Nem is rossz , egy próbát megér . A Netflix név elég jól cseng mint gyártó .

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 4., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 4., szerda 10:56
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 4., szerda 5:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 3., kedd 19:17
Mindenkepp nezd meg azokat is. Par perces reszek, legtobbszor bemutatja hogy a szereplok mit csinaltak 5-10 evvel ezelott.soadroli írta:Most nézem, hogy van Banshee Origins sorozat is. Azt is érdemes megnézni? Amúgy 2 rész, és utolérem a sorit. Enyhén függő lettem
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 3., kedd 19:05
Nekem meg pont a második volt az etalon.Nekem is ez az érzésem volt, mérges is voltam, amikor belekezdtek a második évadba, a brigád feloszlott, teljesen új sztori, de aztán csak úgy alakult, hogy tetszett.De egyértelműen jobb volt az első évad számomra is.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 3., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 3., kedd 13:16
Fél...messideco írta:Összecsapott a Szökés. Azt szerintem két évadra tervezték csak
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 3., kedd 12:57
Pedig minden valamilyen okkal történik, legalább is én így látom... Szóval az összecsapottságról szerintem szó sincs.Becksy23 írta:Köszönöm a válaszokat, elég összecsapott sorozatnak tűnik így a leírásokból (is). Akkor legyen a SoA, még azt szokták nagyon fényezni, lássuk...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 3., kedd 12:52
Összecsapott ???Becksy23 írta:Köszönöm a válaszokat, elég összecsapott sorozatnak tűnik így a leírásokból (is).
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 3., kedd 12:31
Tegnap már megnéztem én is, mert sima angollal nem volt az igazimocsok írta:na, csak készült magyar felirat a suitshoz:
https://mega.co.nz/#!slJThSpA!Imd8GPPJt ... u2lI1jCjy0
elvileg korrekt.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 3., kedd 10:51
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 3., kedd 10:46
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 3., kedd 6:06
Nem osszecsapott inkabb mondjuk hogy a befejezes megoszto.Becksy23 írta:Köszönöm a válaszokat, elég összecsapott sorozatnak tűnik így a leírásokból (is). Akkor legyen a SoA, még azt szokták nagyon fényezni, lássuk...
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 3., kedd 5:55
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 3., kedd 3:39
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 3., kedd 2:00
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 3., kedd 1:48
+1, de hogy miért mindig olyan, aki a negyedénél abbahagyta...András93 írta:Nem az a vége, de jó, hogy újra és újra előkerül a Lost. És valaki mindig benyögi ezt a marhaságot, általában az aki nem is látta
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 3., kedd 1:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 3., kedd 1:28
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 3., kedd 1:17
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!En mar nem emlekszek pontosan, de ja, valami hasonlo volt a vege. Olyasmi remlik hogy a sziget a purgatorium, es mind meghaltak a repulogepen, aztan ami utana kovetkezett abbol semmi nem valodi. Mindez az utolso elotti reszig egeszen maskeppen festett. En igy neztem ki kb az utolso resz vegen:Becksy23 írta:Lost - csak az nyissa meg aki végignézte!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem néztem a lost-ot, talán az első két évadot követtem még a tévében, aztán egyre több "hülyeség" jött be, és rámentem inkább más sorozatokra. Egyre több WTF jött be hogy most mi is ez a sziget, ugy voltam vele hogy szerintem ezt az író megálmodta, és leírt össze-vissza mindent, erre nem voltam túlzottan kiváncsi. Egy ismerősöm végignézte, és azt hiszem az utolsó részből elkaptam egy jelenetet, amiben kiderül hogy az egyik csávó kómás, és csak képzelte az egészet (legalábbis a képekből ez jött le). Ez most komoly?Hiába kérdeztem tőle hogy ez most mi volt, nem válaszolt, gondolom szégyelte hogy egy ilyen izére pazarolt xy órát
Akár pü-ben is várom a választ, mert pont azon gondolkoztam hogy az eleje végülis tetszett, és ugyis pont ledaráltam amit akartam, kéne valami új. De ha tényleg ez a vége inkább kihagyom
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem