Boyhood, Whiplash, Birdman, Calvary, The Best offer, új JL, Locke, John Wick... ezekre van most opcióm. Csak sok pozitív kritika miatt most belevágtam ebbe. Aztán meglássuk.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 18:30
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 2., hétfő 18:23
nmate írta:Ha ennyi Barcás jónak mondja biztos szar. trollolo
A Birdman is jó pedig, a Boyhood már kevésbé. Egyébként ha egyik sem, akkor nézd meg az Ip Man-t, azt mondtad majd írsz róla.nmate írta:Mivel a Boyhood meg Birdman sem feszegeti különösebben a fantáziámat, üsse kő inkább befejezem ezt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 18:15
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 2., hétfő 17:49
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 2., hétfő 17:48
A történet kibontakozásával arányosan egyre durvul a lelki terror a két főhős között, ha ez az elején nem fogott meg, akkor talán felesleges folytatni. Szerintem erős 8-as a film, Simmons és Teller remekelnek.nmate írta:Whiplasht megnézte már valaki? Jogos a hype körülötte? Ad valami extrát? Belekezdtem de kilőttem kb 20 perc után, addig ezekre negatív válasz jött.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 2., hétfő 9:57
Azt nem mondanam hogy rosszak, csak semmi ujat nem tudnak mutatni. Maga a hangulat a trilogia osszes reszeben ugyanaz. Ha az elso resz nagyon bejott, akkor a kovetkezo kettot is szeretni fogod.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. február 2., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. február 2., hétfő 0:12
Taken 4 trailer!Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 2., hétfő 0:08
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 1., vasárnap 23:57
Eléggé.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 1., vasárnap 23:41
Inkabb csak a koncepciora utaltam hogy hasonlo. Az elso reszben el lett sutve egy jo otlet, amihez mar nem nagyon van mit hozzatenni. Folytatast csinalni mar erolkodes.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 1., vasárnap 23:35
Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 23:26
1. Nem néztem.danianevem írta:Az url-cím mindent elárul. :Đ Bár ki tudja, lehet a brainstormingról lopta.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 1., vasárnap 23:25
Az url-cím mindent elárul. :Đ Bár ki tudja, lehet a brainstormingról lopta.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 1., vasárnap 23:23
Szerintem az egesz plakat ps. Must be! Ha ez komoly akkor bajok vannak.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.Egyetértek sonic-kal, "egyszeri poénnak" tökéletes volt, a pénzen kívül semmi értelme nem volt folytatni. Na persze a pénz mikor nem elég motiváció.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 23:22
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 1., vasárnap 23:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 23:11
Lehet rövidebbnmate írta:Az kreatív.
Forgatókönyvet megnézném azért... nem hinném, hogy sokkal hosszabb, mint amit spoilerbe írtál.
Ilyen szempontból az enyémet is. Én azt vártam,Amugy a varakozasaimat viszont felulmultak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 1., vasárnap 23:08
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem