neeeeeeeeeAzért jó ha tudod hogy a nagyja egyetemet végzett...sokuknak a tanulás volt az első.

ezt már nem bírom, megyek lefekszem aludni

amúgy ez pl olyan, hogy minden, amit az interneten írnak, az igaz. bizony, úgy ám.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 2., hétfő 21:15
neeeeeeeeeAzért jó ha tudod hogy a nagyja egyetemet végzett...sokuknak a tanulás volt az első.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 2., hétfő 21:04
Azért jó ha tudod hogy a nagyja egyetemet végzett...sokuknak a tanulás volt az első.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 2., hétfő 14:44
Az nem jelenti azt, ha valakinek főiskolai végzettsége van, még okos is, van rá "pár" példa az életben, be kell ezt mutatni?wZoLee7 írta: Azért jó ha tudod hogy a nagyja egyetemet végzett...sokuknak a tanulás volt az első.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 14:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 2., hétfő 14:20
Azért jó ha tudod hogy a nagyja egyetemet végzett...sokuknak a tanulás volt az első.nmate írta:Ez mondjuk benne van, mindkettő fél felől. Pláne, hogy NFL csapatokról beszélünk, néhány kigyúrt 2 méteres IQ bajnoknak nem kell kétszer mondani, hogy "gyere köcsög".BBarni írta:A meccs végén ugye a "bunyó" ami nem volt túl szimpatikus,
folytassa, esze ágában sincs befejezni...korábban is nyilatkozta már, hogy akár 40 éves koráig is szívesen csinálnáP. Krisz írta:Szerintetek mi lesz Brady sorsa ?
Szerintem most kellene azt mondania hogy állj , a csúcson vagyok , befejeztem .
Habár lehet hogy csábító neki az 5. gyűrű .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 2., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 2., hétfő 13:48
Marshawn Lynch asked if he's surprised he didn't get the football. Says "No." I ask him, Why not? Says, "Because football is a team sport.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 13:04
Ez mondjuk benne van, mindkettő fél felől. Pláne, hogy NFL csapatokról beszélünk, néhány kigyúrt 2 méteres IQ bajnoknak nem kell kétszer mondani, hogy "gyere köcsög".BBarni írta:A meccs végén ugye a "bunyó" ami nem volt túl szimpatikus,
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 2., hétfő 12:53
A meccs végén ugye a "bunyó" ami nem volt túl szimpatikus, a szurkolóknál meg csak a himnusz alatti viselkedés nem tetszett!(persze lehet azt rosszul hallottam)Mit csináltak? Bealudtam a "fergeteges" HT show-n.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 2., hétfő 12:33
Látnok vagyok .P. Krisz írta: Az előző két Superbowlt amikor a Pats játszott meg tudtam nézni mert nem volt se suli - se meló és kikapott , holnap dolgoznom kell és nem látom a meccset .:Đ
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 8:57
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 2., hétfő 8:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 8:41
Mit csináltak? Bealudtam a "fergeteges" HT show-n.BBarni írta: Seattle nem volt szimpatikus(szurkolók+meccs vége)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. február 2., hétfő 8:13
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 2., hétfő 7:48
Honnan jött ez a hatalmas hatökörség? Mi az összehasonlítási alap?Seattle=Atlético Madrid
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 2., hétfő 4:35
Futball az.Becksy23 írta:Persze ez értelmetlen összehasonlítás, de ha már a New England-et át akarjuk tenni Soccer-be
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 2., hétfő 4:31
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 2., hétfő 4:28
Persze ez értelmetlen összehasonlítás, de ha már a New England-et át akarjuk tenni Soccer-be, akkor Manchester United. Belichik=Ferguson, Brady=Giggs/Scholes.András93 írta:Ilyet én is tudok.Becksy23 írta:Seattle=Atlético Madrid
New England Patriots = FC Barcelona
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 2., hétfő 4:23
Ilyet én is tudok.Becksy23 írta:Seattle=Atlético Madrid
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem