 3., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 3., kedd 20:32
realistahuni írta:Látom az antirealosoknak megint van amin csámcsogni, ugyanis Üntelárt 6 meccsre tiltották el a Hannover elleni hátulról becsúszásért.
Mit verik magukat, hogy bezzeg CR csak kettőt kapott.![]()
Ha a bundesligás rendszert vesszük akkor egy átlag atma meccsen akkor legalább két játékosukat el lehetne meszelni 3 meccsre minimum, és a hangsúly az átlagon van.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 3., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. február 3., kedd 17:01
Azt elfelejtik,hogy Hunti a biro fejere is rabokott az ujjaval utalva arra hogy hulye..realistahuni írta:Látom az antirealosoknak megint van amin csámcsogni, ugyanis Üntelárt 6 meccsre tiltották el a Hannover elleni hátulról becsúszásért.
Mit verik magukat, hogy bezzeg CR csak kettőt kapott.![]()
Ha a bundesligás rendszert vesszük akkor egy átlag atma meccsen akkor legalább két játékosukat el lehetne meszelni 3 meccsre minimum, és a hangsúly az átlagon van.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem