nagyon régóta vártam a kedvence szuperhősöm legújabb részét, 00:15ös vetítésen muszáj volt megnéznünk a corvinban

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jó volt, de a várakozásaimat nem tudta megközelíteni.
sok volt a logikátlanság nekem, stark nagyon makacs volt hogy csak a 42es tiszta bugos suitot használta még akkor is amikor hadat üzent egy terroristának. emmellett nagyon sok pöcs beszólás és megmozdulása volt, ami már nem vicces, hanem már-már faszfej volt.
túlzásba estek a poénokkal, halálkomoly részek közepébe beledobni valami viccet, nagyon giccses volt.
a zeneszerző egy retardált, a blue-val indítani a filmet, az eddigi ac/dc vonulathoz képest nevetséges.
viszont az, hogy mennyire eltértek a képregénytől, és a mandarin csak egy kirakatember színész volt, fel se tudtam fogni.
guy pearce nekem nem tudta eladni magát mint main villain, don cheadle meg amennyire jó a house of liesban, annyira gyengén alakít itt.
a végén rohadtul nem volt tiszta, hogy ezek a magmaemberek mitől, mitől nem halnak meg, de ezen nem fárasztom magam, jó, sikerült megölni őket.
az end credits scenere baromi sokat kellett várni, de annyira meg is érte

az előző 2 rész nálam 9/10, de ez csak 7/10.