Zene
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Zene
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Srácok, egy olyan kérdésem lenne, hogy valamelyik nap hallottam valami színvonalas tévécsatornán (talán SlágerTV) egy magyar rock dalt, amiben csaj énekelt, szinte operaszerűen. Kicsit Evanescence hatású volt, de nem írták ki, mi az előadó/dal. Csak kíváncsi lennék a dalaikra, azért érdekelne. Ha valakinek van valami tippje, azt megköszönöm.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Slam nem lesz szerintem. De a tavalyiakhoz csatlakozik Halott Penz,Deego,Papp Szabi,Fabian Juli...Gondolom ok az uj szamokban lesznek majd.pheco írta:Ha a tavalyihoz hasonló nevek lesznek, akkor szerintem én is megyek rá. Viszont sajnáltam, hogy tavaly elmaradtak a slamek, főleg Saiidot vártam. Nem hiszem, hogy idén engednék az aktuálpolitikai szövegeket, szóval sok reményt nem fűzök hozzá most sem.Marci77 írta:Raadasul latom iden is lesz Pilvaker,szerintem most is bejatszom. Ki jon?
Verseket is fognak meg eloadni. Elvileg tartalmasabb lesz. Majd meglatjuk

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha a tavalyihoz hasonló nevek lesznek, akkor szerintem én is megyek rá. Viszont sajnáltam, hogy tavaly elmaradtak a slamek, főleg Saiidot vártam. Nem hiszem, hogy idén engednék az aktuálpolitikai szövegeket, szóval sok reményt nem fűzök hozzá most sem.Marci77 írta:Raadasul latom iden is lesz Pilvaker,szerintem most is bejatszom. Ki jon?
Jarren Benton - Diamonds & Fur Feat. R. City (Official Video) Tegnap találtam rá Jarren Bentonra, fasza albumai vannak.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
NB resze tetszik leginkabb,nekem okes az egesz,ahogy latom,tobbekkel ellentetben.Santi írta:Meglep, hogy ez még nincs itt.
Red Bull Pilvaker - Dipa, Fura Csé, NB & MC Fedora - Légy Csak Magad
Raadasul latom iden is lesz Pilvaker,szerintem most is bejatszom. Ki jon?

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Eres
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
- Kedvenc csapatod: fehérszív
https://www.youtube.com/watch?v=xvVLWSsKjkI hatalmas figurák

Ezért szubjektívek ezek a listák.
Szerintem Jayt már lepipálta, Nas már persze más tészta, de igazából az NWA-t nem dobnám ebbe a kategóriába, ahogy Biggiet és Pacot sem. Utóbbi kettő tényleg a legjobbak közt voltak, de azért az istenként való tiszteletük leginkább a haláluknak tudható be. Amúgy ez egy szép lista, de nálam bővebb, szerintem bár meddig lehetne sorolni azokat, akik a hiphop hall of fame-ben ott lehetnének. NWA okán ott lehetne a Cypress, Outkast, Mobb Deep, Beastie Boys, House of Pain, Run DMC egyéni előadók közül meg mondjuk Slick Rick, LL Cool J, Snoop, Em és még számtalan ember.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen, azt említettem én is, hogy régen értékelhető műveket dobott a piacra.Zsombor írta:Szvsz Kanye a hiphop legnagyobbjai közt ott van, persze ez elég szubjektív dolog. Jöttek ezek az autotuneos hülyeségei, de a The College Dropout, Late Registration, Graduation, My beautiful dark twisted fantasy albumok érzésem szerint elég komoly szintet képviselnek. Nagyon elszállt vele a ló, de azért még hallgatom az anyagait(ezek az utóbbiak nem jöttek be), mégiscsak a hatására kezdtem el hiphop/rap zenét hallgatni.
Touch the sky
Viszont szerintem a közelében sincs egy olyan vonulatnak, mint pl:
-Nas
-Big L
-Biggie
-NWA (Itt főleg Ice Cube-ra és Dre-re gondolok.)
-Jay
-Tupac
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, akit érzésem szerint megfelelő példaként tudnék felhozni.
De számomra Mos Def is jobb, mint Kanye.
De a fentebb említettek azok akiket úgy érzem, hogy nyugodtan nevezhetünk klasszikusoknak.
ZIDANE
Szvsz Kanye a hiphop legnagyobbjai közt ott van, persze ez elég szubjektív dolog. Jöttek ezek az autotuneos hülyeségei, de a The College Dropout, Late Registration, Graduation, My beautiful dark twisted fantasy albumok érzésem szerint elég komoly szintet képviselnek. Nagyon elszállt vele a ló, de azért még hallgatom az anyagait(ezek az utóbbiak nem jöttek be), mégiscsak a hatására kezdtem el hiphop/rap zenét hallgatni.
Touch the sky
Touch the sky
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Auto-tune az egész... (kanye rész természetesen) Vicc, hogy ma már az eladhatóság fontosabb, mint az, hogy tehetséges is legyél

És az a vicc, hogy régen kanye is még egész értékelhető műveket produkált.
Persze soha még meg sem közelítette azt a szintet, ahová titulálja magát.

Szerk:
Hogy ne legyen teljesen OFF:
Biggie Smalls - Hypnotize

ZIDANE
"If you don't like your destiny, don't accept it."