Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 3., kedd 0:48

Lost - csak az nyissa meg aki végignézte!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem néztem a lost-ot, talán az első két évadot követtem még a tévében, aztán egyre több "hülyeség" jött be, és rámentem inkább más sorozatokra. Egyre több WTF jött be hogy most mi is ez a sziget, ugy voltam vele hogy szerintem ezt az író megálmodta, és leírt össze-vissza mindent, erre nem voltam túlzottan kiváncsi. Egy ismerősöm végignézte, és azt hiszem az utolsó részből elkaptam egy jelenetet, amiben kiderül hogy az egyik csávó kómás, és csak képzelte az egészet (legalábbis a képekből ez jött le). Ez most komoly? :lol: Hiába kérdeztem tőle hogy ez most mi volt, nem válaszolt, gondolom szégyelte hogy egy ilyen izére pazarolt xy órát :lol: Akár pü-ben is várom a választ, mert pont azon gondolkoztam hogy az eleje végülis tetszett, és ugyis pont ledaráltam amit akartam, kéne valami új. De ha tényleg ez a vége inkább kihagyom :roll:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 2., hétfő 23:31

Sierra írta:Igen, most belehúztam kicsit. Tegnap majdnem megnéztem az egész második évadot.
Ismeros... :D Kb en is igy neztem. Ugy lement egy evad mint a szel... Siman kepes voltam 10 orat egyben megnezni. :mrgreen:

Ujra kellene mar neznem nekem is. Nagyon csunyan odaver minden sorozatot amit eddig lattam.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 2., hétfő 23:17

Tegnap majdnem megnéztem az egész második évadot. :D
Készülj fel, mert a harmadik évaddal végleg el fog kapni a gépszíj :D

A második évad közepénél nálam is volt egy kisebb holtpont, utána viszont nem volt megállás. Az utolsó évadot tegnap délelőtt kezdtem el, mára kivégeztem az egészet. Sorozatpanteon, nem kérdés.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 2., hétfő 22:51

Demes írta:Hát ez gyorsan ment :lol:
Igen, most belehúztam kicsit. :D Tegnap majdnem megnéztem az egész második évadot. :D
Boky írta:nekem a dokkos cucc kicsit uncsinak tűnik barksdale-ék után, az remek sztori volt.
Nekem is ez az érzésem volt, mérges is voltam, amikor belekezdtek a második évadba, a brigád feloszlott, teljesen új sztori, de aztán csak úgy alakult, hogy tetszett. :) De egyértelműen jobb volt az első évad számomra is.
PEEtör írta:
Végig fogják. Nekem az utolsó, 5. évad nem tetszett már annyira, de nem azért, mert a minőség esett. :)
Ez viszont jó hír. :)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 2., hétfő 22:48

Nálam most a Lost-dara megy :) 3. évad 8. epizód. Egyre jobb B-)
"And my heart will leave you never."

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 2., hétfő 22:46

Boky írta:én nagyon megcsömörlöttem a 206/207nél, addig ment a napi 1-2-3 rész, de már kb 2 hete le vagyok ragadva :D
nekem a dokkos cucc kicsit uncsinak tűnik barksdale-ék után, az remek sztori volt.
Pont ugyanígy voltam vele én is, a dokkos évadnál szüneteltettem picit, de aztán megéri folytatni, mert baromi jó lesz majd a folytatás. :)

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 2., hétfő 22:42

Sierra írta:The Wire S02

Furcsa volt úgy folytatni a sorozatot, hogy az első évad fő szála szinte teljesen a háttérbe szorul, de legalább nem vágták el, ez jó. :) Meg volt ennek is a feelingje, ez a dokkmunkás sztori faszán lett tálalva. Bár nekem eléggé furcsa volt a Barksdale féle buli után. :D De hogy ritka profi egy sorozat ez, az tuti. Mindenesetre az vicces, hogy mindkét évad utolsó részében oldottak meg mindent, nekem kicsit összecsapottnak tűnt mindkétszer. De zseniális sorozat, eddig nagyon adja. Az utolsó pár részben visszatértek a gyökerekhez, remélem tartják ezt a 3. évadban.
Végig fogják. Nekem az utolsó, 5. évad nem tetszett már annyira, de nem azért, mert a minőség esett. :)
Még csak az első évadnak van ilyen felújított változata vagy már az egész sorozat fel van újítva?
Az egész.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 2., hétfő 22:34

én nagyon megcsömörlöttem a 206/207nél, addig ment a napi 1-2-3 rész, de már kb 2 hete le vagyok ragadva :D
nekem a dokkos cucc kicsit uncsinak tűnik barksdale-ék után, az remek sztori volt.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2015. február 2., hétfő 22:31

2015.01.28 00:34 ->
Sierra írta:The Wire S01
Hát ez gyorsan ment :lol:

Én most fogom befejezni az első évadot, megértem miért darálod ennyire, nagyon korrekt kis sorozat. B-)

Még csak az első évadnak van ilyen felújított változata vagy már az egész sorozat fel van újítva?

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 2., hétfő 22:17

The Wire S02

Furcsa volt úgy folytatni a sorozatot, hogy az első évad fő szála szinte teljesen a háttérbe szorul, de legalább nem vágták el, ez jó. :) Meg volt ennek is a feelingje, ez a dokkmunkás sztori faszán lett tálalva. Bár nekem eléggé furcsa volt a Barksdale féle buli után. :D De hogy ritka profi egy sorozat ez, az tuti. Mindenesetre az vicces, hogy mindkét évad utolsó részében oldottak meg mindent, nekem kicsit összecsapottnak tűnt mindkétszer. De zseniális sorozat, eddig nagyon adja. Az utolsó pár részben visszatértek a gyökerekhez, remélem tartják ezt a 3. évadban.

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 2., hétfő 17:44

Ennek a Gomorra-nak fogok adni egy eselyt lehet. Szeretem a maffias cuccokat. :) Regebben neztem az Il capo dei capi-t, az tetszett. Ez hasonlit, vagy egesz mas?

Banshee: Nem tudtam aludni ugyhogy befejeztem. :) Osszessegeben nem volt rossz. Azt meg kell jegyeznem hogy ha ki kellene valogatnom a legeslegrosszabb sorozat reszeket amiket valaha lattam akkor a nyolcadik resz ott lenne azert, egyszeruen borzalmas volt, de ha attol eltekintek akkor egy nezest megert az elso evad. Sot az utolso ket reszre elegge osszekaptak magukat, meg erdekesnek is igerkezik a folytatas. Kezdenek helyere kerulni a dolgok. Ha nem lenne kb 3-4 masik sorozat plusz 2 anime most amit inkabb nezek helyette meg lehet folytatnam is. De jon a GOT, jon a Vikings, jon a HOC, Suits-al is lemaradtam, es hat ott a POI. Amugy a POI ugyanebben a temaban (torvenyenkivuli igazsagosztos, badass-es) szerintem legalabb 2 egesz ponttal veri a Bansheet. Jobb sztori, jobb karakterek, jobb szineszek... Ugyhogy maradok annal. Ez nagyjabol 5 pontot ert nalam.

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 2., hétfő 17:43

sonic írta:Ez a Kingdom amit neztel ez a Von Trier fele Riget? Mert akkor a ketto osszehasonlithatatlan. :mrgreen:
Szerintem erre gondolt. Ez mondjuk hasonlónak tűnik.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 2., hétfő 16:52

Én olaszul, angol felirattal néztem. Bár nem túl nehéz megérteni sok részen olaszul se. :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 16:32

Igen, olasz.

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 2., hétfő 16:21

Mi az eredeti nyelv? Olasz?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 2., hétfő 16:08

Az első részek még nem voltak túl kiemelkedőek, de az 5-6-dik résznél elég komoly feszültséget tettek bele.
1,5 rész után kaszáltam. Mátéhoz hasonlóan ez a szinkron kicsinált...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 15:44

Anyaka írta:Valaki látta már a Gomorrah-t? Most fejeztem be az első évadot.
Én belekezdtem, mivel a könyvet imádom, de botrányos a szinkron, bármennyire is érdekel. Viszont ha jól látom most jött ki felirat az első részhez, lassacskán talán szivárognak majd ezek is.

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 2., hétfő 15:43

10/10, minden hibája ellenére. A vége is. Ááááá, de megnézném újra az egészet.

Teljesen egyetértek!!! :)
Nálam is az első helyen van...

Nem szoktam másodszor is megnézni sorozatot/filmet,de azt hiszem a SoA-val kivételt teszek.... :hmmm:
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 2., hétfő 15:36

Valaki látta már a Gomorrah-t? Most fejeztem be az első évadot.
Szerintem nagyon komoly lehet a későbbiekben, ha így építkezik tovább, bár elég kiszámítható nekem a történet egyelőre.
Az első részek még nem voltak túl kiemelkedőek, de az 5-6-dik résznél elég komoly feszültséget tettek bele.

Az alapsztori szerintem ismert, de azért itt van:

"Roberto Saviano könyve megdöbbentette a világot. Nem mintha senki sem hallott volna a Dél-Olaszországot, elsősorban Nápolyt és környékét uraló bűnszövetkezetről, a Camorráról. Ám kevés ilyen megrázó szenvedélyes írás született a szervezett bűnözés "szentélyéről". A könyvből 2008-ban forgatott nagysikerű filmet Matteo Garrone, és elkészült a tévésorozat is. A történet Nápoly egyik legfélelmetesebb Camorra-főnökének lebukásával indul. Kezdetét veszi a véres harc a megüresedett helyéért. "

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 2., hétfő 15:06

pavel írta:banshee milyen gyerekek? Most daráltam le a Kingdomot, MarcoPolot meg a Fargot. Ezekhez képest? Köszi
Ez a Kingdom amit neztel ez a Von Trier fele Riget? Mert akkor a ketto osszehasonlithatatlan. :mrgreen:

Fargot lattam en is. Ahhoz kepest mondjuk pontszamokkal gyengebb szvsz.

Vissza: