Nagy baromsagok vannak a cikkben. Mi nem jatszottunk tavaly 4231-et, nem tudom ezt honnan vettek. Guardilola mint a felelmetes edzo aki megbunteti az ellenfel hibait.. hat nem tudom. 406..

Persze. Attol hogy harom tamado szellemu jatekos van a kp-n attol az meg 433 marad... Annyi hogy a jatekosok egyeni kepessegei szarul vannak kihasznalva mert olyan dolgokat kell csinalniuk amiben nem a legjobbak, ahelyett hogy az erossegeiket domboritanank.
Viszont nekem is vannak hasonlo kifogasaim a mostani csapattal. Szerintem is hianyzik egy "Alonso", a kp-nk reszben ezert nem mukodik rendesen 433-ban. Nincs egyensuly. Nincs egy jatekos akinek a fo erossege a vedekezes, aki defenziv mentalitasu. Es itt nem egy Makelelere gondolok, aki alldogal hatul es ha arra jon a labdas ellenfel akkor eltori a gerincet. Es mielott elkezditek, en tudom hogy ma mar nem eleg egy olyan jatekos a kp-ra aki csak vedekezni tud, nem is ilyet akarok. Tudjon szervezni, passzolni, tamadni IS, mert elvaras, de a fo erossege legyen a kp biztositasa. De nem is Kroos-t kene beleeroszakolni ebbe a pozicioba akinek nem ebben rejlik az erossege, es aki mashol meg ennel is sokkal jobb lehetne. Azzal is egyetertek hogy Alonso nem lett potolva es ez nagy hiba. Mondjuk azzal nem hogy meg sem probaltak potolni mert megprobaltak elhozni Verrattit de harom perccel a zaras elott nem egyszeru...
Nalunk az egesz keretbe nem volt ilyen jatekos miutan Xabi elment, leszamitva Illarra-t de o meg ugy tunik nem utotte meg a szintet Ancelottinal. (Khedirat most hagyjuk inkabb) Nem veletlenul jott Lucas Silva sem most,mert valaki kell. Kerdes hogy o mit fog erni. Nyaron viszont kell valakit hozni aki stabilizalja a kp-nkat. (Akar bevalik Silva akar nem... Ha bevalik nembaj legalabb lesz alternativa is) Nalam Pogba nem ilyen. O is tamado szellemu ugyanott lennenk ahol most, csak melyulne a karet, meg nem Jamesnak kene a kp-n szerencsetlenkednie mikor o csatar (szerintem ebben is igaza van a cikknek). Ettol fuggetlenul johet felolem Pogba, sot orulok neki ha erosodik a keret, de ez meg nem fogja megoldani a problemat szerintem.