Balehez visszatérve, szerintem ez a történet kétféleképpen végződhet, leamortizálodik és itt szenved pár évig mint Kaká, vagy találunk neki helyet, felpofozzuk és újjászületik mint DM.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 3., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 3., kedd 13:18
-Úgy-úgy...Hetek óta Marcelo az egyik legegyenletesebb teljesítményt nyújtó játékosunk, elég jól játszik az utóbbi időben, nagyon hasznos a bal oldalon. Sok helyzetet teremt. James meg akármennyire nem meghatározó jobb, mintha a Khedira-Illara kettős egyszerre lenne a pályán
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 3., kedd 12:51
Ezzel most nem értek egyet. Hetek óta Marcelo az egyik legegyenletesebb teljesítményt nyújtó játékosunk, elég jól játszik az utóbbi időben, nagyon hasznos a bal oldalon. Sok helyzetet teremt. James meg akármennyire nem meghatározó jobb, mintha a Khedira-Illara kettős egyszerre lenne a pályán. Márpedig akár pihentetve lesz, akár kipontozódik azt a förtelmet kell skubiznunk. Bármelyik meccsen is hiányozzanak, jelentősen gyengül nélkülük a kezdő.Szerintem mindegy. Egyik játékost sem tartom jelenleg annyira meghatározónak, hogy sokminden változzon a játékukkal vagy a hiányukkal.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 3., kedd 12:47
Szerintem mindegy. Egyik játékost sem tartom jelenleg annyira meghatározónak, hogy sokminden változzon a játékukkal vagy a hiányukkal.Viszont ha James és Marcelo pihen,nehogy sárgát kapjanak,akkor mindkét meccsen lehetnek gondok...![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. február 3., kedd 12:40
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. február 3., kedd 12:35
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 3., kedd 12:27
Alapvetően én is ezt támogatnám...de ismerve a Sevilla stílusát és habitusát, fenn áll a veszélye annak, hogy kipontozódnak mindketten...az Atletico ellen meg mondanom sem kell, hogy mindenkire szükség lesz, mert egy pokolba megyünk...Matt009 írta:Azon a véleményen vagyok, hogy Marcelonak és Jamesnek is játszania kellene a Sevilla ellen. Nem hiszem, hogy ne tudnának lehozni egy lap nélküli meccset, ha tudják, hogy oda kell figyelniük. Erre a 3 pontra szükség van, de kell hozzá a jó kezdő. Nagy szopás lenne, ha a sárga lap veszély miatt nem nyernénk meg ezt a meccset, és az Atma ellenit sem. De az sem jó nekünk, ha az egyik meccsen pontot vesztünk. Hiába az Atma elleni győzelem, ha a Sevilla ellen csak x-elünk. Az Atma ellen amúgy is sanszos a botlás, így teljes erőbedobással készülnék a Sevilla ellen, legalább azt a meccset nyerjük meg. James meg Marcelo 19 meccsből lehoztak 15-t sárga lap nélkül, le kellene tudni hozni ezt is. Statisztikailag valószínűbb, hogy sikerült nekik. Aztán 2 gólos különbségnél le lehet cserélni őket.
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 3., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 3., kedd 11:13
Azon a véleményen vagyok, hogy Marcelonak és Jamesnek is játszania kellene a Sevilla ellen
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 3., kedd 11:08
Egyetértek. Egyszer az előttünk álló meccsre kellene koncentrálni, főleg, hogy egy Sevillát sem kéne félvállról venni. A calderonban gálakezdővel is szenvednénk, én őszintén egy x-et is elfogadnék, ha tudnám, hogy utána a kicsik ellen stabilan hozzuk a clásicoig mondjuk. Ott pedig akkor a barca lesz győzelmi kényszerben, és reménykedhetünk hogy hátha belefutnak a késbe. Én a jelenlegi formánk és játékunk alapján így terveznék.Azon a véleményen vagyok, hogy Marcelonak és Jamesnek is játszania kellene a Sevilla ellen. Nem hiszem, hogy ne tudnának lehozni egy lap nélküli meccset, ha tudják, hogy oda kell figyelniük. Erre a 3 pontra szükség van, de kell hozzá a jó kezdő. Nagy szopás lenne, ha a sárga lap veszély miatt nem nyernénk meg ezt a meccset, és az Atma ellenit sem.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 3., kedd 10:51
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 3., kedd 8:31
iker; carvajal, varane, ramos, nacho; bale, kroos, illarra, isco; jesé, benzemaA brazilhoz hasonlóan James Rodrigueznek is négy sárgája van már, így valószínűleg őt sem láthatjuk majd a kezdőtizenegyben. Jamest Khedira pótolhatja majd. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 2., hétfő 11:48
Ugyan azt a kört le lehetne játszani amit Carvajal-al,gondolok itt a kölcsönszerződésre,feltéve ha a borussia nem esik kiDortmund akarja Jesét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 2., hétfő 11:12
Dortmund akarja Jesét.miro írta:Egy hete még röhögtetek rajtam.Spanyol hírek szerint ha a Real Madrid szerződteti Reust a nyáron, a Valencia mindenképpen megpróbálja szerződtetni Jesét, akinek nehezen lenne helye Madridban.
99% hogy év végén megy szépen kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 1., vasárnap 21:37
Tádám írta:http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... -4-0-6-ban
érdekes.. az biztos, hogy a védekezésünkön van mit javítani. Abban meg igaza van, hogy minden kis sztárocskának ott a helye a kezdőben.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. február 1., vasárnap 16:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 1., vasárnap 15:44
Jaja,oda okos futballistákat raknak általában,akiknek van szemük a játékhozTKP mint támadó középpályás, középen?
Azon jót nevetnénk mindannyian.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. február 1., vasárnap 15:42
Ez adnám én is, csak akkor elől a BBC-vel valamit kezdeni kell. Ez szerintem akkor valósulhat meg, ha Bale tényleg távozik, és jön Pogba ugyebár. James meg maradhatna kiegészítőnek.M1Ö írta:
Hát nem tudom. Én nem tenném fel a házat rá, hogy Pogba hasznosabb lenne védekezésben, mint Isco.
Nem nézek sok Juve meccset, de amiket láttam, ott nem Ő végzi el a "piszkos" munkát.
Sokkal inkább a technikája meg a lövései miatt hasznos, nem a mezőnymunkája miatt. Legalább is, nekem nagyon az jön le.
Mondjuk ettől függetlenül hoznám, csak akkor térjünk át véglegesen a 4-4-2-re és James legyen a 12. ember és ne Isco.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 1., vasárnap 13:42
Egy hete még röhögtetek rajtam.Spanyol hírek szerint ha a Real Madrid szerződteti Reust a nyáron, a Valencia mindenképpen megpróbálja szerződtetni Jesét, akinek nehezen lenne helye Madridban.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. február 1., vasárnap 13:25
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem