Bale meg elvileg 91, úgyhogy papíron még mindig Cé a legdrágább játékos.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 3., kedd 15:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 3., kedd 15:06
Ennyit senki nem ér.De sztm jobban megérte nekik Neymar 107-ért,mint nekünk Bale kilncveakármennyiért,és kb annyira érte meg nekik Neymar mint nekünk annak idején RonaldoVajon megért ennyit a Brazil?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 3., kedd 14:59
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 3., kedd 14:05
Ez jogos.CS0ki írta:A reklámpénz dolog a játékos egyéni szponzorációs pénzeire vonatkozik. Nyilván az sem kevés, de a mezek, a csapat szintű marketing pénzek többet hoz(hat)nak a konyhára. Emelett a közvetítési pénzek, stadionban a nézőszámok ugyanúgy nőhetnek.Ez csak azért nem oké, mert tudtommal nem nagyon kap utánna semmit a klub...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 3., kedd 12:42
A reklámpénz dolog a játékos egyéni szponzorációs pénzeire vonatkozik. Nyilván az sem kevés, de a mezek, a csapat szintű marketing pénzek többet hoz(hat)nak a konyhára. Emelett a közvetítési pénzek, stadionban a nézőszámok ugyanúgy nőhetnek.Ez csak azért nem oké, mert tudtommal nem nagyon kap utánna semmit a klub...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 3., kedd 12:37
Ez csak azért nem oké, mert tudtommal nem nagyon kap utánna semmit a klub... Elvileg ez volt az egyik fő ok, hogy oda ment, mert Perez papa ragaszkodik a reklámpénzekhez. Pontosabban nagy százalékához. Talán Cé az akinek a reklám bevételének a 20% a klubbé az ùj szerződése óta...hunmadridista írta:Szerintem simán megtérül az ára...egyrészt hatalmas marketing értéke van, másrészt pedig a jövő egyik legnagyobb futball reménysége a srác...hasonlóan CR-hez, ő is egy befektetés a klubja számára...ikarus93 írta: Vajon megért ennyit a Brazil?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 3., kedd 12:30
Szerintem simán megtérül az ára...egyrészt hatalmas marketing értéke van, másrészt pedig a jövő egyik legnagyobb futball reménysége a srác...hasonlóan CR-hez, ő is egy befektetés a klubja számára...ikarus93 írta: Vajon megért ennyit a Brazil?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 2., hétfő 23:57
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 2., hétfő 22:40
Psssszt.... Még a végén Cé durci lesz, hogy nem ő a legdrágább futballista.ikarus93 írta:http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... eymar-deal
Neymar 107 millióba fájt a Barcának.
Mik nem derülnek ki
Akkor még se Bale a legdrágább igazolás, csak papiron.
Vajon megért ennyit a Brazil?
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 2., hétfő 22:02
csak a vébé alatt visszajött legalább a fele.Vajon megért ennyit a Brazil?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 2., hétfő 21:56
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 2., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. január 31., szombat 13:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 30., péntek 17:58
De érted,pont erre akarom kihegyezni,hogy alapból nekünk kellene szerezni az elsőt,de....hát pont ez a de.Az rendben van,hogy a meccs elején Torres betalált,de azért vki szólhatott volna a védőknek hogy elkezdődött a meccsKomolyra fordítva, pont ez a baj amit írsz, hogy nem mi szoktuk az elsőt rúgni, amikor mi rúgtuk 5-0 lett a vége a párharcnak.Végig a komfortzónájukban vannak,mert a 0-0 nekik jó,aztán találnak 1 gólt onnan meg már szinte megvan a meccs.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 30., péntek 17:40
Ezzel nagyon egyetértek...nagyon nem szabad felvenni a kesztyűt ellenük, mert a "ketrecharcból", csak mi jöhetünk ki rosszabbul...ez az a dolog, amiben szinte mindenkit felülmúlnak (agresszivitás, patkánykodás, alattomosság)...és ami a legnagyobb baj, hogy javarészt a játékvezetők is partnerek ebben...dzsi91 írta: +amit abba kéne hagyni,hogy belemegyünk ebbe az adok kapokba, nekünk is borulni kéne mint katalánéknak hátha kiszórják őket,de Ramosék ugyanúgy elkezdenek durvulni mint matracék.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 30., péntek 17:06
De én ezt most nem kifogásként írtam,nem azért nem tudjuk őket elverni mert bunkereznek, hanem mert május 24ei imámban valami olyasmi volt,hogy nyerhet az Atletico a következő 50 derby-n is csak ezen ne.... Szóval sorry srácokmorientes írta:Valóban,hatványozottabban felszívják magukat a Real Madrid ellen,mint bárki ellen,de ezt pont a Real Madridnak kellene tudnia a legjobban...szóval nálam nem kehet ez kifogás.Ha mi rúgjuk az elsőt,ugyan úgy kitámadnak majd,hidd el.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 30., péntek 16:34
Tudom dzsi,tudom....Nem értelmezed jól :mrgreen:
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. január 30., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 30., péntek 14:47
Hát,szeretnénk jobb színben feltüntetni a csapatunkat,reflexből,szerintem ez nem bajEzt soha nem értettem, hogy mi az a hozzáállás, ami más egy Real vagy Barca ellen. Szerintem úgy marhaság, ahogy leírjuk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 30., péntek 14:44
Nem értelmezed jólmorientes írta:Tehát ha jól értelmezem...ellenünk mindig a maximumot,míg mások ellen mint egy falusi kiscsapat,és így minket,a csapatunkat,semmiféle felelősség nem terhel,hisz a fiúk megtettek minden tőlük telhetőt,sőt még annál is többet,siralmas eredmények ide vagy oda...Igen én is így gondolom, csak az a baj,hogy egy ilyen tróger atletico nem így kéne hátrányt ledolgozzon, ahogy akarták... olyanok voltak mint egy spanyol kis csapat,bután beleszaladtak a késbe. Egy első percben szerzett gól után, egy Simeone-tol azt várná az ember,hogy na most akkor bunker és majd valahogy még összekukáznak egy gólt. A Barca meg,mind a mellet,hogy jól játszottak köszönte szépen. De azt hiszem, tanultak ebből matracék és ellenünk jöhet megint a totális bunker :mrgreen:
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem