Galacticos írta:
ja és még valami: sajnos ez nem lesz. ha bale elmegy vagy james(erre semmi esély ugyebár) akkor perez úgyis hozni fog előre egy nagy nevet aki miatt isco offos lesz.
csórinak egy nagy baja van hogy nem 80 millióba került, csak 30ba...
szerinted ki lehetne nagy nev most?
Annyira sovany a piac..de tenyleg igazan Real szintu jatekosok alig vannak, akik azok nagyon nem mozdithato.
Gondolkodtam neveken, de igazan senki nem jutott eszembe aki tamado, nagy marketing erteke van,mozdithato es jobb mint Isco. Egyaltalan kit lehet annyival jobbnak nevezni Isconal? Nezzuk a top klubokat....MU DM(

)Rooney(szerintem letettunk a brittekrol egy ideig), Chelsea Hazard-Fabregas(mozdithatatlan amig MOU ott van,de egyik sem jobb..vagy legalabbis nem annyival) a tobbi hulladek(Oscar,Willian,Schürrle),Barcelona Neymar(mozdithatalan,Ini ugy szinten), Bayern Muller(

), Gotze(soha nem probalnank meg, egyebkent Gotze sem jobb Isconal), Cityben nincs olyan aki jobb lenne Isconal, Arsenal Ozil(

) Cazorla-Oxi(gyengebbek mint Isco),Liverpoolban sincs senki olyan. Olaszban az egyetlen olyan jatekos aki beferhet a Real kezdojebe Pogba, de ha arra megy ki a jatek amit RMFC felvazolt, akkor meg mindig lesz helye Isconak is fuggetlenul Pogba erkezesetol. Reus? Konnyen vele is megtortenhet ugyanaz a szitu mint Balel, h a latinos-mediterran kultura miatt nem fog tudni annyira alkalmazkodni.
Én eltudok képzelni egy pogba féle kp-t:
------------------------Iker
Carv--------Pepe----------Ramos/Varane----Marcelo
------Modric-----Kroos--------pogba
----------------------Isco
-------Benzema---------------CR
Szerintem ez igy is mukodne, ha maradna a 4-4-2:
Carv,Pepe,Varane,Marcelo
Pogba,Mod,Kroos,Isco
Benzema,CR