Dafuq is "buger"?!?! RMCF kérlek mielőtt okoskodásra hajtanád a klaviatúrád legalább nézd már meg, hogy a szó amit használsz létezik-e.. BUHERÁLVA olyan van de, hogy a buger-t te honnan szülted azt nem tudom, "évekkel ezelőtt beszéltetek róla.." az tiszta hogy 3 éve vannak ezek a semmire kellők ott ugye? Másrészt ez a stílus, hogy majd én megmondom mert faszagyerek vagyok, ez tükrözi azt, hogy ezzel próbálsz kiteljesedni, hogy majd te megmondod. De kérlek, nem szükséges.. ha a révai nagylexikon érdekel, elolvasom, ha a bűnügyi jegyzőkönyveket pedig te írtad, a mindenkori elnökség tetteivel kapcsolatban akkor más a helyzet, de ennek hiányában.. hogy is mondjam, no mind1,Drake írta:Akkor a fórum 80%-a "buger"?Lehet,hogy ezt te nem veszed észre,de bizony ha valaki más véleményen van mint te,akkor már megy az észosztás,meg a nevetős szmájli ezerrel.R.M.C.F írta:Akiket kioktatok,azok meg KIZÁRÓLAG azok,MINDIG,akik ilyen bugerek és személyeskedőek mint mint most Te,mivel azt hiszik nekik lehet velem tífuszkodni,de ha visszadobom a labdát,akkor meg úgy nyávognak mint Te.
és hogy ne legyen 100%-ban off, Neymar pár éven belül sokszorosát visszahozza a vételi árának.